Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-06-17, 17:25 Jak zrobi? Demko?
|
|
|
Mam Pytanie?
Jak zrobi? Demko???? |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Szkodnik

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-17, 17:33
|
|
|
otwierasz konsole i wpisujesz record i nazwa demka a jak chcesz zatrzyma? to piszesz w konsoli stop a jak chcesz odpali? demko to wpisujesz w konsoli playdemo i nazwa demka
Pomog?em daj Pom?g??! |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-06-17, 17:45
|
|
|
I gdzie ja te demko znajde??
[ Dodano: 2011-06-17, 17:46 ]
Napisz to dok?adniej...!!!
Chodzi mi oto
Otwierasz konsole ( ` ) wpisujesz w konsoli tak:
O tak mi to zr?b bo ja nie jarze :( |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-06-17, 19:43
|
|
|
Wpisujesz w konsoli:
record "nazwa dema"
np:
record CZITER
gdy skonczysz nagrywa? wpisz w konsoli
"stop"
Demo si? zapisuje w folderze cstrike/cspolish :)
?eby otwo?y? demko wpisujesz w konsoli:
playdemo "nazwa demo"
np:
playdemo CZITER
pomog?em? Pom?g?. |
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-17, 21:21
|
|
|
Przy odtwarzaniu mo?esz u?y? Opcji viewdemo cziter Demka odtwarzane s? przez CS`a |
|
|
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-17, 21:25
|
|
|
1. W trakcie gry otwierasz konsole(~) i wpisujesz (aby nagrac np. haxa musisz mie? w??czony widok z jego kamery) :
● record "nazwa demka"
2. Aby zatrzyma? nagrywanie otwierasz konsole(~) i wpisujesz :
● stop
3. W celu odtworzenia nagranego dema ,otwierasz konsole(~) i wpisujesz :
● playdemo "nazwa dema"
lub
● vievdemo "nazwa dema"
aczkolwiek
● mo?na u?y? programu sk player
4. Nagrane Demka znajduj? si? w :
Counter-strike->cstrike lub cstrike polish -> I jest nasze demko.
5. Jak wys?a?? Najlepiej spakowa? i wstawi? na :
www.sendspace.pl
www.przeklej.pl
czy inne serwisy hostingowe plik?w.
Ps. Daj pom?g? |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-19, 09:34
|
|
|
A jak otwieram to przez Cs to musze wpisac w konoli tak : playdemo aim ??
A jak ja kogos chcem otworzycto jak biore? |
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-19, 15:01
|
|
|
Jak pobra?e? demko bo np. kto? je wrzuci? i ma nazwe aim.dem to wrzucasz w cstrike lub cstrike_polish potem w cs w konsoli wpisujesz viewdemo i naciskasz strza?k? do g?ry z kresk? pod spodem , nast?pnie wyleci lista demek kt?re masz i wybierz aim.dem i naci?nij Play i powinno dzia?a? mi na NS nie odtwarza?o demek pobranych ale na Stam dzia?aj? All Mam nadziej? ,?e to ci pomo?e |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-19, 15:45
|
|
|
Ju? wiem tylko jia innaczej zrobilem
Ja wpisa?em do konsoli tak : playdemo aim i mi chodzilo :(
Transporter pomog?e? :D
[ Dodano: 2011-06-19, 15:46 ]
Zaknn?c temat... :P
|
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
|