Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 149 Skąd: Si? bior? dzieci :D
Wysłany: 2011-08-22, 11:13 Podanie Camper
Tw?j nick: Camper
Tw?j wiek: 17 (29listopada 18)
Tw?j wiek: Patryk
Jak d?ugo grasz w CS : 6 lat
By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Ile czasu? : Mia?em admina tutaj i na innych paru serwerowniach.
Je?eli tak to na jakim? (nazwa) Miesi?c by?em adminem tutaj na serwerze SurfMod, na Volta-sq.pl, cs-fifka.pl.
Jak dobrze znasz AMXX(menu admina) ? 9/10, co chwile dochodz? jakie? nowe komendy w ko?cu cz?owiek uczy si? codziennie.
Posiadasz Mikrofon : Tak
Dlaczego powinienie? zosta? adminem? : Widz? tutaj ludzi, dzieci kt?rzy kupili admina nie znaj?c w og?le regulaminu i banuj? za nic. Ja sam ostatnio nie pami?tam przez jakiego admina zosta?em zbanowany za podszywke. Du?o ludzi mnie tutaj zna, wiedz? jaki jestem i oni potwierdz? me zachowanie oraz znajomo?? adminowania na serwerze. Cz?sto jest tak ?e ludzie bij? w klatkach, mario i.t.d a admin nic w tym kierunku nie robi. Dlatego chcia?bym pom?c dobrym adminom takim jak np. Mateusz w ogarnianiu serwera by panowa? na nim spok?j, ?ad i porz?dek.
Czy m?g?by? dok?ada? si? do serwera :Sam admina kupowa? nie chce, ale jak b?d? sk?adki to oczywi?cie b?d? p?aci?.
Kontakt : gg(5157959), skype(gangsta_patryk)
Steam ?: STEAM_0:0:32569285
Zas?ugujesz na admina?: Wydaje mi si? ?e Tak. Na serwerowni jestem do?? d?ugo du?o ludzi mnie rozpoznaje na surfie. Na forum sp?dzam coraz wi?cej czasu wi?c z forum te? pewnie mnie znacie, my?l? ?e macie dobr? opinie na m?j temat.
Mo?ecie si? przyczepi? jak na razie jeszcze do wieku, lecz za par? miesi?cy jest 18. Pozdrawia wszystkich graczy jak i admin?w, administrator?w i moderator?w. Licz? na dobre opinie. Z g?ry Dzi?kuje za odpowiedzi z?e jak i dobre.
Wysłany: 2011-08-22, 12:33
Na tak mi?y ch?opak. Potrafi zachowa? kultur? i klas? w grze.
Pomógł: 4 razy Wiek: 29 Dołączył: 03 Kwi 2011 Posty: 144 Skąd: Si? bior? dzieci
Wysłany: 2011-08-22, 12:55
ja jestem na Tak znam go bardzo dobrze, jak mia? admina by? jednym z najlepszych admin?w surfa,
Camper to ogarni?ty go?? i powinien dosta? tego admina poniewa? nie moge ju? gra? z tymi dzie?mi (Evolution) i ca?a reszta ;/ a jak widzicie on ju? ma prawie 18 lat :D brakuje nam tu takich admin?w jak on :D napewno b?dzie si? z nim mi?o gra?o na surfie :D
TAK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum