www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Caama # WiOchA 

Informacje

Wysłany: 2011-08-16, 12:34   

HetmaN, jeste? dzieckiem jak ich ma?o .
Patrzysz na kogo? ludzkie b??dy , a sam na siebie nie spojrzysz. ;)
Dla ciebie , moje propozycja ode mnie.
"Wyjd? , i wr?? jak doro?niesz." ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-08-16, 21:29   

Caama # WiOchA, spokojnie nie tak gwaltownie ^^
HetmaN, moze i obowiazuje ale to jest post na spam, nie wiem po co on byl.
Carpe Diem, mogles nie odchodzic od grupy moderatorow bo w ogole mi o to nie chodzilo. Sam z toba sie bardzo dobrze bawilem i nie zaluje tego wgl. Dla mnie byles wporzadku od poczatku, a napisalem o tym ze zjebaliscie, bo kiedys z wieloma ludzi wlozylem sporo wysilku zeby gralo na surfie duzo ludzi co niestety i tak nie wyszlo na +, bo z tego co slyszalem (z 2 tyg temu) to jakos kiepsko to tam wyglada. Jezeli chodzi o reszte co napisalem to przepraszam. Poprostu bylem troszke zly, bo jednak pamietam jak z toba i wieloma innymi ludzmi gralem i ze po tym napisales cos takiego. Poprostu troche zle mnie zrozumiales. Mam nadzieje ze nie bedziesz sie na mnie gniewal za to.

Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-08-16, 22:30   

Psycho ja te? wspominam te czasy bardzo dobrze i nie jestem na Ciebie z?y lub co?, ale uwierz, ?e krytyka mnie nie wzmacnia. Odszed?em z grupy, bo ?le wype?nia?em swoje obowi?zki. A co do Surfa my z MaraRem robili?my co w naszej mocy by by?o graczom jak najlepiej Grali?my na zmian?, jeli jeden ju? chcia? i?? wchodzi? drugi i tak ci?gle tylko po to ?eby gracze mieli kontakt z adminem. Ja np. gra?em rano on wieczorem. Uwierz robili?my co w naszej mocy by gracze dobrze si? bawili, ale i r?wnie? przestrzegali zasad. Jakby? nie porzuci? Surfa to by? wiedzia? co tam robimy. W dzie? po 6 os?b na serwie a w nocy np. o 2 w nocy jet ju? 10, wi?c nie by?o tak ?le. Przyznaj? si? bez bici, ?e czasem przeginali?my testuj?c AWP (Sprawdzali?my ile os?b da si? zabi? 1 strza?em z AWP), ale ludziom na serwerze naza g?upota nie przeszkadza?a. Mimo i? dobrze si? bawili?my to przestrzegali?my regulaminu admina jak i serwera (Kradziej, ja i MaraR niejednokrotnie byli?my banowani.:D) Ale to co by?o ju? raczej nie wr?ci. ;]

Niespodzianka
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-08-16, 22:45   

Carpe Diem, Nierozumiem dlaczego zrezygnowa?e? z funkcji moderatora ," Wszystko si? zmienia na drzewach rosn? li?cie by potem opa?? i zn?w urosn?? " i przyzwyczajcie si? do tego ;-)

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-08-16, 23:21   

no 6 w dzien 10 w noc. Nie jest tak zle ale jak se mysle ze kiedys w dzien i w noc nie dalo sie na serwa wbic i zesmy se na steam/gg pisali zeby zlapac typa jakiegos na niepzestrzeganiu regulaminu i banowac zeby mozna bylo sie na serwa wbic to dobrze pamietam.
A co do tych zabaw to sam sie tak bawilem, ale wiesz z umiarem zeby nikomu to nie przeszkadzalo, a co do tego ile osob mozna zabic jednym pukiem awp to mi sie zdaje ze z 6-7 w baniaka, no ale takie rzeczy to sie testuje po nocach gdy wiekszosc dzieci juz po dobranocce ;D

Ja mysle ze sprawy wyjasnione, Carpe nie chcial tego ja se pare rzeczy z nim omowilem, mozna zamknac ;)

Mateusz 
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Piwa: 13/1

Wysłany: 2011-08-19, 20:33   

R?ce mi opad?y, usta si? otworzy?y ale nie wylecia?o z nich ?adne s?owo bo opr?cz tego przytka?o mnie okropnie... Widz?, ?e sprawa zosta?a rozdmuchana do gigantycznych rozmiar?w co sprawi?o, ?e zasmuci?em si? okropnie.

Od zawsze wyznaj? zasad?, ?e ka?de nieporozumienie nale?y za?atwia? w rodzinie, do kt?rej zaliczam wi?kszo?? os?b wypowiadaj?cych si? w tym temacie. Ludzie, jeste?my wielk? zaborzow? rodzin?. Serwer ten funkcjonuje G??WNIE dzi?ki Wam. To Wy sprawiacie, ?e chce mi si? wchodzi? i gra? w?a?nie na tej serwerowni. To Wy mnie tutaj trzymacie. To Wy jeste?cie odpowiedzialni za atmosfer? i wizerunek sieci. To z Wami "straci?em" grub? cz??? swojego ?ycia i zdrowia siedz?c przed kompem. Forum jako miejsce skarg jest dobr? rzecz? je?eli chodzi o osoby spoza "weteran?w" surfa. Je?eli tak? g?upi? spraw? rozdmuchamy tutaj, przy wszystkich, to musimy liczy? si? z efektami ubocznymi takich dzia?a?, kt?re si? niestety ju? pojawi?y. Jakie? odchodzenia z sieci, jakie? rezygnowania z posad... NIE CHC? O TYM S?YSZE?.

Nigdy nie dowiemy si? jak dok?adnie by?o w tym czasie, jednak uwa?am, ?e zachowanie MaraR'a jak i Carpe by?o lekko przegi?te. Zabawa, zabaw? jednak w pewnym momencie nale?y umie? powiedzie? do??. Zachowanie oraz poirytowanie Shifta wydaj? mi si?, ?e rozumiem. Chyba nie do ko?ca zaaklimatyzowa?e? si? z niekt?rymi surfiarzami po przerwie, co Shift?

Zawsz? pozwala?em nagina? zasady na serwerze je?eli wi?za?o si? to z og?ln? akceptacj? i wp?ywa?o na urozmaicenie zabawy na serwie i licz?, ?e dalej b?dziemy mogli si? razem ?wietnie bawi?. Uwielbiam was wszystkich, nie mam zamiaru stawa? po niczyjej stronie ale na mi?o?? bosk? nie chc? mie? napi?tej atmosfery na serwerze. Prosz? was o za?atwienie sprawy mi?dzy sob? w spos?b kulturalny oraz starajcie si? zrozumie? siebie nawzajem. Zgoda buduje a niezgoda rujnuje i prosz? was o wzi?cie sobie tego powiedzenia do serca.

Psychopata 
Nie b?d? ?y?a

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-08-21, 14:50   

No dobra to teraz ja xd:

Aktualnie gram na 2 surfach (tylko to umie xdd) rok temu na 1-wszej po??wce wakacji gralem na Xxxxxx.pl pozna?em wielu ludzi oni odeszli z tej serwerowni, wiec zostali same botqi nobqi nuby itp o i dzieci :P. Postanowi?em pozbiera? rozrzuconych ludzi i przejsc wraz z M.Pacz'em do waszej serwerowni - Strza? w dziesi?tke. Do tej pory wspominam te czasy :) na 2giej po??wce wakacji grali?my ju? u Was - by?o zajebi?cie pami?tam z tamtego okresu - Nirr3, PsychoO., Mateusz, Shift, Bery, Kropka, i jakich? tam murzynow ( dobra mniejsza z tym) Gra?o si? zajebi?cie ! Pisa?em do Psych'a na Steamie " we? kicknij kogos za ping bo Nie przeklinam jestem kulturalny. wejs? nie moge" to by?y super czasy achh :) A teraz Co !? pare os?b odesz?o i ju? nie jest to samo.... (urwe Ci jaja psychoo ty glupi...... noo xd)

@Shift: CZEMU SIE Nie przeklinam jestem kulturalny. SPINASZ AZ TAK BARDZO ?? Z DOSWIADZENIA WIEM, ZE PO NOCACH ROBI SIE TAKIE ?ECZY JAKIE SIE FILOZOFOM NIE SNILY ;] wi?c prosz? Cie bardzo: LooZ... Je?eli ich nie lubisz - spoko zaci?nij z?by... Miej ich w dupie - "jak Kuba Bogu tak B?g kubie" skutkuje xd
Dobra tyle z mojej strony bo nie lubie sie rozpisywa?...

Odpowiedz do tematu