|
Oficjalny Banner Sieci -->
www.Cs-Zaborze.pl |
Autor |
Wiadomość |
Caama # WiOchA

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-23, 11:13 Ban Caama .
|
|
|
Nick:Caama ! :)
Przyczyna bana :"poraz 2 aktywny"
Dlaczego zas?ugujesz na unban :A wi?c zacznijmy od tego ?e gram na nicku "Caama ! :)" ,
Wystarczy wpisa? /rank i zobaczy? ?e gra?a tam tzw. moja "podszywka" bowiem "Caama ! : )"
Po grze na JB , wchodz? na surfa , i nagle Shift.Wlepia mi bana , i do tego perma , a ja nawet nie wiem za co , to ze gra?am na JB , mo?e potwierdzi? p?? serwa. ;)
Poza tym gram na NS , nie na STEAM.
To jest moja lista ban?w : http://cs-zaborze.pl/amxbans/bany/ban_search.php <--------- Wpisz "Caama ! :)"
Nie wiem jak to si? nazywa , albowiem niekt?re Ns , maj? tzw. "STEAM ID , sztuczny"
Licze na UB. :>
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci :Ban , nie by? s?uszny. |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-08-23, 11:40
|
|
|
Dziwne , tylko ?e po tym jak niby Caama ! :) dosta?a bana , to pisa?a odrazu na gg do Raintka zeby j? odbanowa? , to ty. Rano CreaTive zawo?a? mnie i powiedzia? ze zabijasz w mario wbi?em patrze niebijesz juz , wyszed?em zmieni?em nick wbi?em patrze bijesz w mario no to ban . Ban by? o godzinie 8:23 ?wiadkiem ca?ej sprawy jest Raintek. Wbi?as potem o 10 a bana dosta?as na 4h . No to potem kolejny ban z powodem : "odczekaj ten 4 h, ban by?o o 8:23" , dosta?as ale p??niej zn?w wbi?as , no to perm . Dzi?kuje . |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-23, 11:41
|
|
|
Kt?ry admin lub moderator usun?? bany z amxBans?!
Mam nadziej? ,?e sie przyznasz . |
|
|
|
 |
Caama # WiOchA

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-23, 12:36
|
|
|
Jertih , da? mi UB.
;>
A po 2 , w tych godzinach gra?am na JB , jak kto? nie wierzy moze spyta? , ludzi kt?rzy wtedy grali. ;> |
|
|
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-23, 14:04
|
|
|
Jest ok.
Z g?ry przepraszam.
Close
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright 2010 by www.cs-zaborze.pl
|
Designed: ProGraphic93.deviantart.com Encoded: zagi.pl
| |
|