Wysłany: 2011-08-14, 11:13 Reklama Serwera PokeMod
Tak wygl?da Reklama Serwera PokeMod lecz tak jak w przypadku Paintballa brakuje nam opisu tak wi?c licz? na wasz? pomoc , ka?da sensowna wypowied? otrzyma Pom?g?
IP Serwera:85.128.48.148:27240 Sloty:16 Typ:PokeMod Platforma:Steam/NonSteam Czas Uptime:24/7 Fast DL:Tak Has?o:Brak Lokalizacja: Wroc?aw Forum:Cs-Zaborze.pl - Sie? Serwer?w ! Opis serwera: Mo?liwo?? Przywo?ania Dzikiego Pokemona Ciekawe Pokemony Nowe Przedmioty Ciekawe Moce Pokemon?w Gwarantowana Dobra Zabawa
-Niskie pingi
-Du?o smiechu przy graniu
-Mili i ogarni?ci Admini
-Wiele ciekawych i standartowych map
-Kultura obowi?zuje
-I przedewszystkim dobra zabawa.!
Licze na pom?g?...:P
Jeszcze se przypomnie to dodam ale narazie pustka..^^..
EeE czemu niemam pom?g?..??! :)
Trans dzia?aj :x
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
Ostatnio zmieniony przez HetmaN 2011-08-21, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
-Mo?liwo?? Przywo?ania Dzikiego Pokemona
-Ciekawe Pokemony
-Nowe Przedmioty
-Ciekawe Moce Pokemon?w(dok?adnie nie wiem jak to nazwa? chodzi mi o ich umiej?tno?? )
Chyba tyle zn?w HetmaN mnie ubieg?, i jeszcze PaweLLO co? dorzuci? , nie maj?c za wielu opcji da?em 4 punkty(ten pierwszy jako? lepiej ubierz w s?owa :))
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! !
IP Serwera:85.128.48.148:27240 Sloty:16 Typ:PokeMod Platforma:Steam/NonSteam Czas Uptime:24/7 Fast DL:Tak Has?o:Brak Lokalizacja: Wroc?aw Forum:Cs-Zaborze.pl - Sie? Serwer?w ! Opis serwera: Mo?liwo?? Przywo?ania Dzikiego Pokemona Ciekawe Pokemony Nowe Przedmioty Ciekawe Moce Pokemon?w Nowe Mapy i Ogarnieci Admini Gwarantowana Dobra Zabawa
Tak wyglada koncowa reklama :) Dziekuje Transo :))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum