Autor |
Wiadomość |
D3v!l
; o

Informacje
Pomógł: 8 razy Dołączył: 10 Mar 2011 Posty: 210 Skąd: Chorz?w
|
Wysłany: 2011-03-29, 22:00 Podanie do ZbO
|
|
|
Nick:D3v!l
Sta? w CS:4 lata
Mikrofon/VT/S?uchawki:Mam skype suchawki z mikrofonem ale mikrofon jest nizbyt do uzytku ale jak bedzie czeba kupie vt mam
Steam:tak, devil1920
Co? od Siebie: Na cs zaborze spedzam najwiecej czasu mam 17 lat a w czerwcu 18 na cs zaborze gram od 3-4 miediedy :)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-03-30, 06:40
|
|
|
Ja jestem stanowczo na NIE. Nie potrzeba nam w klanie ludzi ktorzy sami nie pracuja tylko proboje oszukiwac + Do??czy?: 10 Mar 2011 co prawda to kto ile jest w sieci nie ma wiekszego znaczenie, ale chodzi mi glownie o to pierwsze. |
|
 |
D3v!l
; o

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-30, 09:46
|
|
|
Chodzi ci o pomogl to mi kliknol emO jak mu napisalem na poscie ze jestem na tak(na podaniu na j@) wiec nie wiem o co ci chodzi |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-30, 17:39
|
|
|
Chodzi mi o reklamy przez adminow gdzie skopiowales sobie linki od Sikam i wkleiles do siebie... Nawet jak sie kliknie w twojego warna to widac proba oszustwa a ja dobrze pamietam na czym ona polegala. |
|
 |
D3v!l
; o

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-30, 21:10
|
|
|
NoM skopiowalem i teraz co napisze post to mi piszom ze na nie bo oszukiwalem . Do zbo pr?buje dojsc jak nie dojde to pojde do innego klano o <lol> Psycho myslisz ze jestes najlepszy bo maz adma modka i ze mz napisane Wujek AnKi ;* ??? |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-30, 21:52
|
|
|
Oj uwazaj bo sie poplaczesz. :))
Ja nie mysle ze jestem lepszy ani nigdy tak nie myslalem. Admina mam bo czesto gram i chce aby siec sie rozwijala w jak najlepszym kierunku. A moderatora gdyz mam troche wolnego czasu i moge poogarniac forum. A nie wiem do czego ma niby nawiazywac co mam napisane pod nickiem, to jest zart o ktorym ty nie wiesz. Chodzilo bynajmniej o to ze AnKa ;* zobaczyla moj avatar na forum i gdy weszla na serwer powiedziala ze od dzis na PsychoO. mowimy wujek a ze mi sie spodobalo to wcisnalem to na forum.
Oszukales i po co to bylo? Myslisz ze jak zrobiles cos zle to cie za to nagroza? Byl zly uczynek to teraz na ciebie patrzy krzywo. Jak bys wyszedl na ulice zrobil cos niestosownego to myslisz ze ludzie zaraz by na kolana z wrazenia padli? Nie beda miali o tobie zle zdanie i tak samo jest tutaj.
Tyle jesli chodzi o mnie, jezeli chcialbys dalej dyskutowac o tym to daruj. |
|
 |
D3v!l
; o

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-30, 21:59
|
|
|
Dobra niech ktos to zamknie bo nie bede sie klucil Chcialem tylko sprubowac.
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-23, 19:35 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Shift |
|