Autor |
Wiadomość |
nike111
nike

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-12, 14:34 Skarga Hetman!!!!
|
|
|
Dzi? dosta?em ss-y od Hetmana szybko wysz?em zobaczy? co na tych ss-ach by?o spocz?tku chcia?o mi si? ?mia? te ss-y co mi zrobil hetman by?y komu? innemu zrobione a nie mi innemu graczowi zrobi? a poni?ej ss-y a co do tych ss-uw zrobi? tylko 1.
http://imageshack.us/cont...mupload&newlp=1 - prosz? klikn?? na ss-a.
I my?l? ?e dostanie Hetman ostrze?enie. |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-12, 14:45
|
|
|
O nie...
nike niema dla ciebie mniejsca ogrze
Gra?e? na WH i wszyscy to potwierdz?...!!! Zrobi?em ci Ssy a ty odrazu uciekle?...!!!
Kolega napisa? mi na U@ ?e m?j kolega nike jezdzi na wh bo powiedzia? ?e w??czy?...!!!
Niema tu dla ciebie mniejsca..., Zobacze cie odrazu dostajesz perma..>>:!!
Buhaha zrobi?em ci 3 ssy wi?c nie k?am tu szczylu jeba**
Sorki za przeklenstwa ale koles mnie wnerwi?. Ewidentnie jezdzi? na WH i gada ?e 1 ssy m? zrobi?em...!!! ?egnam pana. A jak Pan chce gra? to 3o reklam to dostaniesz od J@ albo od H@ UB. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
Ostatnio zmieniony przez HetmaN 2011-08-12, 14:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-08-12, 14:47
|
|
|
Niezbyt zrozumiale napisa?e? t? skarge ;]
Hetman napewno zrobi? ci 3 ssy nawet mam dow?d. Na screenie wida? w linku
Ko?c?wka 0002 a 1 screen to 000 :> Czyli poprostu wstawi?e? 3 screena a pierwsze 2 nie wstawi?e? . |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-12, 14:49
|
|
|
A wi?c ?egnam Pana Nikeee
Prosze sprawdzi? loga i juz...
nikee tylko najpierw musisz pokaza? te ssy co ci zrobi?em a dopiero potem robisz 30 reklam |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
Ostatnio zmieniony przez HetmaN 2011-08-12, 16:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
srN27

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-12, 14:52
|
|
|
@up Ty kup s?ownik bo si? pisz? w??czy? a nie w??nczy?(czytaj 1 sw?j post).
I wida? ?e kolega si? sam wkopa? bo z tym ss'em wida? po nr. :-]
M?g? zmieni? nazw? ale widocznie nie pomy?la?. :-] |
|
|
|
 |
nike111
nike

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-12, 16:13
|
|
|
ale ja mam zrobi? 30 reklam spoko. dla mnie to piku? |
|
|
|
 |
srN27

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-12, 16:31
|
|
|
nike111 napisał/a: | ale ja mam zrobi? 30 reklam spoko. dla mnie to piku? |
Czyli mam rozumie? ?e na tej serwerowni da si? odpracowa? bana za Cheaty.
Gz serwerownia takim dzieciom nie powinno dawa? si? 2 szansy za Cheaty zawsze b?d? grali na Cheatach chyba ?e si? wreszcie naucz? gra? lub dorosn?.
To ja sobie teraz polatam na wh zrobi? mi ss'y wrzuc? 1 ss'a i powiem ze mi 1 tylko zrobi? i chce Ub a wy mi bd kaza? zrobi? reklamy i tak wtedy bd robi? w k??ko.
Pozdro dla was... |
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-08-12, 18:39
|
|
|
Ja potwierdzam wypowied? srN27, Ka?dy kto czitowa? zrobi 30 reklam i ma ub ? Bez przesady to ?e kiedy? kto? mia? wyj?tek nie znaczy ?e teraz ka?dy zrobi 30 reklam i phii .... |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Lee9313
zaborze ;*

Informacje
Wiek: 27 Dołączył: 11 Sie 2011 Posty: 99 Postawił 10 piw(a) Skąd: Jest cs-zaborze.pl ?
|
Wysłany: 2011-08-12, 21:42 x
|
|
|
Hetman jest dobrym adminem i gra?e? na wh potwierdzam to dlatego zrobil ci ss koniec tematu |
|
|
|
 |
nike111
nike

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-13, 08:35
|
|
|
ale hetman m?wi? ?e ss-y czyste i powiedzia? ?e kertich ma mi dac ub. ;p |
|
|
|
 |
nike111
nike

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-13, 08:35
|
|
|
ale hetman m?wi? ?e ss-y czyste i powiedzia? ?e jertich ma mi dac ub. ;p |
|
|
|
 |
srN27

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-13, 09:37
|
|
|
nike111 napisał/a: | ale hetman m?wi? ?e ss-y czyste i powiedzia? ?e jertich ma mi dac ub. ;p |
Wrzuci?e? trzeciego ss'a a na dw?ch pierwszych ss'ach mo?e by?o wida? wh i nie wrzuci?e? a na 3 ju? wy??czy?e? wiec sk?d on mo?e wiedzie? ?e ss'y s? czyste jak tylko 1 wrzuci?e????
Chcia?em jeszcze doda? ?e ten ziomek z g?ry wchodzi na Aktwynym Banie na serwa 4FUN. |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-13, 09:45
|
|
|
Cooo??? nike o nie sobie teraz to dodales
Dal mi te 3 ssy na PW i ewidentne WH i powiedzia?em ?eby wszystko kierowa? w stronie do Jertha i te reklamy te? i ?eby z nim gada? a nie ze mn?... |
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
nike111
nike

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-13, 10:21
|
|
|
Dobra koniec tej k??tni przepraszam admin: Hetmana ?e k?ama?em i przepraszam wszystkich z sieci ?e k?ama?em i prosz? o ubana bardzo tego ?a?uj? ?e gra?em na wh ja ju? nigdy nie bd gra? na wh i jeszczeraz przeprasz admin hetmana i prosz? o ubana ;[ |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-23, 18:53 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: HetmaN |
|