Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-09-10, 19:03 Adamek vs Kliczko
|
|
|
Kto wygra.?
Na kogo stawiacie?
Komentujcie xD
Adamek <3 |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-09-10, 19:12
|
|
|
Jestem ImMortal, Jestem Nie?miertelny, Jestem Polakiem, Jestem za Adamikem |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
|
|
|
 |
Stan3r

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Cze 2011 Posty: 158 Otrzymał 2 piw(a)
|
Wysłany: 2011-09-10, 19:18
|
|
|
Powiedzcie mi gdzie to na necie mozna zobaczyc najlepiej link bo nie bede placil 40 zl za walke |
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-09-10, 19:25
|
|
|
zwr?? uwag?, i? nie zawsze wygrywa t??yzna fizyczna, "G?ral" ma technik? i wystarczy jedna precyzyjnie przeprowadzona "akcja" i Kliczko nie zorientuje si? co go trafi?o, pami?tajmy ?e Witailj nie jest nie pokonany, chyba wszyscy pami?tamy/znamy walk? Kliczka z Lennox'em Lewis'em w kt?rej porz?dnie oberwa? od wy?ej wspomnianego Lewis'a.
/edit
bodaj?e na ipla jest za 1 z? z groszami, ale pewny nie jestem |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-09-10, 19:45
|
|
|
ImMortal napisał/a: | zwr?? uwag?, i? nie zawsze wygrywa t??yzna fizyczna, "G?ral" ma technik? i wystarczy jedna precyzyjnie przeprowadzona "akcja" i Kliczko nie zorientuje si? co go trafi?o |
Zwr?? uwag?, ?e Kliczko te? ma technik? i zapewne szczeg?ln? taktyk? na Adamka. W?tpi? ?e Kliczko nie b?dzie wiedzia?, co si? dzieje na ringu nawet przez chwil?, ka?d? walk? ma starannie zaplanowan?.
Nie znam si? na boksie, nie interesuje si? t? dyscyplin? za bardzo, ale wiadomo - sport jest nieprzewidywalny i wszystko mo?e si? wydarzy?. Jak ju? napisa?em wy?ej- ca?ym sercem jestem za Adamkiem.
Co do samej walki, jest ona w naszym kraju emitowania poprzez system pay-per-view, czyli musisz zap?aci? 30, albo 40z?, ?eby mie? dost?p do transmisji, niestety...
Cytat: | bodaj?e na ipla jest za 1 z? z groszami, ale pewny nie jestem |
Ipla nie transmituje tej walki. Darmowym wyj?ciem jest ogl?danie walki na niemieckim RTL, szcz??liwi wi?c posiadacze telewizji satelitarnej. Ale bardzo mo?liwe, ?e gdzie? jest transmisja online za darmo.
Edit: www.transmisje.info |
|
|
|
|
 |
Sumekler

Informacje
Dołączył: 08 Sty 2011 Posty: 370 Postawił 1 piw(a) Skąd: ten nick.?
|
|
|
|
 |
^Unstoppable^

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 64 Postawił 2 piw(a) Skąd: Stawki
|
Wysłany: 2011-09-10, 22:00
|
|
|
|
|
|
|
 |
D3v!l
; o

Informacje
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 210 Skąd: Chorz?w
|
Wysłany: 2011-09-10, 23:42
|
|
|
Kilczko FoReVeR :* misie ja jestem za Kliczkoo ! |
_________________ Znajdziesz mnie
4FUN-100%
DR-60%
Paintball-50%
Diablo-50%
Pokemod-10%
BF2+FFA-20%
COD-5%
Surf-60%
AIM/AWP-10%
JailBreak30%
Kontakt
GG-28932737
Steam-devil1920
E-mail-niebieski839@interia.pl |
|
|
|
 |
Ceq
Lan Power!

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 03 Sie 2011 Posty: 79 Otrzymał 1 piw(a)
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-09-11, 09:39
|
|
|
Ja by?em za Adamkeim
Ale Kliczko jest niepokonany
Adamek walczy?e? doskonale jak lew <3
Dzi?kuje ci za walke |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Mateusz
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
|
|
|
|
 |
|