Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-13, 18:19
|
|
|
Zastanawiam si? czemu nike wypowiadasz si? w takich tematach jak sam jezdzisz na WH. Gadasz na innych ?eby Unbana niedostali bo grali na WH a sam prosisz ?eby?my dali ci UB.... |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
nike111
nike

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-13, 20:31
|
|
|
a co nie mo?na? ja go widzia?em na specta jak gra? na wh nawet 2 moich koleg?w potwierdzi ze co? mia? ale ja ju? nie bd si? wypowiada? jak nie chc? wstawic ss-?w i nie chc? sie przyzna?. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-13, 20:51
|
|
|
Z?y dzia? a do tego nie ma SS nie ma UB proste .... |
|
|
|
 |
Davideus

Informacje
Wiek: 32 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 9 Skąd: Bielsko - Bia?a
|
Wysłany: 2011-08-14, 09:43
|
|
|
S!K@M napisał/a: | Ale pow?d bana jest: ss wi?c masz wstawi? 3 ss kt?re ci zrobi? admina to raz a dwa do admina pisze nast?pnym razem prosz? napisa? wyra?nie wstaw ss na forum
CZEKAM NA SS!! |
A ja czekam od d?u?szego czasu na wyt?umaczenie mi sk?d mam wzi?? te screeny, bo nadal mimo moich pyta? na GG tego nie wiem.
To jest chore, abym to ja musia? wstawia? screeny, kt?re ukazuj?, ?e oszukiwa?em, a nie admin. To przecie? w jego intencji jest ukazanie, ?e kto? ma co? odpalonego, a nie, ?e ja jestem czysty.
Niech kto? mi "?opatologicznie" wyja?ni sk?d mam wzi?? te screeny. Dok?adnie co i jak, poniewa? nie wiem, a chcia?bym to wyja?ni?. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-14, 10:27
|
|
|
Wchodzisz w dysk D lub C (zale?y gdzie zainstalowany jest CS) nast?pnie wchodzisz w Valve potem cstrike lub cstrike_polish (zale?y w jakim j?zyku masz CS ) ustaw podgl?d folderu jako miniatury i i b?dziesz widzia? kt?ry plik to SS otw?rz je i powinno na nich pisa?
Admin .. Used snapshoot on .... ( kropki to nick admina i tw?j nick) a nazwa SS to nazwa mapy np. aim_map0001 |
|
|
|
 |
Power is Back !
Trzymaj Fason !

Informacje
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lip 2011 Posty: 254 Piwa: 6/5 Skąd: Pozna?
|
Wysłany: 2011-08-14, 10:50
|
|
|
Po 1. Dostosuj si? do wzoru. Po 2. N!ke1 warn za nie edytowanie post?w. Po 3. Cz?owieku po co zak?adasz ten temat, trudno ci ss wstawi? , po twoich wypowiedziach nie masz wi?cej ni? 11/12 lat. Po 4. Ja ci te ss robi?em wi?c ju? nie przesadzaj. |
|
|
|
 |
Queen
Kacper sQeeN-Nick

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 08 Cze 2011 Posty: 120 Skąd: Lanckorona ;)
|
Wysłany: 2011-08-14, 11:33
|
|
|
nie r?bcie spamu |
_________________ Kontakt:
Steam:czarny_ck
PW
Gadu-Gadu:35399546
 |
|
|
|
 |
Davideus

Informacje
Wiek: 32 Dołączył: 13 Sie 2011 Posty: 9 Skąd: Bielsko - Bia?a
|
Wysłany: 2011-08-14, 13:52
|
|
|
Power is Back ! napisał/a: | Po 1. Dostosuj si? do wzoru. Po 2. N!ke1 warn za nie edytowanie post?w. Po 3. Cz?owieku po co zak?adasz ten temat, trudno ci ss wstawi? , po twoich wypowiedziach nie masz wi?cej ni? 11/12 lat. Po 4. Ja ci te ss robi?em wi?c ju? nie przesadzaj. |
1. Dostosowa?em si? do wzoru, prosz? czyta? ze zrozumieniem - patrz pierwszy post.
2. Dzi?kuje, wiedzia?em, ?e co? z Nim nie tak.
3. Nie wiedzia?em, ?e trzeba wstawia? ss, bo nie by?o to nigdzie napisane. Jako pow?d bana napisa?e? "ss" - sorry, ale sk?d mia?em wiedzie?, ?e mam tutaj wchodzi? i szuka? gdzie? w moich plikach screen?w, kt?re potwierdzaj? to, ?e jestem czysty. Tu Ci? zmartwi?, mam wi?cej ni? 11/12 lat, o kt?rych m?wisz.
4. Wiem, ?e Ty mi robi?e? screena, ale to ja jestem wr?cz przekonany, ?e nic, kompletnie nic nie mia?em odpalonego.
Dzi?ki Transporter za to wyt?umaczenie, w?a?nie o co? takiego mi chodzi?o. Nie wiedzia?em do tej pory, ?e jak kto? zrobi mi screena to mog? to znale?? na swoim kompie
Ju? wstawiam ss'y, kt?re kompletnie nic nie pokazuj?
1) Screen: http://imageshack.us/phot...india0000l.png/
2) Screen: http://imageshack.us/phot...india0001s.png/
3) Screen: http://imageshack.us/phot...india0002k.png/
Hmm.. czy mi si? wydaje, ale screeny nawet nie pokazuj? tego, ?e do kogo? strzela?em, a tym bardziej, ?e w kogo? trafi?em, nawet po statach wida?, ?e nikogo nie zabi?em.. ale przecie? wg Administratora u?y?em nieczystych zagra?.
Jaki musia?bym mie? tupet, aby specjalnie robi? konto w Waszym serwisie i wstawia? screeny skoro jakbym by? odpalony, to lekko m?g?bym ola? spraw? i wej?? na inny serwer i tam "bawi? si?" w cheaty bez ?adnych konsekwencji?
Dzi?ki za po?wi?cony czas i spore zaanga?owanie w tym temacie. Tak jak m?wi?em, jestem czysty, a te oskar?enia tylko kalaj? moje dobre imi? w tej grze. Prosz? o jak najszybsze UB, bo chc? wr?ci? do gry na Waszych serwerach
Tutaj te? pro?ba do Admin?w: jak ju? kogo? banujecie, to wpiszcie co? bardziej konkretnego jako pow?d i wpiszcie, ?e aby dosta? UB trzeba napisa? na Forum i wstawi? screeny.
I jeszcze raz screeny:
Screen 01 Screen 02 Screen 03 |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
Wysłany: 2011-08-14, 20:13
|
|
|
Odbanowany .
|
GG:16001290
Steam: wacha1922
Tel kom. : 721341139
Chcesz Kupi? Admina na Surf<>JB<>COD<>DaibloMod<> Pisz na gg lub PW
 |