Autor |
Wiadomość |
Sn1PeR ELiTe
Opiekun PB

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 07 Paź 2011 Posty: 22 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Polska/Krak?w
|
Wysłany: 2011-10-15, 09:16 Pomys?y
|
|
|
Proponuje wstawi? zasad? CT po mutacji lub powy?ej 14 lat tak by?o by najlepiej ....
Kolejna propozycja ...
Spolszczenie komendy /hats = /czapki
I Spolszczenie czapek angel=anio?
wgranie Ducha opis:
Duch== Nie m?j opis !
Nie wida? a jedynie s?ycha?, duch nie ma prawa posiadania broni ,je?eli duch wejdzie nam pod celownik zas?aniaj?c innego TT i si? go zabije nie ma Freekilla, je?eli pozostanie ostatni gracz duch do??cza do gry, je?eli duch w jakikolwiek spos?b zakatuje CT mo?na go zabi?, ducha mo?na za?yczy? sobie tylko raz na map?.
Duch mo?e zosta? wybrany dla siebie lub innej osoby
Duch ma obowi?zek za?o?y? czapk? Idiota je?eli nie b?dzie jej posiada? automatycznie traci ducha je?eli inna osoba b?dzie posiada?a Idiot? zostanie zabita.
Znalaz?e? Prezent ?wi?tego Miko?aja !
Zamie? go na nagrod?. ! |
Ostatnio zmieniony przez Feam 2011-12-16, 17:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2011-10-15, 10:26
|
|
|
Wszystko na NIE :) Pomys?y nie przejd?... Na JailBreaku gramy, ?eby si? pobawi? i je?eli mikro b?dzie z takimi ograniczeniami serwer padnie. Tutaj gra najwi?cej os?b w wieku 10-13lat... Co to za duch!? Po choler? co? takiego... Okropne utrudnienie gry... |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-15, 11:02
|
|
|
Sn1PeR ELiTe napisał/a: | Proponuje wstawi? zasad? CT po mutacji lub powy?ej 14 lat tak by?o by najlepiej .... |
Do bani. To na tym serzerze nikt nieb?dzie gra? jak b?dzie takie co?. Prawie wszyscy co graj? na Jb maj? od 10 lat do 14 :P
Sn1PeR ELiTe napisał/a: | Spolszczenie komendy /hats = /czapki
I Spolszczenie czapek angel=anio? |
To mi si? podoba. Mo?na by to zrobi?
Sn1PeR ELiTe napisał/a: | Duch== Nie m?j opis !
Nie wida? a jedynie s?ycha?, duch nie ma prawa posiadania broni ,je?eli duch wejdzie nam pod celownik zas?aniaj?c innego TT i si? go zabije nie ma Freekilla, je?eli pozostanie ostatni gracz duch do??cza do gry, je?eli duch w jakikolwiek spos?b zakatuje CT mo?na go zabi?, ducha mo?na za?yczy? sobie tylko raz na map?.
• Duch mo?e zosta? wybrany dla siebie lub innej osoby
• Duch ma obowi?zek za?o?y? czapk? Idiota je?eli nie b?dzie jej posiada? automatycznie traci ducha je?eli inna osoba b?dzie posiada?a Idiot? zostanie zabita. |
Bez sensu |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Sn1PeR ELiTe
Opiekun PB

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-15, 11:24
|
|
|
to przynajmniej od 13 mikro ....
duch gra?em na takich serwerach by?o 24 /24 podoba im si? to ... ale nie to nie
CHRUNCHIPS napisał/a: | Wszystko na NIE :) Pomys?y nie przejd?... Na JailBreaku gramy, ?eby si? pobawi? i je?eli mikro b?dzie z takimi ograniczeniami serwer padnie. Tutaj gra najwi?cej os?b w wieku 10-13lat... Co to za duch!? Po choler? co? takiego... Okropne utrudnienie gry... |
Wszystko na nie poniewa? masz 12 lat i bez steam?
Nast?pna propozycja : Admin powinien mie? 15 lat i Steam co prawda mniejszy zysk ale taki powinien by? admin ..... bo wybacz ale 12 latek ogarnie admina? z takim g?osem? |
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2011-10-15, 11:30
|
|
|
Sn1p3R chyba grasz tu troch? za kr?tko i nas nie znasz :) Spytaj si? kubaohio, Jertih, Tr@nsporteR, Nirr3, Vegetta, AsS, HetmaN, ImMortal,Every, a co tu wymienia? ka?dego si? spytaj jak ogarniam moj? funkcj? i gr? :) Tu nie ma dyskryminacji dzieci i NS panie "lepszy ni? inni". Tyle ode mnie, ten post tw?j zg?aszam do w?adz wy?szych jak traktujesz innych :) |
|
 |
Sn1PeR ELiTe
Opiekun PB

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-15, 11:42
|
|
|
Mo?e ty ogarniasz ... ?le to napisa?em to mia?o by? og?lnie a nie o tobie :) za to cie przepraszam ... Prawda nie znam cie dok?adnie ale jak mam cie zna? :) widz? cie tylko na jb.
Chodzi mi oto ?e nie powinno by? tak ?e 11 latki i 12 maj? admina nie chce cie obrazi? .. |
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-15, 12:49
|
|
|
Spotkasz mnie na JB, A/A, SURF, PB, 4FUN :) I pami?taj, wiek to tylko liczba |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-10-15, 13:18
|
|
|
Sniper ten 12 latek lepiej ogarnia ni? nie jeden doros?y z steamem.
Sn1PeR ELiTe napisał/a: | Nast?pna propozycja : Admin powinien mie? 15 lat i Steam co prawda mniejszy zysk ale taki powinien by? admin ..... bo wybacz ale 12 latek ogarnie admina? z takim g?osem? |
Tego ci nikt napewno niewe?nie.! Tak jak powiedzia?em. Na serwie najwi?cej os?b gra w przedziale od 10 lat do 14 |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-10-16, 09:54
|
|
|
to nie przejdzie. Wiek to g?wno za przeproszeniem. Liczy si? jak kto? ogarnia. Owszem jak jest jakie? NEO kt?re drze si? i wog?le to si? go wywali z ct ale jak 10 latek dobrze prowadzi stara sie to czemu ma nie mie? tej szansy ?? R?wnie? 17 latek mo?e by? w ct i b?dzie robi? fk nie ogarnia?. Wi?c wtedy chyba lepiej niech w ct bedzie 10 latek niz 17 latek prawda? |
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2011-10-16, 12:54
|
|
|
Wszystkie propozycje bez sensu...
Tego Ducha w og?le nie rozumiem...
Nie jeden 12,13 latek mo?e by? lepszym graczem/adminem od 16,17 gracza.
Ten serwer w?a?nie r??ni si? od innych tym, ?e m?odsi gracze mog? te? gra?/by? w CT.
Denerwuje mnie te? to, ?e jak nie pasuje Ci CT, robisz vote, wywalasz ich i sam wbijasz...
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-16, 15:24
|
|
|
Propozycja odrzucona bo te zasady nie przejd? , bo JB to w?a?nie serwer dla m?odszych w moim odczuciu wiadomo starzy r?wnie? graj? ale wi?kszo?? to m?odzi .I tak jak wi?kszo?? pisze wiek to tylko liczba a nie ona m?wi nam o cz?owieku ZAMYKAM
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-01-30, 19:21 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: HetmaN |
|