Autor |
Wiadomość |
RaFaL+Mp3

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:32 Skarga na admina Jaram Z Wodnej Fajki
|
|
|
Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Jaram Z Wodnej Fajki
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com
[AMXBANS] Przyczyna: 'Klatka'
[AMXBANS] Czas: '1 godzina'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31038654'
[AMXBANS] Twoje IP: '188.84.230.133'
[AMXBANS] =======================================
Mapa : surf_ski_5_v2
O Kt?rej Godzinie : 21:23
Opis sytuacji!: To tak.. jak zawsze na tej mapie kampi?em sobie w pewnym miejscu. Sta?em, kampi?em, zabija?em. Wbija jaki? gracz na serwer (jaki? lamus co nie umie gra?) zabi?em go jak spada? z klatki po czym on si? pruje ?e zabi?em go w klatce. Oczywiscie admin uwierzy? mu na s?owo i da? bana . To teraz tak, lata mi te 1h bana, ale po co on *cenzura* ka?demu wierzy na s?owo jak nie ma ?adnych dowod?w?. Pozdro dla niego i czekam na jego opinie..
Pozdro RaFaL+Mp3.
Dowody: Brak? |
|
|
|
 |
Haakerek
Yz250F

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 29 Dołączył: 03 Kwi 2011 Posty: 144 Skąd: Si? bior? dzieci
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:37
|
|
|
Cz?owieku na surfie si? nie kampi z awp tak jak ty czekasz tylko na to jak kto? wyskoczy z klatki, ja nawet nie wyskoczy?em bo bh robi?em a ty mnie zabi?e? wi?c dosta??? bana pozdr; |
|
 |
RaFaL+Mp3

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:44
|
|
|
Haakerek napisał/a: | Cz?owieku na surfie si? nie kampi z awp tak jak ty czekasz tylko na to jak kto? wyskoczy z klatki, ja nawet nie wyskoczy?em bo bh robi?em a ty mnie zabi?e? wi?c dosta??? bana pozdr; |
Po 1.- Nie robi?e? BH tylko wyskoczy?e? z klatki i ci? zabi?em.
Po 2.- Za du?o si? prujesz (p??cz off..)
Po 3.- Z awp na surfie si? nie kampi? czy ty widzia?e? mape ss5final_v2? czy tam mo?na lata? z szotem? daj ss2 to pogramy!
Po 4.- RaFaL+Mp3 I'm pro?, co to ma by?? lekcja Anglika? Bym ci pare ?eczy powiedzia? dziecinko ale nie chc? dosta? warna. |
Ostatnio zmieniony przez RaFaL+Mp3 2011-04-20, 21:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jaram Z Wodnej.
Jaram Z Wodnej Fajki

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:44
|
|
|
Tak jak kolega 2 x up.
Haakerek robi? BH i nie wyskoczy?, a ty go zabi?e?. Wi?c nie wiem o co ci chodzi.
Pozdr. |
Ostatnio zmieniony przez Jaram Z Wodnej. 2011-04-20, 21:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
RaFaL+Mp3

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:47
|
|
|
Jaram Z Wodnej. napisał/a: | Tak jak kolega up.
Haakerek robi? BH i nie wyskoczy?, a ty go zabi?e?. Wi?c nie wiem o co ci chodzi.
Pozdr. |
Nie pier.. chu.. widzia?e?, tak samo gra?e?, chcesz dowod?w ?e nic nie widzia?e??. Nasza konwersacja ze steama:
RaFaL+Mp3: Widziales
RaFaL+Mp3: zebym
RaFaL+Mp3: zabil
RaFaL+Mp3: w klatce?
RaFaL+Mp3: Tylko nie m?w ?e nie mo?na kampi?
RaFaL+Mp3: Bo mnie dobijesz..
RaFaL+Mp3: odpisz cos do chuja
Jaram Z Wodnej Fajki: sorry ale moje zadanie to te? wierzy? gracz?
RaFaL+Mp3: acha, czyli mam admina kt?ry wierzy bandzie przydypas?w
RaFaL+Mp3: mamy*
RaFaL+Mp3: Tylko se dobi??s skarge
RaFaL+Mp3: dobiles
RaFaL+Mp3: dobra luknij na forum za 10/15min
RaFaL+Mp3: http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=28891#28891 |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:48
|
|
|
RaFaL+Mp3, on nie pisa? tego do cb tylko u?y? opcji [you.] . Mi si? to pokazuje Tr@nsporteR I am Pro i co z tego . Gracz oraz Admin pisz? , ?e zabi?e? w klatce co znaczy , ?e ban jest s?uszny ale poczekajmy lepiej na J@ |
|
|
|
 |
RaFaL+Mp3

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:52
|
|
|
Tr@nsporteR napisał/a: | RaFaL+Mp3, on nie pisa? tego do cb tylko u?y? opcji [you.] . Mi si? to pokazuje Tr@nsporteR I am Pro i co z tego . Gracz oraz Admin pisz? , ?e zabi?e? w klatce co znaczy , ?e ban jest s?uszny ale poczekajmy lepiej na J@ |
Powiedz mi jak on mo?e by? taki perfidny i m?wi? ?e on by? w klatce! On nic nie widzia?! Gra? tak samo jak Ja! Konwersacja ze Steama ?wiadczy sama o sobie. Co do kolegi z g?ry i admina, na 1000% zgadali si? ?eby napisa? to samo ?eby nie wyj?? na band? idiot?w. |
|
|
|
 |
Jaram Z Wodnej.
Jaram Z Wodnej Fajki

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 21:59
|
|
|
Up pisa?em tak. Ale widzia?em jak go zabi?e? bo kampi?em z awp na klatk?. Wi?c ogarnij si?.
1 h nie mo?esz wytrzyma? ? |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-20, 22:19
|
|
|
Nie chodzi tu zapewne o czas Bana lecz o jego s?uszno?? . Jaram Z Wodnej., te s?owa RaFaL+Mp3 napisał/a: | Jaram Z Wodnej Fajki: sorry ale moje zadanie to te? wierzy? gracz? | swi?dcz? o tym , ?e zdarzenia nie widzia?e? . A te Jaram Z Wodnej. napisał/a: | Up pisa?em tak. Ale widzia?em jak go zabi?e? bo kampi?em z awp na klatk?. Wi?c ogarnij si?. | swiadcz? o tyjm , ?e sie gubisz w tym co m?wisz , i wed?ug mnie zdarzenia nie widzia?e? , ale te? nie ma powod?w s?dzi? , ?e Haakerek, nie by? w klatce . |
|
|
|
 |
Jaram Z Wodnej.
Jaram Z Wodnej Fajki

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 22:36
|
|
|
Dobra ja wiem swoje. On wie swoje. I co niby za takie co? mog? straci? admina pff ? |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-20, 22:42
|
|
|
Straci? zaraz nie najwy?ej otrzymasz ostrze?enie za nies?usznego bana ;) Ale to ju? nie moja dzia?ka czekamy na J@ |
|
|
|
 |
Jaram Z Wodnej.
Jaram Z Wodnej Fajki

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-20, 22:52
|
|
|
Tr@nsporteR napisał/a: | Straci? zaraz nie najwy?ej otrzymasz ostrze?enie za nies?usznego bana ;) Ale to ju? nie moja dzia?ka czekamy na J@ |
Nies?usznego ? |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-20, 23:00
|
|
|
Ja nie powiedzia?em , ?e jest s?uszny czy nie ! Nie moj? dzia?k? jest ocenienie tego ... |
|
|
|
 |
WojaKk [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-20, 23:11
|
|
|
Jaram Z Wodnej.,
nie powiniene? nikomu wierzy?.Cho?by to ci powiedzia? kolega.
Ale nie wiadomo czy by? w klatce czy nie. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-20, 23:25
|
|
|
Zgadzam si? z WojaKk`iem a o tym czy zas?ugujesz na ostrze?enie decyduje Miszcz ... Teraz niech on si? wypowie . Ka?dy inny post ni? J@ b?dzie karany warnem ! robi? to aby unikn?? spamu ;)
|
|
|
|
 |
|