Nick: EL POLAKO
Przyczyna bana : Zalozylem juz raz temat i dokladnie opisalem cala sytuacje a zaden admin nie uwierzyl w to co pisze. przyczyna jest taka ze Ktos gral na waszym serwerze o nicku "waldus" a ja dostalem bana,wog?le nie rozumiem dlaczego. wstawiam wycinek z konsoli moze w czyms pomoze
Detail texture map load failed: detail/dt_fabic1
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin ZbO^ Clan# emO
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : waldus
[AMXBANS] Reason : ' ss na forum '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 89.174.175.26 '
[AMXBANS] ===============================================
Requesting tempdecal.wad from server
EL POLAKO dolaczyl
Kicked : Masz BANA. Spr
Dlaczego zas?ugujesz na unban : Zasluguje BO: po pierwsze nic nie zrobilem aby go dostac,a po drugie to jak inaczej moge dostac UB kiedy to nie mi robiono ssy i ja ich na kompie nie mam wiec wstawic na forum tez nie moge. po trzecie: nie czituje nie laguje po prostu tylko gram.
Je?eli ban s?uszny co mo?esz zrobi? dla sieci : Ban nie sluszny wiec nic zrobic nie moge.
PS. Zakladam ten post po raz drugi i ostatni jesli tym razem nie dostane UB nie bede wiecej razy prosil. Nie wiem czy mozna ale jesli tak to mam ssy z innego zdarzenia kiedy mi je zrobiono jesli w czyms moga pom?c mooge je wstawic na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum