Autor |
Wiadomość |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-09-18, 11:24 Skarga na rimean fan GTA IV
|
|
|
Wpis z konsoli!:
ADMIN rimean fan GTA IV: uderzyl rimean fan GTA IV zadajac 5 obrazen
ADMIN rimean fan GTA IV: uderzyl rimean fan GTA IV zadajac
Mapa : jail_antique
O Kt?rej Godzinie : 11.00
Opis sytuacji!: Gracz rimean nadu?ywa admin saya to po pierwsze. Po drugie specjalnie sam siebie slapuje co jest nie dozwolone, po trzecie jakim prawem on ma adma?? Skoro namawia? graczy do ?amania regulamin?w itp. Z ka?dym dyskutuje wym?drza si? ka?dy to potwierdzi. On tylko odstrasza graczy naprawd?. Prosz? zrobienie co? z tym.U?ywa anty bana ?e nikt go nie mo?e zbanowa? ani na cfg. ;/
Dowody: Gracze na serwie |
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2011-09-18, 11:27
|
|
|
No w?a?nie z tym anty banem jest problem. M?wi, ?e ma co? zje**ne i nie da si? go zbanowa? tylko na tym serwerze, ale ja nie wierz? w to.
Pozdrawiam |
|
 |
rimean

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-18, 11:28
|
|
|
co do anty bana posluchaj mnie
faktycznie nie da sie mnie zbanowac normalnie przez amx( nie wiem czemu) jednakze ban na cfg dziala!
jesli mam bana na cfg to wejde na server, a po 10-15 sekundach automatycznie mnie wywala wiec nie mam anty bana
co do dowodow coz:
niech sie wypowiedza ci inni gracze
jakim prawem mam admina: bo chcialem wspomoc serverownie jednoczesnie majac z tego jakas korzysc ale widze ze pewnie nawet nie dacie mi kodu na vipa, lub admina na innym serverze
naduzywam saya: tak na tamtej mapie 3 razy napisalem na admin sayu czy to duzo? nie legalny napisal tyle samo lub wiecej
ale chyba nadal nie rozumiesz ze ban na config u mnie dziala...
i wcale sie nie wymadrzam... |
Ostatnio zmieniony przez rimean 2011-09-18, 11:56, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-09-18, 11:42
|
|
|
Napisa?em swoj? opinie o tym. Niech si? inni gracze wypowiedz? |
|
 |
VegettaSSJ4

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-18, 11:59
|
|
|
Zgadzam si? z Kub?, nadu?ywa? admina by?em przy tej sytuacji. A najbardziej denerwuj?ce jest to ?e ci?gle zwraca uwag?, wym?drza si?, jak kto? jest w CT i daje rozkazy to ka?dy gracz je wykonuje normalnie ale on zn?w musi co? innego robi? i powiedzmy ?e CT go zabija, to on potem przez ca?a map? gada ?e on nie powinien zosta? zabity i wgl. To potwierdzi ka?dy gracz ?e on si? wym?drza. A z tym banem to Nielegalnego tez nie idzie zbanowa? przez AMX, ale idzie przez CFG, przedtem rimeana sz?o banowa? a teraz nie idzie wi?c on musia? sobie co? wgra? albo nie wiem. Ale wiem ?e skarga jest s?uszna. |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-18, 15:52
|
|
|
Tak tylko tego admina poprostu ludzie nie znosz? maj? do?? ca?y czas ka?dego poucza. Jak to Vegetta m?wi pierwszy raz spotka? takiego kogo?. ?ama? zasady i namawia? ludzi do tego. |
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
nie legalny
nie leaglny

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-18, 17:58
|
|
|
rimean prawda naduzywasz i ciebie sie zbanowac nie da nawet na confing kuba masz racje i pszes amx tyllko da sie ciebie zbanowac na HOSTA. |
_________________ sde |
|
|
|
 |
nie legalny
nie leaglny

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-18, 17:59
|
|
|
tak i jeszcze wymadzrza sie dodam. |
_________________ sde |
|
|
|
 |
Seba!!:):*
Whata Fak ;p

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 304 Piwa: 3/17 Skąd: Jest CS?? :D
|
Wysłany: 2011-09-18, 19:55
|
|
|
nie legalny i znowu wez ogarnij te posty!!! Ale w tej sprawie to nie wiem co powiedziec ;p |
_________________ Masz problem ?? Pisz na Pw, GG (28847115) albo Skype Seba(Simbaaa);d
Kopaj i Troo tez wiem ze mnie kochacie ^^ :D |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-09-18, 20:39
|
|
|
Moim zdaniem reamen wogole nie powinien miec admina. Gdy kupil sobie admina, zaczol od poczatku go naduzywac. Byla taka sytuacja ze gralismy mape "jail_west" (kazdy wie ze mozna tam wyjsc przez sufit w celi ;d). Gdy ucieklem tak z celi, on zaczol sie klucic i grozic mi banem, za co? tak jak on to powiedzial: za wyjscie bugiem z celi, kupa smiechu. Nie wiem co sie stalo z JB, w 1 dniu gracze wykupili z 10 adminow. Problem z tym, ze wieksza polowa nawet nie zna regulaminu panujacego na serverze jak rowniez regulaminu admina. Na JB teraz jest koszmar, lecz mysle ze szybko pozpedziemy sie tych osob ktorzy nie nadaja sie na admina oraz ktorzy zarazem nie znaja regulaminu (mam na mysli takich adminow jak "Czops" ktorego juz z 10 razy banowalem za kulture i za obrazy, a dzisiaj dostal bana na tydzien od kubaohio i mysle ze odpocznie^^) |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-18, 21:01
|
|
|
TAk Creative masz racje koszmar jest... sami graczy to admini ma?o kiedy spotkasz normalnego grasza... to troche odstrasza innych... szczeg?lnie jak sie chwal? ?e s? adminami tak jak rimean.... no ale c?? zr?b co? z tym TRANS I JERTIH!! |
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-19, 18:33
|
|
|
Admin odebrany , takie zachowanie nie powinno mie? wog?le miejsca ... ZAMYKAM
|
|
|