| Autor |
Wiadomość |
waldus
waldus

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-30, 15:22 Skarga na Admina Legalizer!!
|
|
|
Witam to znowu ja ; ) a wiec transporter pozwolil mi grac na serwie a admin legalizer mi ciagle daje bana ca CFG !!! sprawa zostala zamknieta. oto log z konsoli:
nicK:Amertil
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.1.10:27015
Connecting to 80.72.37.10:29147...
Connection accepted by 80.72.37.10:29147
Kicked :"Bann
Prosze o zrobienie cos z tym adminem bo nie moge sobie pograc ;/
EDIT BY NIRR3
daje mi bana ciagle ze mam aktywnego a wiec ^^ dajcie mi ub
naucz sie edytowac posty! |
| Ostatnio zmieniony przez 2011-06-30, 21:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-30, 21:11
|
|
|
Zcalilem twoje 2 posty.. next time warn poleci.
Prosze o wypowiedz transportera , jezeli wyjdzie na to ze klamniesz ban zostaje. |
|
|
|
 |
HuBi

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-30, 21:33
|
|
|
Kole? bez w?tpienia gra? na wh. Zabi? jednego obraca? si? i czeka? na kolejnego a? si? wychyli, i znowu obr?t przyczajka i czeka a? sie kto? poka?e, bo strzelanie przez ?ciane by?o zbyt przypa?owe.
Nie tylko ja s?dz? ze mia? wh. Wszyscy napisali zeby banowa?. Tylko ?lepy by nie zauwa?y? ?e kole? ma wh. Perfidnie czitowa?. Admin stwierdzi? ze szkoda czasu na screeny i da? bana. Mia? 100 % racji!!
I niech nikt nie pr?buje go broni? bo wszyscy wiedz? ze gral na wh. Znowu swojego kole?k? podpusci, kt?ry ma 3 posty i karze napisa? ze nic nie mia?. Tak jak w poprzednim temacie. Wtedy mu sie upiek?o... chodz pewnie i w tamtej sytuacji czitowa?.
Dobrze wie ?e mial wh i jeszcze pr?buje sie t?umaczy? tym ze screen?w niema. Szczyt debilizmu. Takim to powinni paluchy upierdala? ?eby ju? w CS nie gra?.
Sorry ale denerwuja mnie tacy ludzie. |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-30, 21:51
|
|
|
Hubi , rozumiem cie lecz jezeli admin nie robi ss'ow to nie ma dowodu , teraz ja moge dac bana np tobie , bez ss'ow , moge byc pewny ze masz wh ale bez dowodow nic nie zdzialam nawet jako mod , jedyna osoba ktora ma taka wladze jest jertih , ale on zawsze i tak robi ss'y aby potem uniknac konfrontacji z innymi userami forum . a wiec mysle ze skarga zostanie odrzucona i upomnienie powinno zostac dodane aby admin legalizer zawsze robil ssy nawet jezeli jest w 200% pewien ze dana osoba ma wh lub inne wspomagacze.
a teraz czekamy na wypowiedz transpo, mysle ze sie z mna zgodzisz :D? |
|
|
|
 |
HuBi

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-30, 22:02
|
|
|
| No przyda?oby si? zrobi? dla ?wi?tego spokoju. Drobny b??d admina. Ale kto by pomy?la? ?e kole? kt?ry mia? wh to wykorzysta i jeszcze tak perfidnie b?dzie si? k??ci? na forum !!! Wstydu nie ma, dzieciak!!! Jako wiellllllloooookrotnie banowany gracz, mog? tylko powiedzie? ?e gra? na wh, i na bana zas?u?y?, nie powinien by? odbanowany! Ale to wy zdecydujecie czy wa?niejszy jest regulamin od ss. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-30, 23:29
|
|
|
Po pierwsze gada?em z Legalizerem! i jest w 100% przekonany ,?e robi? SS , po drugie w AMXBANS masz mas? Aktywnych Ban?w , wi?c dostajesz na Cfg ale i tak to nic nie pomaga masz 24h zeby dac SS a jak nie to wtedy cie tak zbanuje ze nic ci nie pomo?e , mam nadziej? ,?e si? rozumiemY>?? masz 24h , je?eli mia?e? wh to i tak daj te SS mo?e dostaniesz drug? szans?bo tym ,?e SS`?w nie robi? si? nie zas?onisz .... 24h czekam potem dostaniesz takiego bana ze nawet format kompa ci nie pomo?e .... |
|
|
|
 |
B3|MizZz

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-01, 22:47
|
|
|
| Cytat: | | Hubi , rozumiem cie lecz jezeli admin nie robi ss'ow to nie ma dowodu , teraz ja moge dac bana np tobie , bez ss'ow , moge byc pewny ze masz wh ale bez dowodow nic nie zdzialam nawet jako mod , jedyna osoba ktora ma taka wladze jest jertih , ale on zawsze i tak robi ss'y aby potem uniknac konfrontacji z innymi userami forum . a wiec mysle ze skarga zostanie odrzucona i upomnienie powinno zostac dodane aby admin legalizer zawsze robil ssy nawet jezeli jest w 200% pewien ze dana osoba ma wh lub inne wspomagacze. |
Czyli ze je?li kole? ci?nie na sh to te? musicie mie? dow?d? Pzdr. |
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-01, 23:10
|
|
|
Nie , ale tutaj chodzi o wh. a wh nie mozesz byc w 100% , mozesz tak myslec ale czesto sie mylisz , ja sam kiedys sie tak pomyliem ale zrobilem ss , do dzisiaj nie wiem jakie ten koles mial sluchawki ale doslowenie wszystko wiedzial same banie przez sciane i? nic nie mial :)
transpo tak jak mowiles amerthil ma pelno banow a wiec ban zostaje , to skarga wiec nie zamykam zrob to transpo ty :)
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-10-23, 10:19 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Tr@nsporteR |
|