| Autor |
Wiadomość |
lol?
Live is brutal xD

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-12, 15:19 Skarga na admina Kasanowa
|
|
|
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server!
[AMXBANS] You have 1 godzina , 26 minut i 28 sekund left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : Raszujemy Z Tymi Kurwami!
[AMXBANS] Reason : ' Obraza : ) '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25716854 '
[AMXBANS] Your IP : ' 83.7.208.168 '
[AMXBANS] =======================================
Opis sytuacji: Chcia?em zbanowa? pewnego gracza kt?ry gra? na wh ale si? co? nie da?o bo mia? chyba anty bana i niechc?cy da?em bana innemu graczu.Od razu go odbanowa?em i gdy wszed? na serwer od razu z pytaniem "dlaczego dosta?em bana?!?!?!" no to ja go przeprosi?em i powiedzia?em ?e to pomy?ka i powiedzia? ?e "spoko".Po chwili Kasanowa napisa? z??? na niego skarg? na forum, to ja si? wkurzy?em i napisa?em mu na chacie admin?w ?eby si? poskar?y? mamie ?e zbanowa?em nie tego gracza co trzeba i dosta?em bana za obraz?.A przypominam ?e jestem adminem...
Prosz? o natychmiastow? reakcj?.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
PaweLL0
PaweUU

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Cze 2010 Posty: 102 Skąd: Toru?/Przysiek
|
Wysłany: 2011-06-12, 15:34
|
|
|
lol?, Osobi?cie nie widzia?em tej akcji ale patrz?c na forum to mi si? wydaje ?e macie ze sob? jaki? konflikt. To ?e jeste? adminem nie zmienia faktu, i? r?wnie? podlegasz regulaminowi czy og?lnie wyst?puj?cych zasad servera. Kasanowa te? nie post?pi? s?usznie, bo skoro Ty mu tylko napisa?e? ?eby poskar?y? si? mamie, to przynajmniej dla mnie nie jest ?adna obraza. Uwa?am, ?e ban by? nies?uszny i r?wnie? wnosz? ?eby osoba wy?sza rang? ogarn??a tych 2 admin?w, wiem ?e moje zdanie tak naprawd? jest za przeproszeniem "g?wno warte" ale mo?e da to do zrozumienia ?e sytuacja na serverze naprawde jest nie ciekawa.
Pozdrawiam. WASZ K@T ZeTE` |
_________________ http://www.sk-gaming.com/member/reiqu |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-12, 15:34
|
|
|
To ,?e masz Admina nie znaczy ,?e nie mo?esz dosta? bana, wiem ,?e nie raz nie idzie komu? zrobi? ss?w np. gdy nick zaczyna si? od znak?w wtedy piszesz w konsoli vote i wyleci ci user ID ka?dego gracza np
lol? 1234 .
Wtdy piszesz komende taka amx_ss #1234 3 i robi SS. A co do tego ,?e Ka$anowA tak pisa? to wierz? w to jednak musi si? Ka$anow@ wypowiedzie? , nie mniej jednak teksty typu | lol? napisał/a: | | to ja si? wkurzy?em i napisa?em mu na chacie admin?w ?eby si? poskar?y? mamie ?e zbanowa?em nie tego gracza co trzeba | mog? obrazi? niekt?rych . To tyle czekamy teraz na Ka$anowe |
|
|
|
 |
Szkodnik

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-12, 15:40
|
|
|
| Ja by?em ?wiadkiem tej obrazy wyzywa?e? k@sanowe innymi te? s?owami ale ju? nie pami?tam. A ban by? s?uszny dla cb moim zdaniem i wgl rodziny si? nie obra?a bo to dzieci tylko robi?. |
|
|
|
 |
PaweLL0
PaweUU

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Cze 2010 Posty: 102 Skąd: Toru?/Przysiek
|
Wysłany: 2011-06-12, 15:41
|
|
|
| Tr@nsporteR, bez przesady to trzeba by? naprawde wra?liwym cz?owiekiem ?eby takie s?owa obrazi?y, bardziej bym powiedzia? ?e troche go poddenerwowa?o. I Tr@nsporteR My?le ?e tu chodzi o co? wi?cej oni porostu maj? ze sob? jaki? konflikt kt?ry powinni za?atwi? na PW a nie pisa? na siebie skargi czy banowa?. |
_________________ http://www.sk-gaming.com/member/reiqu |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku