Nick: lof . ; OO
Przyczyna bana : mialem ssy wzuci?em je na forum czekalem dlugo wiec wbilem na serwer i prosilem zeby mi dali ub i mi moderator dal ban do tego za wchodzenie na aktywnym a ja tylko wbilem na spect i prosilem o szybsze wbicie na forum i sprawdzenie ss... kolega tez dostal ban i czeka juz 1h na ub
Dlaczego zas?ugujesz na unban : wydaje mi sie ze powinienem dostac a niewiem czemu jak mi dal ban moglem wbic na serwer ... myslalem ze dostalem ub ...
Popieram . Muphet m?wi , ?e koniec bo on wchodzi? na aktywnym...
Ale loff ma sta?e ip , a po zbanowaniu , na serwer m?g? wej?? ....
Wi?c mia? jak najbardziej prawo pomy?le? , ?e dosta? ub , cho? nie pisa?o to jeszcze pod jego ss'ami .
Loff , udowodnij jeszcze tylko ze masz stale ip ... wiesz jakies screeny czy cos ...
Czekam na wypowiedz innych . Jestem za tym by loff powr?ci? do gry
no mam sta?e ip bo mam radi?wke a na tym necie nieda sie zmienic ip cos z serwerem tez jest nie tak ze sie da na banach wbic to samo admini nie mogli banowac jakies tez mieli k?opoty ;/ niemam jak zrobic screen z stalym ip
Szuka?em w google : jak udowodnic ze mam stale ip" ale czegos takiego niebylo ;/
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku
Wiek: 1 Dołączył: 02.08.2009 Posty: Skąd: Z Cs-Zaborze.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum