Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-21, 20:03 Skarga na Fuck Yea
|
|
|
Ten admin niewiem zaco ale zkickowal mnie i potem sie zapytalem zaco>? A on do mnie ?e nie bede przed?uza?.! Prosze da? mu ostrze?enie daltego gdy? da? mi kicka za byle co to potem dar? buzie przez mikro i koles ma 12 lat i krzycza? ?e nie bede przed?uza? a na koniec napisa?em ?eby szma** ogarne?a mikro i admina ( Wiem przesada ale zdenerwowa?em sie ) a ten wlepi? mi bana
[BANNEO] Zostales zbanowany przez admina: Fuck Yea !
[BANNEO] Czas: na 60 min
[BANNEO] Zbanowany nick: HetmaN
[BANNEO] Powod: Obraza!
[BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.google.pl !
[BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN !
[BANNEO] Twoje IP : 79.185.1.10
Prosze zr?bcie co? z nim
Poniewa?:
- Zkickowa? mnie za przed?uzanie
- Jako admin powinien innych uczy? ?e mikro +16 a nie sam dar? buzie do mnie
- Jako Admin powinien si? odznacza? Kultur?
My?lisz ?e masz admina na serwie to jeste? bogiem..??
I przepraszm za moj? ortografi? :) i za wyzwiska...:( |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-08-21, 20:07
|
|
|
czy tam pisze google, czy mi zbugowa?o??
a co do FY., to by?o tyle skarg ?e dziwie si? ?e ma admina, dzi?ki niemu nie odwiedzam ju? JB bo nie chce na niego wpa??.... |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-21, 20:08
|
|
|
Hmm admin zn?w pokaza? swoje prawdziwe ja . Niestety otrzymuje ostrze?enie za swoje zachowanie . A tobie ban zostaje bo fakt faktem obrazi?e? .. ZAMYKAM
Gdy wpisywa?em ostrze?enie okaza?o sie ,?? ju? masz jedno tak wi?c 2 = Utrata admin?w bez mo?liwo?ci kupna
|
|
|
|
 |
|