Autor |
Wiadomość |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-09-02, 19:43
|
|
|
M.Pacz ja nie odpuszcz? walki o Diablo, ub?stwiam ten rodzaj serwer?w jak i BF2 i zrobi? wszystko by Diablo powr?ci? do dawnej ?wietno??, a co do bug'a z pokazywanym HP, to mo?na da? to co jest teraz(Klasa,LvL,Przedmiot,Do?w,Mana), a w?a?nie co my?licie o manie?? moim zdaniem jest to naprawd? fajne i mog?o by zosta? |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
zigi
ZiGi

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 05 Wrz 2010 Posty: 91 Postawił 2 piw(a) Skąd: L-wa
|
Wysłany: 2011-09-03, 08:30
|
|
|
Oj zgadzam si? z tob? w 100% Diablo to najlepszy mod cs'a..... a co do many do?? fajny bajer wi?c je?eli by zosta? by?o by fajnie ^^ |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-09-03, 12:32
|
|
|
Dla mnie mama jest Pro
I chcia?bym ?eby zosta?a :D Mnia??m chyba na nowym diablo z 9800 many chyba i reset ranku :( POra?ka :D |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Xaren
Zapraszam Na JB/4FUN

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-03, 16:56
|
|
|
Fajna klasa MAMA ale mo?na zostawi? |
_________________ Masz Problem ? Pisz na gg 10869629 lub steam xaren22
Opiekun DD2/INFERNO |
|
|
|
 |
zigi
ZiGi

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 05 Wrz 2010 Posty: 91 Postawił 2 piw(a) Skąd: L-wa
|
Wysłany: 2011-09-03, 20:36
|
|
|
HetmaN napisał/a: | Dla mnie mama jest Pro |
Raczej MANA
Xaren napisał/a: | Fajna klasa MAMA ale mo?na zostawi? |
takiej klasy nie ma jest tylko mana kt?r? si? dostaje po zdobyciu fraga i mozna kupi? za ni? bro? lub item |
|
 |
Domixs

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-03, 22:08
|
|
|
No najlepiej ?eby by?y te klasy jak dawaniej i izual ;> i najlepiej ?eby butelki wypada?y po zabiciu fraga :D. |
|
|
|
 |
zigi
ZiGi

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-04, 10:07
|
|
|
Jak izual wr?ci na Diablo to ja niestety dam sobie spok?j i odejd? bo ja si? bardzo stara?em jak wielu innych graczy ?eby powr?ci?o stare diablo i nareszcie si? to stanie |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-09-04, 15:22
|
|
|
Nie no Izuala nie bierzemy chyba.
Ma by? to stare diabo i bez premium chyba. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-09-04, 17:22
|
|
|
Domixs wida? jak strasznie odwiedzasz forum, Izual?? przecie? to przez niego i Kowala, nikt nie chce nowego diablo, jak ju? si? wypowiadacie to prosz? o minimalny sens tych wypowiedz.....
/EDIT:prosz? o zamkni?cie tematu gdy? nikt nie proponuje nowych klas lecz tylko komentuj? posty wy?ej(spam) |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-04, 22:53
|
|
|
Nie gram na diablo , ale z tego co pamietam to wiecej osob tam gralo jakis czas temu , chyba chodzi o stare diablo.. |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
|
|