|
Oficjalny Banner Sieci -->
www.Cs-Zaborze.pl |
Autor |
Wiadomość |
t!k3r

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-14, 15:46 Podanie: t!k3r
|
|
|
1. Tw?j nick : t!k3r
2. Tw?j wiek : 12 (ale, za to jaka kulturka :) )
3. Twoje imi? : Patryk
4. Jak d?ugo grasz w CS : 2 lata przegra?em w CS:Source, i jakie? p?? roku w 1.6
5. By?a? kiedy? adminem na jakim? serwie? Nie
7. Jak dobrze znasz AMXX(menu admina)? Zapewne, dobrze. Jednak w ka?dym momencie, mo?na przeczyta?, par? poradnik?w i nauczy? si? tego.
8. Posiadasz Mikrofon: Tak, sprawny.
9. Dlaczego powinna? zosta? adminem ? Poniewa? jestem rozs?dnym i sprawiedliwym cz?owiekiem, nigdy u mnie nie b?dzie takiej sytuacji jak: kolega, to go nie banuje. Ka?dy kto co? przeskroba?, b?dzie zbanowany.
10. Czy mog?aby? dok?ada? si? do serwera : Tak, je?eli by?yby to kwoty mniejsze ni? 10 z?.
11. Czy by?a na ciebie jaka? skarga podczas bycia adminem?: Nie.
12. Co? o sobie. - Jak ju? wiecie, mam na imi? Patryk. W CS'a gram od ok. 2,5 lat. Mieszkam w pi?knym mie?cie Koszalin. Mimo mojego m?odego wieku, umiem bardzo dobrze, zajmowa? si? forami na skrypcie phpBB by Przemo (siedzia?em w tym ok. 2lata), moja ortografia i interpunkcja jest na wysokim poziomie, umiem zachowywa? si? przyzwoicie, nie krzycz? to mikrofonu etc.
PS.
Nawet, je?eli mnie nie przyjmiecie (bo pewnie tak b?dzie), to tak czy siak, p?aka? nie b?d?. Gram tu kr?tko i jestem tego ?wiadomy. Je?eli mnie nie przyjmiecie to pogram d?u?ej, poznam ludzi i znowu z?o?e podanie.
Pozdrawiam,
Patryk 't!k3r'. |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-05-14, 15:55
|
|
|
Spoko oko , fajne podanie , ale admin +18 lub sobie zas?uzysz . |
|
|
|
 |
Tutis

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 22 Lut 2011 Posty: 171 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Gostynin
|
Wysłany: 2011-05-14, 15:57
|
|
|
Poza tym, co napisa? Shift, :
Do??czy?: Dzisiaj 15:35
Admin musi si? udziela? na forum. |
|
|
|
 |
t!k3r

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-14, 16:01
|
|
|
Shift, a co masz na my?li "zas?u?ysz"?
Mam zrobi? jak?? prace dla serwera, czy po prostu udziela? si? na forum/pomaga? graczom?
[ Dodano: 2011-05-14, 19:13 ]
Przepraszam za double post, ale czy m?g?by si? kto? jeszcze wypowiedzie?? |
|
|
|
 |
bryma
TrooDwaImiona

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Maj 2011 Posty: 93 Skąd: Bia?ystok,Sok??ka
|
Wysłany: 2011-05-14, 23:29
|
|
|
A ja s?dz?, ?e wiek to nie wszystko - Gdy mia?em jedena?cie lat, to ju? mia?em admina ; D Ogarnia?em go, bo tu nie chodzi o wiek tylko o gr?, gracza i czy jest ogarni?ty. t!k3r respect, ?e nie k?amiesz jak inni - pisz? tak "Wiek: 18, Czy posiadasz mikrofon: Nie"... To r?wna si? z tym, ?e nie ma 18 lat. Masz u mnie Tak, bo na pr?b? mo?na da? ;). Tak. |
_________________ "Dzieciaki Z Podw?rek Chc? dorosn??,pozna? smak piek?a Cho? wi?kszo?? z blok?w nie ma poj?cia o ?yciu w gettach..."
Ludzie widz? to, co chc? widzie?...
Pomog?em? to git, daj "Pom?g?" ;) |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-05-15, 13:30
|
|
|
Cytat: | Do??czy?: Wczoraj 15:35
Tw?j wiek: 12 |
Nie
|
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright 2010 by www.cs-zaborze.pl
|
Designed: ProGraphic93.deviantart.com Encoded: zagi.pl
| |
|