Witam. Chcia?bym przeprowadzi? z tob? wywiad. Czy zgadzasz si??
Witam, oczywi?cie ; ) .
Tak wi?c.
Pierwsze rutynowe pytanie: Jak trafi?e? na sie? Cs-Zaborze?
Hmm Latem szuka?em fajnego DiabloMod'a. Kolega z klasy poleci? mi Cs-Zaborze. I tak si? zacz??a moja historia z Cs-Zaborze :D .
Czy od razu spodoba? Ci si? serwer DiabloMod czy wpad? Ci jeszcze jaki? inny serwer w oko?
Wpad? mi DiabloMod. Ale po jakim? miesi?cu gry spodoba? mi si? r?wnie? server JailBreak. Pozna?em tam wielu wspania?ych ludzi.
Rozumiem.
Co s?dzisz o nowym H@ oraz J@ ?
Nowy H@ sobie na pewno poradzi . Znaj?c go jako J@ bardzo pomaga? . A teraz zapewne b?dzie wk?ada? du?o pracy ?eby Cs-zaborze sta?o si? najlepszym serverem. A co do nowego J@ to ciesz? si? ?e on w?a?nie zosta? J@ ; )

Jak my?lisz, poradz? sobie na nowych stanowiskach ?
Hmm , Tak poradz? sobie ;- )
Dobrze. Pomi?my temat Counter Strike.
Co lubisz robi? w wolnych chwilach, masz jakie? zainteresowania czy hobby ?
W wolnych chwilach lubi? p?j?? z kolegami na miasto. A zainteresowania to: Informatyka, Koszyk?wka ; ) . W przysz?o?ci do jakie? dru?yny koszykarskiej chce si? dosta? : ) .
Jak d?ugo ju? grasz w koszyk?wk??
Nieca?e 3 lata z przerwami.
Masz ju? jak?? wymarzon? dru?yn?, do kt?rej chcia?by? do??czy??
Jeszcze nie ; ) .
Wcze?niej pisa?e?, ?e w wolnych chwilach lubisz chodzi? z kolegami na miasto. Macie ju? swoje miejsce do pogaduszek czy tak chodzicie sobie i rozmawiacie?
Najcz??ciej to siedzimy obok fontanny ; ) . Czasem wskakujemy do niej ; ] .
Ostatnie pytanie.
Co dla Ciebie znaczy bycie administratorem?
Bycie Administratorem znaczy dla mnie du?o ; > . Jako administrator chc? pomaga? innym w problemach. Nie ka?dy m?g? by? adminem. ale ja za to mog?em i si? z tego ciesz? ; ] .
Dzi?kuj? za wywiad i po?wi?cenie mi czasu. Do widzenia.
R?wnie? dzi?kuje za wywiad. Pozdrawiam.
------------------------------------------------------------
Nick z tematu, b??dy, oraz wyt?uszczenia poprawi?em. Doda?em te? kilka kropek i przecink?w. B??d?w stylistycznych nie ruszam./// Padawan/Mateusz
------------------------------------------------------------
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?...
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-08-24, 14:59, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum