Autor |
Wiadomość |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-09-30, 16:04 Skarga na Ass (prosze rowniez o ub)
|
|
|
Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez AsS
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com
[AMXBANS] Przyczyna: 'Chowany'
[AMXBANS] Czas: '4 godzin'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:41684176'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.11.39.186'
[AMXBANS] ========================================
Mapa : jb_snow
O Kt?rej Godzinie : 15:55
Opis sytuacji!: Admin "Ass" z pozoru wydaje sie mily, uprzejmy, pomagajacy graczom, a tak naprawde nie jest. Dostalem nieslusznego bana, widac wyzej ^. Gdyz zabilem ct na chowanym, tak gdyz wygladalo to tak: wszedlem do gr, wzielem bron i ct zaczol mnie bic z piesci wiec ja mu oddalem iz niechcacy zabilem. Rowniez gdy przez 3 mapy chcialem wejsc do ct, on zawsze mnie przenosil do tt i byla taka sama wymowka : za duzo ct, albo gdy byl w ct, bylo jezeli sie nie myle 5 osob w tt to on mnie przeniosl i powiedzial: a moze nie pomyslales ze ja niechce? Tym razem, prosze o odebranie admina.
Dowody: ---------------- |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2011-09-30, 16:18
|
|
|
Nies?uszny ban? Ciekawe.
Tak, to prawda, by? chowany. Wszed?e? do GR i zacz??e? prowokowa? CT.Gania?e? go wali?e? w niego, a? musia? si? kilkakrotnie leczy?. Ty mu odda?e?...?
Ty go ca?y czas wali?e?, a? go jak ty to uj??e? "przypadkowo" zabi?e?. Dosta?e? s?usznego bana. Nie p?acz.
Kolejna sytuacja: Jestem w CT. By?o 5 Terro. Creative robi bezsensowne vote "Typu kto ma by? w CT?" "AsS i Creative" "Creative i Krolik" "Krolik i Creative" .
Ok wysz?o, ?e ja i Creative. Przeszed? do CT, w chwili jego przej?cia zosta?o 4 TT.
Wi?c go przerzuci?em z powrotem do Terroryst?w. W nast?pnej mapie by?o podobnie.
Pocz?tek mapy - TimeLeFt jest w CT. Przyszed?e? po chwili i wbi?e? do CT.
Przerzuci?em Ci? z powrotem, poniewa? wy?ej wymieniony TimeLeFt by? pierwszy,
a by?o za ma?o TT na 2 CT. Kolego najpierw pomy?l co piszesz, potem pisz skarg?.
Pozdrawiam
AsS
P.S. Da? mu kto? UB.? Bo jak nie to gra na aktywnym...
SS
Prosz? wy?sze w?adze o zbanowanie jakim? sposobem gracz Nie Legalny/TimeLeFt.
Wiele razy zabija? na chowanym/ganianym/KD tak jak to opisa? Kuba w swojej skardze na niego. Wielu admin?w na pewno to potwierdzi.
Na powy?szym SS'ie jest jego IP. |
Ostatnio zmieniony przez In[F]iNiTy 2011-09-30, 16:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
nie legalny23
nie leaglny

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-30, 16:19
|
|
|
taa bylem w tej chwili jako TiMeLeFT i wygladalo to tak jak Cretive opisal. |
_________________ Cs to cale moje zycie xD. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-30, 17:37
|
|
|
Czekamy na wypowiedzi reszty ?wiadk?w , gdy? wypowied? wiarygodno?? wyppowiedzi nie legalny23, mo?na podwa?y? . Lecz je?li to co CrEaTiVee, napisa? jest prawd? b?dzie tylko ostrze?enie w przypadku potwierdzenia wersji In[F]iNiTy, CrEaTiVee, dostanie ostrze?enie . Czekamy na ?wiadk?w |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-09-30, 18:03
|
|
|
Cytat: | Nies?uszny ban? Ciekawe.
Tak, to prawda, by? chowany. Wszed?e? do GR i zacz??e? prowokowa? CT.Gania?e? go wali?e? w niego, a? musia? si? kilkakrotnie leczy?. Ty mu odda?e?...?
Ty go ca?y czas wali?e?, a? go jak ty to uj??e? "przypadkowo" zabi?e?. Dosta?e? s?usznego bana. Nie p?acz. |
Zaczelem go prowokowac?! Czy ty siebie sam slyszysz? Bylo tak i nie przekracaj: "wszedlem do gr, wszedlem na polke z bronmi na ktorych stal ct i po chwili ct uderzyl mnie z piesci i od tego sie zaczelo, wiec nie przekrecaj :)" Nie Legalny nawet to potwierdzil, wiec nawet nie proboj zaprzeczac, tylko tobie sie cos nie podobalo. Pozniej stalem przy przycisku do ladowania hp, i zaczol mnie ciagle bic, wiec sie wkurzylem i mu oddalem (niestety za mocno).
A Nie Legalny, tak jak Ass, prosze o zbanowanie.
///Edit
Cytat: | gdy? wypowied? wiarygodno?? wyppowiedzi nie legalny23, mo?na podwa?y? . |
Trans, przeciez ja go wtedy zabilem i potwierdzil mi racje, czyli znaczy ze ban byl nie sluszny. |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
nie legalny23
nie leaglny

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-30, 18:13
|
|
|
no tak uderzylem go ale 1 za 15 a ja zaczolem to prawda co creative mowi wiec Ban nie sluszny od AsSa !!!
/edit2:a i jeszcze dodam ze Cretive wszzedles na aktywnym z nickiem KOXXXX.
/edit:wiec ja uwazam ze temat do zamkniecia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
/ImMortal: ostanie upomnienie, u?ywaj opcji "EDIT" !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Ostatnio zmieniony przez ImMortal 2011-09-30, 18:26, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
nie legalny23
nie leaglny

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-30, 18:26
|
|
|
dobra powiem jak to wogole bylo to tak.
byl chowany Creative podszedl do mnie na st?l w gr stal obokmnie i mnie prowokowal wiec ja zeby go nie zabic walnolem go za 15 a potem on mnie bil jak je sie leczylem to on mnie ciagle bil a ja mu porpstu za 15 oddawalem i on mnie zabil. |
|
|
|
 |
nie legalny23
nie leaglny

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-30, 18:28
|
|
|
prosze o napisaniu odpowiedzi jertiha i TR@NSPORTERA.
--------------------------------------------------------------------------------------------
/ImMortal: warn, ostrzega?em, prosi?em, ale do cb nic nie dociera(...), pami?taj 3 warny to zakaz pisania post?w!
----------------------------------------------------------------------------------------------- |
Ostatnio zmieniony przez ImMortal 2011-09-30, 19:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-09-30, 21:11
|
|
|
Ja uwa?am ?e tu skarga jak i ban by?y nie potrzebne. Mo?na o tym pogada? na serwie i tam sie dogada? Panowie, to nie jest jaka? wa?na sprawa obaj gracie sporo znacie regulamin mogli?cie tam t?umaczy? sobie na spokojnie a nie tutaj. |
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-30, 21:37
|
|
|
P?jd? wam na r?k? i zrobimy tak . Do jutra chce widzie? przeprosiny ka?dego z wqas do siebie , Najlepiej w SB lub sprawach sieci . A jak nie to obaj macie po adminie. Bo admini powinni by? jak rodzina a nie jeden pod drugim kopac do?ki |
|
|
|
 |
headshot

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 26 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: pochodzi babcia????
|
Wysłany: 2011-10-01, 08:16
|
|
|
a dowody sa?
BO JAK NIE MA TO skarga niesluszna |
_________________ znajdziesz mnie na JB
 |
|
|
|
 |
DiaablooX
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 275 Piwa: 4/6 Skąd: Z daleka..
|
Wysłany: 2011-10-01, 09:23
|
|
|
By?o dok?adnie jak napisa? AsS :) Przy pierwszej sytuacji chyba mnie nie by?o, ale co do przenoszenia to: bezsensowne vote kto ma i?? do CT a potem creative si? przenosi? do CT i by?o 2 vs 4
ps
Racja zr?bcie co? z tym graczem Nie Legalny bo to si? robi denerwuj?ce |
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2011-10-01, 11:43
|
|
|
Przeprosili?my si? nawzajem. Mam nadziej?, ?e ten temat b?dzie zapomniany.
P.S. Jedna uwaga do wszystkich: Je?li kto? was prowokuje, tak jak to opisa? CreaTive,
mo?ecie powiedzie?, ?eby tego nie robi?, nie musicie mu wcale oddawa?. Jak was zabije- jego problem, ma bana.
Nie lepiej by?o najzwyczajniej w ?wiecie wyj?? z GR'a i nie bawi? si? w oddawanie...?
Przemy?lcie to.
Uwa?am, ?e temat do zamkni?cia. |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-01, 11:51
|
|
|
Tak jak Ass napisal, przeprosilismy sie. Mysle ze temat do zamkniecia :) |
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-10-01, 12:17
|
|
|
Ciesz? si? ?e wszystko si? wyja?ni?o, pozwol? sobie zamkn?? na pro?b? CrEaTiVee
|
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|