Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez [Dr] H@use
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Skracasz'
[AMXBANS] Czas: '8 godzin'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:30742772'
[AMXBANS] Twoje IP: '89.229.135.67'
[AMXBANS] =======================================
Mapa :deathrun_arctic
O Kt?rej Godzinie :16:40
Opis sytuacji!:Robie bh na respie wyskoczylem myszka mi sie scie?a przypadkowo wskoczylem na surfa myszka mi sie odlagowala i odskoczylem na powierzchnie a na surfie bylem z 1 metr , i szybko wrocilem. Poza tym ten Dr House banuje za nic ile razy gram to widze jak sie ludzie na niego skarz?. ?e daje bany za nic... Wlasnie i o 16:20 kupilem sobie vipa i teraz bede czeka?.
Dowody:Dowod jest tylko taki
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez [Dr] H@use
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Skracasz'
[AMXBANS] Czas: '8 godzin'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:30742772'
[AMXBANS] Twoje IP: '89.229.135.67'
[AMXBANS] =======================================
Powiedz ty mi czlowieku jakie ty masz podejscie do graczy? "Trudno Pech" to jest twoja wypowiedz? Jak bys byl (jak bys byl ale nie jestes) dobrym adminem to bys wytlumaczyl co i jak a nie takie wypowiedzi, takie wypowiedzi maja dzieci z podstawowki..
A co mam wi?cej napisa? ty? Ogarnij si? myszka ci si? zaci??a nie w?tpi? w to, ale dowody masz jakie?? Nie mam ochoty marnowa? na tak? skarg? czasu. Trzeba poprosi? o UB a nie skarge bezsensu pisa?. Widzia?em, ?e skracasz nie wiedzia?em czy ci si? myszka zaci??a. Do Zamkni?ciA?
P.S Jak bym dawa? bany za nic to ju? adma bym nie mia? to raz a dwa skarg by by?o sporo.
[ Dodano: 2011-04-29, 10:59 ]
DraXo napisał/a:
Powiedz ty mi czlowieku jakie ty masz podejscie do graczy? "Trudno Pech" to jest twoja wypowiedz? Jak bys byl (jak bys byl ale nie jestes) dobrym adminem to bys wytlumaczyl co i jak a nie takie wypowiedzi, takie wypowiedzi maja dzieci z podstawowki..
Wow ja juz studia zaraz a tu mi prawi kazania jakis 1 gimnazjalista...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum