Autor |
Wiadomość |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-08-22, 14:51
|
|
|
?adna praca nie ha?bi?
Ja mam pani? swego ?ycia, po prostu wyznaje zasad?(jedn? z wielu); "Szanuj ka?dego by ka?dy szanowa? ciebie", mnie nie obchodzi kto jaki jest, bo czy to jest Psychopata, czy Papie? ,trzeba ich szanowa? za ich "inno??", przynajmniej w jakim? ma?ym stopniu, ale zawsze, bo przecie? ?wiat by? by nudny gdyby ka?dy by? taki sam
Pzdr ImMortal
PS: Je?li kto? jest inteligenty za?apie o co mi chodzi, a jak nie to uzna mnie za Psychola, Idiot? itd. )
PS2: Pisz?c; Psychopata, Psychol nie mia?em na my?li naszych user'?w |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-22, 14:58
|
|
|
No dziewczyny nie zachowuj? si? tak jak trzeba. Niby na pierwszy rzut oka wszystko jest ok i normalnie da si? pogada?, ale jak ju? do rozmowy wejdzie kto? z W?adzy Wy?szej to od tak zostajecie odepchni?ci w k?t. Pewnie wielu z Nas ju? si? na Was przejecha?o, ale to tylko nas wzmocni. ;]
Wi?c radz? Wam dziewczyny sko?czcie z tym, bo za daleko nie zajedziecie na takim zachowaniu. ;] |
|
|
|
 |
Wyzwolicielka;*

Informacje
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 13 Lip 2011 Posty: 85 Piwa: 2/15 Skąd: ??d?
|
Wysłany: 2011-08-22, 18:29
|
|
|
Ech , Jertihu , nie wiem co my?le?.
Jeste? taki fa?szywy ?e szook , mam mo?e zacytowa? jakie Sms'y mi pisa?e? , albo jak dzwoni?e? po pijaku i co? tam gada?e? ?
Jimmy - Tobie , si? nie dziwie. ;> ;)
Sik@m , my?l? ?e nie masz tu nic do gadania , bo ani razu cie nie zobaczy?am na jakim kolwiek serwerze. ;)
ImMortal , dobrze to uj??e?.
Carpe - Pozwol? si? tu nie wypowiada?.
Kurtyzany ?
My?l? ?e to s?owo jest nie odpowiednie. :) |
_________________ M?j G?OS ANIO?A ! |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Wyzwolicielka;*

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-22, 18:36
|
|
|
Wybacz , ale gdy Jertih mi na to pozwoli to ?mia?o walne , pare cytat?w. ;)
Tylko my?l? ?e to nie b?dzie mi?e. ;> |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-22, 22:03
|
|
|
WIecie co ja uwarzam s? to dziewczyny kt?re szukaj? wra?e? i idiot?w , nie m?wie bo obydwie s? ?adne i potrafi? zakr?ci? w g?wowie . Ka?dy jest panem, swojego losu i ka?dy robi to co uwa?a za s?uszne wiadomo mamy czasem odchy?y . Zostawi? ten temat otwarty bo jestem ciekaw czy nasze panie powiedz? prawd? czy te? zn?w wyjd? ?mia?o z opresji . Niestety ?adne dziewczyny s? w wi?kszo?ci kopni?te |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-08-22, 22:26
|
|
|
Nie wszystkie , ale tak wi?kszo?ci s?(niestety ) |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Wyzwolicielka;*

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-22, 22:48
|
|
|
Bo?e . Czuj? si? dziwnie. ;>
Tak jak by , pod waszymi s?owami <Zdaniami> Kry?a si? jako? ironia. :) |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-22, 22:50
|
|
|
Ale? bro? bo?e ja tylko wyrazi?em swoj? opinie na ten temat i my?l? ,?e to wystarczy |
|
|
|
 |
Wyzwolicielka;*

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-22, 22:54
|
|
|
Dobra , j** mnie to.
Jertiha nie ma , za ka?de 24h b?d? dodawa?a nowy cytat jego "sms'?w"
Cytat: | "?pisz Kochanie ? Oo" |
|
|
|
|
 |
Mateusz
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
|
Wysłany: 2011-08-22, 23:49
|
|
|
Kolejny temat, kt?ry powoduje u mnie opad szczeny. Nie wiem o co dok?adnie tutaj chodzi. Wydaj? mi si?, ?e nie jestem w tym osamotniony. Temat ten niesie ze sob? kup? negatywnych emocji, kup? jakiego? ?alu, nie wnikam o co. Tylko czy powa?nie takie rzeczy powinny by? tutaj omawiane? Nie wiem jak wam ale mi si? strasznie nie podoba, ?e co? takiego czytam w?a?nie tu. Nie podoba mi si? to, ?e ten temat przeradza si? w jakie? oczernianie siebie nawzajem na oczach u?ytkownik?w tego forum. Wyzwolicielka;*, prosz? Ci? nie baw si? w jakie? WikiLeaks, odpu?? sobie zamieszczanie cytat?w z kom?rki. Po prostu pewnych rzeczy nie wypada robi?. Zamknijmy temat w tym miejscu i nie pozw?lmy ?eby przerodzi? on si? w wojn? na cytaty z komunikator?w. Nie warto...
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-08-23, 00:38 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Mateusz |
|
Z pozdrowieniami, Zespół Cs-Zaborze.pl. |
|