Autor |
Wiadomość |
HG Jednosc

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-24, 12:35 podanie admina
|
|
|
Nick w grze: Shishaa Gaming# HG
Imi?: kamil
gg:35375487
Ile grasz w cs: ok. 4 lat na surfie od lat 1,5
By?e? kiedy? adminem: Tak na paru serwerach zdarzy?o mi si? obcowa? z funkcj? Admina .
Znasz kogo? z naszego Teamu: SpX, pSychoO., Nirr3, Mateusz, Shift, Nikson, lof z diablo
Jak d?ugo na cs-zaborze: od lat 2 z przerwom
Dlaczego my?: Dlatego ?e ten surf to chyba najlepszy na jakim mog?em gra?. Cz?sto fajna atmosfera, gracze z kt?rymi si? mo?na po?mia? i admini kt?rzy szanuj? graczy. Dobrze si? czuje na tym serwerze i chcia?bym sp?dzi? na nim jeszcze troch? moich lat.
Znajomo?? amx : Teraz to ju? z 8/10. Nauczy?em si? troch? cvar?w.
Chcia?bym powiedzie? ?e si? bardzo zmieni?em. Teraz jestem spokojny i staram si? nie bluzga? tak wiele jak kiedy?. koniec pozdro HG |
|
|
|
 |
OnE
ProOo | AwP :*

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 39 Skąd: SurfModa ;*
|
Wysłany: 2011-04-24, 12:57
|
|
|
Moim zdaniem powinni?my da? mu szanse ;) cz?sto z nim gram na surf mod i mysl? ?e to dobra osoba na admina!
na TAK |
_________________ --------------------------------------------
Masz problem ?? pisz do mnie na Gadu
 |
|
|
|
 |
RaFaL+Mp3

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-24, 19:39
|
|
|
Du?o gadania. M?wisz ?e si? zmieni?e?, nie s?dze. Bluzgi? bluzgasz, spokojny? nie powiedzia? bym. Za ka?dym razem jak ci? zabi?em co? tam zawsze przez mikto se pogadasz ty i twoi funfle z klanu. Spotyka?em sytuacj? ?e nawet zamiast reklamowa? i zach?ca? ludzi na cs-zaborze.pl spamowa?e? jakimi? dziwnymi linkami. Sory wybacz mi ale jestem na nie. Stanowczo. Pogramy razem troche mo?e co? wyzyskam i zmieni? zdanie. |
|
|
|
 |
HG Jednosc

Informacje
|
|
|
|
 |
Darkiss

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-24, 20:05
|
|
|
Wed?ug mnie HG nadaje si? na admina. Nie wiem jaki by? kiedy? ale teraz jest faktycznie spokojny i nie bluzga. HG powinien zosta? adminem :) |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-24, 20:10
|
|
|
Oj Rafa?ek naje?d?asz na ca?y klan, bo co si? wychylisz bu?? dostajesz? ;*
Nie nasza wina, ?e takie l00w jeste?. ;*
A co do tematu HG si? nadaje. Jest cz?sto na serwie, mi?y, ma poczucie humoru, da si? z nim pogada? jak z cz?owiekiem i mimo, ?e nie ma 18-stu lat ogarnia. :] |
|
|
|
 |
kukis093
~:.Pro Ogar.:~

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-24, 20:12
|
|
|
Wielkie TAK ch?opak ogarni?ty jest :) |
|
|
|
 |
McBoy

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 149 Skąd: Si? bior? dzieci :D
|
|
|
|
RaFaL+Mp3 napisał/a: | Du?o gadania. M?wisz ?e si? zmieni?e?, nie s?dze. Bluzgi? bluzgasz, spokojny? nie powiedzia? bym. Za ka?dym razem jak ci? zabi?em co? tam zawsze przez mikto se pogadasz ty i twoi funfle z klanu. Spotyka?em sytuacj? ?e nawet zamiast reklamowa? i zach?ca? ludzi na cs-zaborze.pl spamowa?e? jakimi? dziwnymi linkami. Sory wybacz mi ale jestem na nie. Stanowczo. Pogramy razem troche mo?e co? wyzyskam i zmieni? zdanie. |
Wiesz czasami ka?dy ma z?y dzie?. Wczoraj mia?em tak samo. Wed?ug mnie on ogarnia jako admin. Pami?tam jak kiedy? z nim gra?em, nie umia? praktycznie nic. Teraz umie na 8. Co do bluzg : Ka?demu chyba si? kiedy? co? wymknie, nikt nie jest anio?em. Reklamowanie : Nie reklamowa? innych for, jak ja reklamuje www.google.pl te? mi to samo napiszesz ? . Po drugie obra?asz mnie i innych cz?onk?w klanu wi?c za to grozi chyba warn co ?.
Jednym s?owem jestem na Tak. |
|
 |
Lajcik

Informacje
|
|
|
|
Jestem na TAK ogarnia,cz?sto gra na serwerach nie krzyczy nie oszukuje. |
|
|
|
 |
HG Jednosc

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-24, 20:21
|
|
|
A i te? robi? spray do cs |
_________________ Pozdro HG |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-04-24, 21:29
|
|
|
Te? na Tak ch?opak bardzo dobrze si? komunikuje z lud?mi na Serwie nie ma konflikt?w itp itd Ogarnia . Tylko tam czasem sie ze mn? poprzedrze?nia ale to tak z mi?o?ci (zbytki z t? mi?oscia) |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-04-24, 22:18
|
|
|
Nie wiem co wy macie z tymi bluzgami, ja sie przyznam szczerze bez bicie ze na serwerze klne jak szewc. A kto nie? Nawet dzieciaki po 9-10 lat ktore czsami wbija to klna i na serwerze to jest norma raczej, bo przeklinanie a ublizanie komus to 2 rozne rzeczy. Oczywiscie wiadomo ze na forum jednak nie moze sie wymsknac podczas pisania postu trzeba myslec o tym co sie pisze i zanim sie kliknie "wyslij" to lepiej przeczytac sobie jeszcze raz i zastanowic sie czy wszystko jest tak jak powinno.
A co do podania, znamy sie juz pol roku, chlopak sie nadaje |
|
 |
Haakerek
Yz250F

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 29 Dołączył: 03 Kwi 2011 Posty: 144 Skąd: Si? bior? dzieci
|
Wysłany: 2011-04-24, 23:19
|
|
|
No pewnie ?e TAK ;) |
|
 |
nOObKi11er.

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-25, 18:39
|
|
|
Jestem Na TAK poniewaz czesto go widze na serwerze i ogarnia! |
|
|
|
 |
RaFaL+Mp3

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-25, 21:09
|
|
|
Czego wy na mnie napadacie . Ja tylko da?em moj? opinie.
|
|
|
|
 |
|