Autor |
Wiadomość |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-15, 11:02 Allah Akbar:)
|
|
|
Prosze o odebranie admina temu graczowi....
Mial juz jedna skarge a to nastepna.
Powody?
Admin ten nie zna amx (z tego co widac) nie potrafi ogarnac servera , kiedy wszedlem na serva kazdy ,ze tak powiem krzyczal ze admin ten banuje nie slusznie . Ponadto gracz od okolo 20 minut reklamowal inny server , nie dosyc ze nickiem to jeszcze bindem , a allah nic nie robil . :)
Pozdrawiam Nirr3 ;) |
|
|
|
 |
!!ALLAH!!

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-15, 11:48
|
|
|
ah... nie chce ju? przypomina? ?e zabija?e? na water_run z awp gdziekolwiek inni admini nauczyli mnie ?e mo?na zabija? w mario w wyznaczonym miejscu a nie gdzie si? chce
co do krzyczenia za krzyczenie przez mikro jest ban
kiedy zaczeli reklamowa? ty wszed?e? i zaczo?e? wtedy kiedy oni i zbanowa?e? ich co masz za problem...
banowa?em ka?dego kto nie przstrzega? regulaminu serwera na wcze?niejszej mapie i na crazy v2 kt?ra by?a nast?pna
zastosuj si? do wzoru skargi
POwtarzam ju? 3 raz mam uszkodzon? p?yte g??wna i nie mam mo?liwo?ci puszczenia g?osu i pisa?em ?eby mi pisali
a ?e ?artowa?e? sobie zemnie ?ebym kupi? s?uchawki co to mia?o by?
amx znam na 10 punkt?w na oko?o 5 czyli po?ow?
mam nadzieje ?e co? sobie u?wiadomi?e?
edit:
tak tak psycho twierdze ?e nieby?o reklam?wek bo pisa?em na czacie i nie widzia?em ?adnych reklam
a i przeczyta?em kilka skargna ciebie i odwo?a? ban?w to tylko wynika to z tego ?e wierzysz w ka?de zdanie co ci kto? powie i to jest tw?j jednyny minus ch?opie |
_________________ ALLAH AKBAR
AMEN |
Ostatnio zmieniony przez !!ALLAH!! 2011-05-15, 12:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-05-15, 11:53
|
|
|
Nie wiem kto cie nauczyl ze na water run nie mozna zabijac z awp -.- :O tutaj sie pojawia twoja nieznajomosc regulaminu.
Nirr pisze ze przez 20 min gracz reklamowal inna siec/serwer a ty twierdzisz ze Nirr wszedl akurat wtedy kiedy oni zaczeli reklamowac? Chyba ktos tu sie mija z prawda... I nie sadze zeby byl tutaj to Nirr. Oczywiscie swiadkami sa takze gracza ktorzy byli na serwerze i czekamy teraz na ich wypowiedz w tej sprawie. |
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-15, 12:47
|
|
|
Czekaj czekaj ....? Zabilem cie na wodzie po tunelu w 2 lvl i ty mowisz ze to mario ? , po 2 w mario za szybem tym czerwonym mozna zabijac wiec nie wiem o co ci chodzi :).
I nie pier.. mi tu ze zaczeli reklamowac jak ja wszedlem , bo mialem spam na steam od 3 graczy ze zabijaja , reklamuja itp...
Jak dla mnie admin powinien byc odebrany
Hmm , zartowalem?
Mowilem do ciebie przez cala mape i ty nagle mi mowisz ze nic nie slyszysz , to powiedizalem kup sluchawki :) i to nie gracze powinni sie do ciebie ustosunkowac zeby pisac ci na chacie tylko ty do graczy :) |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-05-15, 13:36
|
|
|
Admin do odebrania.
|
|
|
|
|
 |