|
Oficjalny Banner Sieci -->
www.Cs-Zaborze.pl |
Autor |
Wiadomość |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-08-24, 17:21 Wywiad z opikunem DiabloMod'a Feam'em
|
|
|
Jest to m?j pierwszy wywiad tu i szczerze si? przyznam ?e by?em troszk? zestresowany
ImMortal - Kursywa
Feam - Pogrubienie
-Witam, czy masz mo?e czas na wywiad?
-Oczywi?cie.
Wi?c Feam napisz co? nam o sobie, jak masz na imi?, sk?d pochodzisz.
-A wi?c tak, pochodz? ze Sztumu, jest to nie ma?a miejscowo??, znajduj? si? ona par? kilometr?w od znanego chyba wszystkim Malborka. Mam na imi? Mateusz, interesuj? si? od niedawna grafik?, informatyk?, oraz sportem. Uprawiam kolarstwo oraz lubi? gra? z kolegami w pi?k?. Praktycznie co sobot? lub niedziel? wyje?d?am na jakie? zawody typu bieganie czy te? jazda na rowerze, sprawia mi to ogromn? przyjemno??.
-Od kiedy zajmujesz si? grafik??
-Grafik? zajmuj? si? od niedawna, gdzie? oko?o miesi?c. Pozna?em ju? wiele przydatnych porad na temat grafiki. Ogl?da?em Filmy na YouTube na temat grafiki. Aktualnie pracuj? w programie Photoshop, pracuj? mi si? w nim najlepiej. My?l? ?e kiedy? w przysz?o?ci b?d? zawodowym grafikiem.
-Jak zosta?e? opiekunem Diablomod'a na CS-Zaborze, stara?e? si? o to, czy te? zosta?o ci to zaproponowane?
-Stara?em si? o opiekuna, lecz wtedy nie wiedzia?em jakiemu serwerowi mam si? podj?? wyzwania, rozmawia?em z naszym H@ Jertih, ?e potrzebowa? by pomocy przy DiabloModzie, trzeba by?o wgra? mapy, i zrobi? par? ma?ych poprawek, wtedy Jertih zaproponowa? mi abym przej?? te obowi?zki. My?l? ?e jest to bardzo odpowiedzialne stanowisko gdy? potrzeba do niego du?o czasu i pomy?lunku.
-Czym jest i co dla ciebie znaczy bycie opiekunem?
-Bycie opiekunem ... Jest to jak ju? wspomnia?em obowi?zki i wyzwanie. Trzeba po?wi?ci? temu du?o czasu jak i swojej wyobra?ni, chcia?bym aby gracze doskonale si? czuli na serwerze pod moj? opiek?, chcia?bym przywr?ci? starego DiabloMod'a. Staram si? spe?nia? wszystkie propozycj? graczy, oczywi?cie najpierw zastanawiam si?, czy pasuj? takie co? do serwera. Bardzo si? ciesz? ?e gracze ?wietnie si? czuj? na serwerze, sprawia mi to satysfakcje i ulg?. Zawsz? jestem otwarty na pytania i propozycj?.
-Skoro ju? jeste?my przy temacie Zaborza, jak si? tu znalaz?e? ? kto? zaprosi? cie na serwer, czy sam do "nas" trafi?e??
-Do sieci CS-Zaborze, przyci?gn?? mnie stary, ale nie zapomniany DiabloMod. Wtedy bardzo lubi?em tego typu mody, najlepiej gdy by?y z szybkim expem. Gdy Serwer mi si? spodoba? postanowi?em odwiedzi? forum i zagra? na innych serwerach. Pozna?em wielu mi?ych i przyjaznych koleg?w, kt?rzy nam?wili mnie abym podj?? si? obowi?zkowi adminowania na diablomodzie. Forum mi si? bardzo spodoba?o, bardzo lubi? si? du?o udziela? wi?c postanowi?em zawalczy? o wi?ksz? posad? na forum, jak na razie wszystko idzie doskonale.
-Co my?lisz nad nowymi zmianami w administracji forum? Stara?e? si? o stanowisko Moderatora, jak znios?e? to ?e nie wybrano ciebie, czy my?lisz ju? nad kolejn? "pr?b?"?
-Zmiany na forum. To pytanie by?o ju? do mnie kierowane z wielu stron. Oczywi?cie bardzo mi si? spodoba?y zmiany, nawet sam proponowa?em aby nasz kolega Transporter awansowa? na H@, Sikam hmm... to by?a mi?a niespodzianka, co do naszych moderator?w to w og?le si? nie spodziewa?em ale c?? ... Tak stara?em si? o te stanowisko, ale c?? nie ja tu podejmuj? decyzj?. Gdy zostali wybrani nowi moderatorzy, mia?em na pocz?tek troch? ?alu i smutku ale wszystko si? ?adnie u?o?y?o. Tak dalej b?d? si? stara? o to stanowisko.
-Co by? zmieni? w sie?, a co pozostawi? bez zmian?
-Moim zdaniem sieci niczego nie brak, zmieni?bym serwer PokeMod, nie jest to zbyt rozpowszechniony mod, zast?pi? bym go np. DeatchMatch'em.
-Skoro ju? jeste?my przy serwerach, na kt?rym grasz najwi?cej i gdzie mo?emy cie spotka? ?
-Najwi?cej sp?dzam czasu na serwerze 4FUN, jest to chyba najbardziej lubiany przez sie? serwer, gra na nim najwi?cej os?b. Przebywa tam wi?kszo?? moich koleg?w. Poza tym sp?dzam jeszcze czas na surf modzie, lubi? sobie od czasu do czasu posurfowa? i po?mia? si? z kolegami. Oczywi?cie grywam te? na serwerach gdzie mam admina: Cod, Aim/Awp, DiabloMod.
-Wi?c jaka jest zatem twoja ulubiona bro??
-Wiele lubi? broni ale moim zdaniem najlepsz? i najbardziej popularn? jest bro? M4A1. Posiada ma?y rozrzut, zadaje du?e obra?enia. Drug? moj? najlepsz? broni? jest AK47. R?wnie? zadaje du?e obra?enia ale przy ci?g?ym strzelaniu ma du?y rozrzut. Oczywi?cie lubi? te? grywa? z awp. Jest to bardzo popularna bro? gdy? zabija najcz??ciej za jednym strza?em. Co do broni jedno - r?cznych. Bardzo lubi? USP, ma du?o naboi oraz szybko strzela. Wi?kszo?? z was powiedzia?a by ?e Deagl, on r?wnie? jest dobry ale ma bardzo ma?o naboi, nie przyszed? mi do gustu.
-Jaki rodzaj map preferujesz, mapy typu "de_" czy te? "cs_" a mo?e ma?e "fy_"?
-Moimi najlepszymi mapami s? te w kt?rych wyst?puj? Paka ( Bomba ) Lubi? te? ratowa? ludzi czyli cs_...
-Przedstaw nam zatem swoj? ulubion? map?; "de_" jak i zarazem "cs_"?
-Moje najlepsze mapy typu "de" s? nast?puj?ce: de_inferno de_dust2 de_aztec de_westwood_big de_rats 1337. Za? mapy typu "cs" s? takie: cs_office cs_assault cs_alpin cs_italy.
-Czy chcia?by? co? przekaza? czytelnikom?
-My?l? ?e nic specjalnego, chcia?bym aby ka?dy dobrze przeczyta? ca?y wywiad i wykaza? si? swoj? wypowiedz? co o nim my?li. Jest to tw?j i m?j pierwszy wywiad wi?c prosz? o wyrozumia?o??.
-Zatem, dzi?kuje za wsp?lny wywiad i po?wi?cenie mi troch? swojego cennego czasu.
-Ja r?wnie? dzi?kuje. |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
Ostatnio zmieniony przez ImMortal 2011-08-25, 15:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Dead`mou5
I'm BOCZEK ;)

Informacje
Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 324 Piwa: 11/3 Skąd: Sulech?w
|
Wysłany: 2011-08-24, 17:25
|
|
|
Fajny i ciekawy wywiad. Powodzenia ImMortal w dalszych wywiadach. |
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-08-24, 17:38
|
|
|
Ehh ale b??d?w mi narobi?e? ortograficznych ;P
Bardzo mi?o mi si? go czyta?o, musz? sobie pogratulowa? |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Karmazynowy

Informacje
Pomógł: 8 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 220 Piwa: 18/2 Skąd: ??d?
|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-24, 18:23
|
|
|
No ten to mi si? szczeg?lnie podoba wywiad.... :P
D?ugi na temat... ImMortal ?adnie ?adnie....
Wog?le teraz News Cs-Zaborze ruszy?o :D |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
FlAmAsTEr$

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-24, 19:23
|
|
|
Jak dla mnie wywiad interesuj?cy i warty przeczytania. |

|
|
|
|
 |
Julisia ;3
H0T G!RL

Informacje
Wiek: 26 Dołączyła: 14 Sie 2011 Posty: 12 Skąd: Lanckorona
|
Wysłany: 2011-08-26, 17:56
|
|
|
Bardzo fajny wywiad nadajesz si? do Wiadomo?ci |
_________________ Jestem super ;* |
|
|
|
 |
Ass(karty)
Ass

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 120 Postawił 1 piw(a) Skąd: jest cs ?
|
Wysłany: 2011-08-26, 19:16
|
|
|
I'm Mortal bardzo ?adny wywiad d?ugi i na temat |
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-01, 22:58
|
|
|
No widz? ,?e wasz nowy redaktor naczelny ma na was dobry wp?yw oczywi?cie wywiad bardzo dobry |
|
|
|
 |
Xaren
Zapraszam Na JB/4FUN

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-02, 13:11
|
|
|
Nie no wywiad jest bardzo dobry a tak?e mi?o si? czyta.Gratulacje ch?opaki.
|
_________________ Masz Problem ? Pisz na gg 10869629 lub steam xaren22
Opiekun DD2/INFERNO |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright 2010 by www.cs-zaborze.pl
|
Designed: ProGraphic93.deviantart.com Encoded: zagi.pl
| |
|