Wysłany: 2011-04-04, 22:13 DJ_pSychoO. aka pSychoO. KiD // We are all love music. ;]
A wiec wraz z tym tematem zapowiadam wam ze bede robi muzyke specjalnie dla was, nie musicie sie martwic juz o nudny rounsound gdyz bede aktualizowac mniej wiecej co 2 tygodnie ;]
Biore takze pod uwage ew mixy, remixy na zamowienie, ale to nie teraz gdyz czasu nie mam, w koncu musze sie uczyc ^^ Ale wkrotce bedzie taka opcja, czyli chcialibyscie zebym podfixowal wam piosenke - nie ma sprawy.
Narazie odsylam was do mixu mojego kumpla, trwa on ok 30 min ^^ wiec jezeli chcecie do konca odsluchac to radze uzbroic sie w czas. Wybaczcie ze nie do sciagnieia ale na szybko nie moglem znalezc zadnego dobrego uploudera. Wkrotce dodam do sciagniecia.
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
Wysłany: 2011-04-13, 23:33
Zupe?nie nie moje klimaty Psycha?ny, ja wol? bardziej dubstepowe m?zgotrzepi?ce basy ewentualnie ambient i chillout ale je?eli szukasz dobrego miejsca do wrzucania swojej muzyki to polecam Ci soundclouda. Mo?na na niego wrzuca? d?ugie utwory, szybko si? ?aduje i jest mo?liwo?? ?ci?gania z niego muzyki. Sta? si? on do?? popularny ostatnio i dodatkowo jest fajna opcja wrzucania komentarzy do danego fragmentu utworu, obczaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum