Autor |
Wiadomość |
Mixer
MISZCZU

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 02 Lip 2010 Posty: 26 Skąd: I don't have it...
|
Wysłany: 2010-07-02, 13:41 Nowe mapy na serverze - uprzyjemnienie gry!
|
|
|
Witam!
Pisze tutaj, chodziasz nie wiem czy jest to dobry dzial/zakladka, ale moze trafilem.
Wi?c chodzi o to, ?e nie podoba mi si? ci?g?a gra na mapkach typu: 35hp czy aim i awp!
Uwazam, ?e nie mo?na tam sie dobrze bawi? bo nici z gry team play, co wi?kszo?? graczy ub?stwia! Zmierzam do tego, by admini wprowadzili mapki o wi?kszych rozmiarach, by mo?na by?o pogra? np. ninj?.
Zerknijcie na to tak: w obecnym DiabloModzie, kt?ry jest na serwie jest 9 klas, ale na malych mapkach nie mo?na gra? wi?kszo?ci? dost?pnych klas.
Mam na my?li takie klasy jak:
1. Mag ( po co nim gra? jak na ma?ych mapkach nie ma ani jednej ninji, a sam mag ma znikom? ilo?? HP w por?wnaniu do innych klas, FireBall LECZY NAWET FULL HP JAK W NIEGO WPADNIEMY MAJAC 500 ZWINNOSC - TO JEST ZENADA!!!!!!)
2. Mnich ( 1.Nikt nie gra. 2.Po co robi? magiczna ?ciank? skoro na ma?ej mapce, na kt?rej ka?dy strzela do siebie z respa ci??ko j? stworzy?, a na 35hp jest nie potrzebna!)
3. Palladyn ( nawet lubiany, nie mam zastrze?e?)
4. Zab?jca ( ryzyko dostania bana, ?e niby gramy ninj?, a jeste?my niewidzialni)
5. Nekromata ( nie przydatny na mapkach AWP/AIM, czasami dobrze sie gra na 35HP ale tylko z dobrym teamem....)
6. Barbarzy?ca ( na mapce typu 35HP - BEZSENS, magiczny pancerz nie dziala na no?e/kusze - przez co nikt nim nie gra) (no morze na mapach AWP)
7. Ninja ( w og?le nikt nie gra t? klas? -,-)
8. ?owca ( wszyscy nim graj? na mapce 35HP, niekt?rzy r?wnie? na mapach AIM/AWP)
9. Zaborca ( chyba najlepszy - najwi?cej HP oraz dodatkowe obra?enia sprawiaj? ze przyjemnie nim sie gra, lecz mala grywalno?? na mapkach 35HP/AWP mo?e troche wi?ksza na mapach AIM )
Klasy ZAZNACZONE NA CZERWONO NIE SPISUJ? SIE NA OBECNYCH MAPKACH, NA KT?RYCH GRAMY
Wniosek? 6/9 klas dost?pnych dla ka?dego gracza pozostaje nieu?ywana
Proponuje wi?cej mapek typu de/cs, kt?re to zmieni?!
Po drugie zalecam wgranie kilku nowych map, chodzi mi tutaj o przer?bki, kt?re s? naprawd? ?wietne np. de_perfect_infeno czy de_dust2002 itp.
Po trzecie egzamin na pewno zda?yby mapy rats, na kt?rych ?wietnie spisuje si? ninja oraz nekromata!
Zapraszam do rozwa?enia mojej skromnej wypowiedzi przez administracj? servera :)
Dzieki za uwag?, sory za b??dy :(
PS Jest to m?j pierwszy temat na tym forum ;) prosz? o wyrozumia?o??! |
_________________ Warrior is nothing -,- |
|
|
|
 |
Cro$s

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-02, 14:15
|
|
|
Nie gram tam ale widz? co si? dzieje. Wszystko jest prawd? co napisa?e? :D. I mniej ban?w si? zrobi bo ludzie b?d? mogli nareszcie gra? ninjami :PP |
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-07-02, 14:34
|
|
|
Twoja pro?ba zosta?a przyj?ta w?a?nie s? wgrywane nowe mapy na serwer pozdrawiam i zostanie zmniejszona ilo?? map typu 35hp |
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
Mixer
MISZCZU

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-02, 15:06
|
|
|
Dzi?kuj? za zwr?cenie uwagi na ten problem :)
Pozdrawiam !! |
|
|
|
 |
Mixer
MISZCZU

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-02, 15:15
|
|
|
Mam pytanie, kiedy b?d? obecne nowe mapy na serverze i czy b?d? to klasyczny plansze, czy mo?e co? nowego, na co licz?.
PS Mam jeszcze jedn? uwag?, nie przesadzajcie z wielko?ci? map oraz z ich r??norodno?ci?
tzn. chodzi mi o to, ?e nie wszyscy maj? wspania?ego kompa, kt?ry "ogarnie" ka?d? mapk?. Inni maj? problem z szybko?ci? internetu - w tym miejscu chodzi o szybko?? pobierania map. Dla przyk?adu m?j znajomy ma ograniczon? szybko?? internetu, przez co nowe plansze pobieraj? si? cz?sto bardzo d?ugo. Z kolei nowi gracze z ograniczonym ??czem mog? si? zniech?ci? do servera, dlatego zwr??cie te? uwag? na ten fakt! |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-07-02, 15:32
|
|
|
wszystkie mapy b?d? wrzucone na fdl dzi?ki czemu mapy b?d? pobierane par? sekund co do map to b?dzie to totalna nowo?? poza rats'em jutrzejszy update b?dzie te? bardzo ciekawy;
mixer u?ywaj opcji edytuj < |
|
|
|
 |
Mixer
MISZCZU

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-02, 17:14
|
|
|
No w?a?nie troche przesadzili?cie z tymi mapami -,- ZA DUZO NOWO??I, Cie?ko ogarn??
My?la?em bardziej o przer?bkach standardowych map, kt?re nie s? specjalnie trudne to ogarni?cia, przez co nie trzeba nad nimi sp?dza? du?o czasu :)
Co do FastDownload to i tak nic nie pomo?e jak kto? ma ograniczone ??cze internetowe, sory wida? ?e sie nie znasz :(
Uczula?em by nie przesadza?, ale to nic nie da?o.
Te mapy - jest ich za du?o i wi?kszo?? z nich jest marna.
Przedobrzyli?cie!
Prosze dajcie jakie? zwyk?e mapki bo jak mam gra? ca?y czas na takich jak s? teraz to jest jeszcze gorzej.
A co do map 35HP, map AIM i AWP, proponuje je dawa? jak jest ma?o os?b, ale gdy jest server zape?niony to gra sie do bani! |
|
|
|
 |
Mixer
MISZCZU

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-03, 22:52
|
|
|
Czemu dalej praktycznie ci?gle gramy na mapach 35HP/AIM/AWP ?!
co prawda wprowadzili?cie wi?ksze mapy, lecz za du?o nowych a klasyczne plansze rzadko idzie spotka? na serverze...
Prosze zr?bcie co? z tym! |
|
|
|
 |
Mixer
MISZCZU

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-04, 22:42
|
|
|
to co mam pisa? 5 post?w, w kt?rym ostatni jest poprawiony?! -,-
CO Z REGULAMINEM ??!?!?!?!?!?!?!?!!?!
MAPY TAK SAMO, JUZ MYSLALEM ZE ZALOZE 3CI TEMAT BO MI WSZYSTKIE POZAMKALISCIE, A JESZCZE SIE NIE SKONCZYL!!!!
ZAL ADMINISTRACJI 1 PROBLEMU NIE POTRAFICIE SIE POZBYC?!?!?!?!?!?!? |
|
|
|
 |
Mixer
MISZCZU

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-05, 22:09
|
|
|
KOLEJNY DZIEN MIN?? I NIC Z TYM NIE ZROBILI?CIE, JAKOS NA DEATHRUN'ie JEST OPCJA AKCEPTACJI REGULAMINU - CZEMU MACIE PROBLEM Z WRZUCENIEM TEJ OPCJI NA DIABLO MODA?!
ROBCIE CO?, BO DALEJ LUDZIE GRAJ? NINJ? NA MALYCH MAPACH!!!!
A CO Z TYMI MALY MAPAMI - DALEJ SA NA SERVIE, JESZCZE NIGDY NIE WIDZIALEM VOTA BEZ ZADNEJ MAPKI AIM/AWP CZY 35HP -.- ZENADA, FAJNY SERVER, ALE CHCECIE GO ZJE.BA? ZANIEDBYWAJ?C.
ZROBCIE CO? I TO SZYBKO !!!!! |
|
|
|
 |
Volturi

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-20, 11:55
|
|
|
On ma racj?...
Musicie zmieni? mapki bo nie da rady...
6 z 9 klas jest NIEU?YWANYCH PRAKTYCZNIE
Ten serwer jest idealny ale przez dob?r mapek sami go psujecie... |
_________________ Nie poddawaj si? ogniu bo i on cie oszo?omi jak to w chwile wcze?niej zrobi? ze mn?
Herman Melville |
|
|
|
 |
Kreatif
Admin JailBreak

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 376 Piwa: 14/5 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 2010-07-20, 12:54
|
|
|
Po pierwsze, mixer. Robisz za du?y SPAM tymi twoimi postami. Po co pisa? tyle post?w skoro masz opcje "Edytuj". Po drugie, z tymi mapami typu AIM/AWP i 35HP to prawda. Ka?dy praktycznie gra ?owc? bo ma kusz?. A w tej mapie chodzi o to ?eby walczy? no?ami a nie kusz?. No bo dajmy taki przyk?ad. Jest mapa 35HP, kto? chce na no?e i?? a druga osoba gra ?owc? i ma kusze, i co teraz? Nic, trzeba unika? strza? bo druga osoba b?d?c ?owc? ma kusze i strzela, a to cz?sto jet denerwuj?ce... :/ |
_________________ Pomog?em Ci w jaki? spos?b ? Postaw Browarka :P
Odwaga...
Gdy idziesz tam sk?d wszyscy uciekaj?... |
|
|
|
 |
Psycho
G?RNIK & WIS?OKA

Informacje
Pomógł: 6 razy Wiek: 35 Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 466 Skąd: Zabrze
|