Autor |
Wiadomość |
sYn:q

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-14, 13:34 Padanko ;)
|
|
|
Nick w grze:sYn:q / Majki
Imi?: Micha?
Czy Posiadasz 35 post?w: nie, ale forum odwiedzam regularnie ;)
Ile grasz w cs:1.5
By?e? kiedy? adminem: Na paru innych serwerach + 2x na 4fun Zaborze
Znasz kogo? z naszego Teamu: Gram tu ponad p?? roku wiec odpowiedzcie sobie sami :D
Jak d?ugo na cs-zaborze:>0.5 roku
Dlaczego my? Bo to spoko serwer, znam wszystkich i wszyscy znaja mnie :) admina tez juz mia?em i sadze ze znam sie na tym ;)
Znajomo?? amx : 9/10
Co mozesz zrobic dla sieci: Ogarn?? Czitujace dzieci, przede wszystkim.
Pozdro sYn:q |
|
|
|
 |
EpSoN

Informacje
Wiek: 32 Dołączył: 08 Lut 2011 Posty: 122 Skąd: Komprachcice (Opole)
|
Wysłany: 2011-07-14, 23:30
|
|
|
Za TAK |
|
 |
B3|MizZz

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-15, 00:02
|
|
|
TAK
Mi?y, sympatyczny, ogarni?ty, kulturalny... co jeszcze :D... zna ortografi? :) |
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-07-15, 12:14
|
|
|
Nie ma 35 post?w, a tak og?lnie to wszystko w porz?dku. |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-15, 20:43
|
|
|
Dzieki chlopaki :D Czekamy na Jertih'a ;) |
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-07-15, 21:02
|
|
|
Ja jestem NEUTRAL. Nigdy cie jakos na serverze nie widzialem ;p Moze sie mijalismy ;d |
|
|
|
 |

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-15, 21:07
|
|
|
Ogarnij Creative, gram codziennie :D |
|
 |
lol?
Live is brutal xD

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-15, 21:11
|
|
|
Jestem na TAK Znany gracz kt?ry ogarnia na serwerze.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
B3|MizZz

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-15, 21:42
|
|
|
"Creative" on ma nick Syn:q a nie Majki teraz :D mo?e dlatego go nie widzia?e? :) |
|
 |
Mateusz
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
|
Wysłany: 2011-07-15, 22:47
|
|
|
Kulturalny... http://imageshack.us/f/21/hl2011062518271915.png/ . Kiedy? zrobi?em screena jego ciekawej dyskusji, kt?r? przeprowadzi? jako admin z r?wnie kulturalnym graczem. Zdarzy?o mi si? ju? wcze?niej na niego naci??, wtedy te? kultur? nie grzeszy? wi?c uzna?em, ?e sobie zachowam tego screena na przysz?o??. Nie lubi? wyci?ga? brud?w ale odwdzi?czam si? pi?knym za nadobne. Takim w?a?nie pozytywnym podej?ciem ten admin mo?e si? pochwali?. Jestem na NIE pomimo tego, ?e na pracy admina zna si? bardzo dobrze. Brakuje Ci stary czego? innego, bardziej przydatnego w ?yciu.
Na screenie wida? jak dzia?a na niego w?adza, nie wydaje mi si?, ?e mu ona s?u?y...
Pozdrawiam,
Mateusz
P.S. Nienawidz? sytuacji gdy kto? kto chce za?atwi? spraw? w spos?b kulturalny jest traktowany jak kupa g?wna. Pewnie Majki nawet nie jeste? w stanie sobie przypomnie? o co mi chodzi jednak ja pami?? mam bardzo dobr?. Jeszcze widz?, ?e m?odszy ode mnie jeste?... Ca?e 16 latek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie odpisz? Ci bezpo?rednio pod Twoim postem bo by?by to spam, licz? na to, ?e zajrzysz tutaj.
Panie Majki gratuluj? Tobie inteligencji. Tak, w?a?nie za to si? mszcz?, za czitowanie...
Za bezsensowne prewencyjne SS'y, kt?re WRZUCI?EM po wielkich m?czarniach. Ot?? pojawia si? kolejny pow?d dlaczego nie powiniene? dosta? admina. Na forum nie zagl?dasz w og?le. Nawet napisa?em Ci PW jednak nie raczy?e? mi na nie nawet odpisa?. By?em niekulturalny? Sprawia?em problemy? Doro?nij ch?opie... Spraw? potrafi?em wyt?umaczy? jako? z Tr@nsporterem, potrafi?em dogada? si? z innymi adminami bezproblemowo. Jak chcesz prawi? os?dy proponuje robi? to przed telewizorem podczas emisji "S?dzi Anny Marii Weso?owskiej".
http://cs-zaborze.pl/view...ighlight=#38750
Dzi?ki o Wielki za Twoj? lito?? dla mnie, czitera z nieomal?e ujemnymi statami. Szkoda, ?e nie da?e? tego bana na CFG bo chyba to nale?a?o to do Twoich obowi?zk?w - banowanie czitera zmieniaj?cego IP.
Rozr??niajmy r?wnie? mszczenie si? od wyg?aszania w?asnej opinii na temat podania. Chyba po to ten temat? |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-07-16, 11:49, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-07-16, 07:45
|
|
|
Jeste? mi?y, kulturalny du?o czasu sp?dzasz na serwerze, umiesz si? zachowa? gdy kto? czituj? lub np. kto? ci? wyzywa - ignorujesz go. Jestem na Tak |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-16, 09:58
|
|
|
Bot, grac nie umie, leci na farcie... Oczywiscie ze na TAK |
|
|
|
 |

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-16, 11:29
|
|
|
Aaa Padwan ty sie msci za to ze czitowal i go zbanowa?em z ss kt?rych nie wstawil, po czym banowa?em go za kazdym razem kiedy IP zmieni?. HEHEHE, "Ale one mi sie naprawde nie zapisa?y"
Ciesz sie ze nie masz perma na cfg za czitowanie, tyle z mojej strony
P.S. Tak mi sie odwdzieczasz za to ze nie powiedzia?em o sprawie Jertih'owi? Dzieki |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-16, 18:54
|
|
|
Jestem na NIE , gdy mia?e? Admina na 4FUN nie popisa?e? si? kilka razy widzia?em twoje niegodne Admina zachowanie , a gdy kto? ci co? powiedzia? lub zrobi? zaraz dawa?e? bana albo za SS albo za obraze a wcale nie obra?a? , Przypomnij sobie sytuacj? na de_inferno gdy pewien gracz ci powiedzia? kilka s??w nie obra?liwych a ty zaraz bana za obraz? Admina , a powiedzia? ci je bo wcze?niej zrobi?e? SS graczowi kt?ry nie?y? ale wcze?niej ci? zabi? . Popieram opinie Padawan, i jestem na wielkie NIE
Cytat: | P.S. Tak mi sie odwdzieczasz za to ze nie powiedzia?em o sprawie Jertih'owi? Dzieki | : Jertih wie o tym bo Padawan nie m?g? znale?? SS`?w a ty nawet nie wyt?umaczy?e? gdzie s? jak grzecznie si? pyta? i dla twojej wiadomo?ci da? te SS i dosta? UB !!
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-23, 19:04 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Shift |
|