Autor |
Wiadomość |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 153 Skąd: si? bior? dzieci?
|
Wysłany: 2011-04-20, 22:53 [Skarga] lof . ; OO
|
|
|
Jak ju? kiedy? wy?apywa?em z?ych admin?w tak czuj?, ?e dalej trzeba to robi? bo nikt si? niczego nie nauczy?. Tym razem sk?adam skarg? na admina lof, kt?ry by? ju? tu banowany przez Pap? oraz mnie z podejrzeniem o hacki. Jednak skarga dotyczy ?amania regulaminu admina, jak w poprzednich skargach - wykorzystywanie czatu admina (say @@) do w?asnych potrzeb, tym razem jednak do nadmiernego wykorzystywania. Dow?d:
Pojawi?o si? wi?cej tekst?w cho? admin grza? ?awk? spect?w i m?g? swobodnie pisa? na czacie.
To si? zaczyna robi? nudne, kiedy ludzie kupuj? Admina tylko po to by pisa? na tsay'u i kompletnie nic nie robi? na serwerze (on w og?le kiedy? kogo? zbanowa?!? oO) |
_________________ H@ DiabloMod |
|
|
|
 |
kukis093
~:.Pro Ogar.:~

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 22:56
|
|
|
napisa?em tak bo ciagle spamowali ze mam haxy a zucalem ssy i im to napisalem i nie wymyslajcie ciagle ze mam wspomagacze chcecie siedzcie nagrywacie robcie ssy nawet 24/h ale nie gram na wspomagaczach ;/
[ Dodano: 2011-04-20, 23:03 ]
A pozatym muphet chcesz to siedz na spect jutro bede od rana i ogladaj sobie jak gram a nie ze wbije ktos raz na 2 dni i wyzywa od czitow nie przepraszam bardzo... |
|
|
|
 |
KaRmeLuS
G-R-U-B-S-O-N

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 02 Kwi 2011 Posty: 5 Skąd: Gdzie? Jak?
|
Wysłany: 2011-04-20, 23:08 :]
|
|
|
No Hejka, Chcialbym potwierdzic Skarge Mupheta, gdy? poniewa? Loff Wykorzystuje "@@" Do Swoich cel?w, i napisania jaki On jest fajny ze nigdy na haxach nie gra?, a w to bardzo w?tpie... Argumentem jest to ze: Kiedy On zacza? grac na tym serwerze gra? 2 dni w czym pierwszego dnia dostal bana Od Papy i Mupheta za Wh... No tak, Przeczeka? go... Nast?pnie kupi? sobie admina ( z my?l? ze nic mu nie grozi, " ze jak mnie zbanuja napisze skarge "... By? daleko w top15, a pragn? podkre?li? ze niewiecej niz 2/4h na serwerze nie gra Oczywisice codziennie, to w jaki spos?b znalazl sie w niecaly tydzien w top15? Na 1 pozycji z r??nic? 2000/2500 killi? od miejsca drugiego? Nie wiem jak on to robi, ale 3/4 serwera go podejzewa o "Dopalacze" Tylko szanowny Pan Lof broni sie zawsze adminem... B?d? mia? wiecej dowodow? wstawie jak najszybciej... Pozdrawiam... Mrs. Karmelek xD |
_________________ Gdzie? na szczycie G?ry... wszyscy razem spotkamy si? :) |
|
|
|
 |
kukis093

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-21, 19:39
|
|
|
Ludzik karmelek szukaj dowod?w ile sie da :). |
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-04-21, 20:02
|
|
|
Te? si? dziwie ?e jest 1 i ma 6000+ frag?w .. |
|
 |
Bulletproof
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 30 Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 591 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Gostynin/P?ock
|
Wysłany: 2011-04-21, 20:08
|
|
|
Albo pro hajt i ogarnia albo jedzie na czitach :) |

|
|
|
|
 |
xudi111x

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-21, 21:52
|
|
|
Cytat: | No Hejka, Chcialbym potwierdzic Skarge Mupheta, gdy? poniewa? Loff Wykorzystuje "@@" Do Swoich cel?w, i napisania jaki On jest fajny ze nigdy na haxach nie gra?, a w to bardzo w?tpie... Argumentem jest to ze: Kiedy On zacza? grac na tym serwerze gra? 2 dni w czym pierwszego dnia dostal bana Od Papy i Mupheta za Wh... No tak, Przeczeka? go... Nast?pnie kupi? sobie admina ( z my?l? ze nic mu nie grozi, " ze jak mnie zbanuja napisze skarge "... By? daleko w top15, a pragn? podkre?li? ze niewiecej niz 2/4h na serwerze nie gra Oczywisice codziennie, to w jaki spos?b znalazl sie w niecaly tydzien w top15? Na 1 pozycji z r??nic? 2000/2500 killi? od miejsca drugiego? Nie wiem jak on to robi, ale 3/4 serwera go podejzewa o "Dopalacze" Tylko szanowny Pan Lof broni sie zawsze adminem... B?d? mia? wiecej dowodow? wstawie jak najszybciej... Pozdrawiam... Mrs. Karmelek xD |
1. O nie gra 2/4H tylko 7/9H.
2. On jest codziennie.
3. Kupi? admina poniewa? chcia? mie? premium klase.
4. Ooon nie gra? 2dni na tym serwerze bo 4-5dni. Poniewa? gra? wcze?niej na HNS i ja mu da?em IP serwera DiabloMod'a i sie mu spodoba?.
5. A w sprawie dowod?w to ?ycz? powodzenia :)).
Pozdrawia xudi :))))))) |
|
|
|
 |
kukis093

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-22, 01:45
|
|
|
W?a?nie o takie co? mi chodzi?o xudi :) niech robia ssy i kreca dema jak maja czas :) na ffa lamie tylko ogarniam diablo bo bardzo dobrze je znam. mam steama 2k8 "kriso1986" jak chcecie to mozna zobaczyc tylko jest juz sprzedany |
|
|
|
 |
GaY.
I'm TroO ;)

Informacje
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 904 Piwa: 15/9 Skąd: si? bior? hetero ??
|
Wysłany: 2011-04-22, 09:35
|
|
|
Hmm dla mnie lof to ogarni?ty kole? :) Raczej na czitach nie jedzie mo?na to wypatrzy? w grze..... je?eli uwa?asz, ?e tak nie jest no to znajd? te dowody i napisz :)) |
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-04-22, 14:32
|
|
|
Upomnienie, admin nie u?ywa @ do swoich potrzeb. Z kupnem admina wi??? si? obowi?zki. Zamykam temat, to jest skarga, a nie dyskusja o tym, czy lof cheatuje.
|
|
|
|
|
 |
|