Wysłany: 2010-09-17, 21:49 Skarga Na admina Psycho
Admin psycho zrobil mi ss dodalem je.
Pare ogodzin puzniej zabilem Psycho i dostalem od niego bana na stale nierozumiem tego zrobil sss dodalem byly czyste pu?niej go zabilem i ban powod czitjesz czy to mo?dre prosze jeszcze z consoli to zskopjowalem
Stuntman (RADIO): Fire in the hole! [Granat wybuchowy]
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin ZbO^ CLaN# Psycho
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Reason: 'Czitujesz'
[AMXBANS] Length: 'permanentnie'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '188.47.132.190'
[AMXBANS] ===============================================
Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check you
Tak m?dre poniewa? nie zabi?e? tylko mnie i te twoje skany nie wiadomo czemu ale ty zawsze wiesz gdzie kto stoi a ss nie zawsze da si? tak zrobi? ?eby co? by?o na nich wida? dla mnie jeste? ewidentnym cziterem !!!
i nie wiem czemu kto? ci? odbanowa? jak ja nawet si? nie wypowiedzia?em w tej sprawie
noob,
twoja wypowied? tu jest zb?dna i umie SSy robi? ale kto powiedzia? ?e za ka?dym razem na tych SSy co? wida? ?? i nie banuje wszystkich graczy on by? pierwszym kt?rego zbanowa?em bo jak ju? wcze?niej m?wi?em jest dla mnie ewidentnym cziterem !! tyle mam do powiedzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum