Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2010-09-11, 13:16 Moja opinia.
|
|
|
Po pierwsze, to nie wiedzia?em, do kt?rego dzia?u doda? ten temat (zamiast "Co? pozytywnego na Cs-Zaborze" przyda?yby si? "Opinie"), w ka?dym razie chcia?bym podzieli? si? opini? na temat nowego Diablo Moda.
Zaczn? od pozytyw?w. Bardzo pozytywnie oceniam nowe klasy. Nie widzia?em ich na innych serwach, co oznacza, ?e musz? by? nowo?ci?. Zadowolony jestem te? z usuni?cia zaborcy. Zaskoczy?o mnie i bardzo spodoba?o menu /skille. Bardzo ciekawy pomys?. To tyle na temat pozytyw?w.
Teraz podziel? si? negatywnymi odczuciami. Pierwszym i najwa?niejszym negatywem jest zmniejszony exp. Jest wiele diablo mod?w, gdzie jaki? sensowniejszy level wbija si? tygodniami z i z drugiej strony ma?o serwer?w High Exp. Przedtem, gracz kt?ry pierwszy raz odwiedzi? serwer, po oko?o godzinie gry m?g? nabi? taki level, aby sprawiedliwie rywalizowa? ze sta?ymi bywalcami serwera. Teraz ju? nie jest tak ?atwo, szczeg?lnie przez dodanie menu /skill, kt?re dodatkowo wzmacnia graczy odwiedzaj?cych serwer cz?sto (jednak?e /skille nadal oceniam pozytywnie). W?a?nie mniejszy exp jest moim zdaniem powodem mniejszej liczby graczy na serwerze (co prawda jest mniej m?odych i denerwuj?cych graczy, ale spadek liczby odwiedzaj?cych serwer nie jest dobry). Przedtem o ka?dej porze dnia co najmniej 3/4 slot?w by?o zaj?te, a serwer by? popularny. Teraz serwer do??czy? do grupy zwyk?ych Diablo Mod?w. Ponadto, nowy Diablo Mod posiada pewne b??dy, ale s? one ma?o istotne w stosunku do zmniejszonego expa.
Mam nadziej?, ?e Jertih nadal pracuje nad serwerem i sprawi, by wci?? by? popularny jak dawniej. Ja bynajmniej nie jestem najlepszym graczem, ale polubi?em ten serwer i chc? dla niego jak najlepiej. Gra?em na 2 serwerach High Exp, z czego jeden zacz?? si? bugowa? i w rezultacie upad?, a drugi zosta? sprzedany i zmieniony na Cod Mod. Nie chcia?bym, ?eby podobny los spotka? i ten serwer.
Przy okazji pragn? pochwali? serwery 4FUN i Deathrun, kt?re wci?? b?d? odwiedza?.
Dzi?kuj? za uwag?. |
|
|