Autor |
Wiadomość |
DrunK
DrunK

Informacje
|
|
|
|
 |
LilRavson

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 20:48
|
|
|
Wy to ju? po prostu jeste?cie nieogarni?ci,banujecie go codziennie pernamentnie za haki ile razy jeszcze tego bana dostaje bo dzieci pluj?ce sie przez mikro krzycz? " DRUNK WH BANUJ TEGO DZIECIAKA CO NA CZITACH ZAPIER**LA" - S?uchacie tych bachor?w i potem sobie gn?j robicie,dziwie sie ?e DrunK nie pisze na was skarg (Na Legioniste itp.) We?cie sie ogarnijcie jak nie potraficie pe?ni? funkcji admina to id?cie sobie w pokemony pogra? ,mo?e do tego doro?liscie. I nie pier*** mi ?e to jest funkcja admina "zapobiegawcze banowanie by w przysz?o?ci nic nie mia?" -Stek bzdur dajcie ludziom gra? a nie uprzykrzacie im ?ycie, Geeki. |
|
|
|
 |
DrunK
DrunK

Informacje
|
Wysłany: 2011-05-06, 20:51
|
|
|
Przepraszam za Lila ponios?o go ;) zreszta mnie tez ! juz ku rwa 3 raz perma dostalem ! i ciagle jestem nie winny ! kiedy zrozumiecie admini ze gram bez wspomagaczy ? |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-05-06, 20:59
|
|
|
Akurat lil ma rajcje. Taki dzieciak se kupi adma a potem uprzyksza zycie ludziom... Z reszta na diablo jest item oko khalima ktore dziala jak wh czyli widzisz wrogow na radarze, a jezeli nie znacie opisow itemow, to radze sie zapoznac wgl z diablo mod a potem zabierac sie za admina... |
|
 |
WojaKk [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-06, 21:00
|
|
|
Multikonto? |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-06, 21:04
|
|
|
DrunK, i LilRavson, warn za brak kultury w postach , niestety ale to jest forum i trzeba zachowa? kulture mimo tego jakie postawy prezentuja Admini ;) . Oczywi?cie SS czyste UB i ?ycze mi?ej gry na serwerach .
WojaKk nie spamuj bo post Multikonto? niepotrzebny ! (Upomnienie next razem warn)
ZAMYKAM
|
|
|
|
 |
|