Autor |
Wiadomość |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-28, 19:49 Invis
|
|
|
Witam. Zg?aszam si? tu z zapytaniem do graczy DR jak i ekipy cs-zaborze.pl :
By?aby mo?liwo?? wprowadzenia do gry komendy "/invis"
Wielu graczy pyta si? jak zwi?kszy? fps oraz jak ogarn?? lagi a to jeden ze sposob?w. Gram na innym servie DR i tam jest to bardzo przydatne. Je?li kto? nie wie do czego s?u?y wy?ej podana komenda ju? t?umacz?: Komenda ta "usuwa" graczy oraz wod?. Nie usuwa ich z serva tylko z Twojego monitora, nie widzisz ich oraz wody. Wpisuj?c t? komend? znacznie lepiej si? skacz? poniewa? zwi?ksza Ci fps oraz minimalizuje lagi, kt?re wyst?puj? na respie. ;x (przynajmniej ja tak mam)
Prosz? o wypowiedzi. ;)
Pozdrawiam Carpe Diem aka. Kryspin. ;) |
Ostatnio zmieniony przez Carpe Diem 2011-03-31, 18:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
GaY.
I'm TroO ;)

Informacje
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 904 Piwa: 15/9 Skąd: si? bior? hetero ??
|
Wysłany: 2011-03-28, 20:50
|
|
|
Hmm ja jestem za tym by gracz po wpisaniu komendy /fps automatycznie serwer ustawi? mu wszystkie komendy zwi?zane z powi?kszeniem fps'?w :) widzia?em to na r??nych DR i jest to przydatne :)) |
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-03-28, 20:56
|
|
|
No nie wiem, widzia?em to na jednym DR, ale nie dzia?a?o za dobrze, lepiej jak sam sobie wpisywa?em komendy w konsol?. Chyba, ?e plugin b?dzie dopracowany, to zobaczymy.
Cytat: | (bynajmniej ja tak mam) |
"Bynajmniej" to nie jest synonim s?owa "przynajmniej" |
|
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-03-28, 21:44
|
|
|
Tak jak emo napisa?, mo?na wgra? komende na fps, np. Zwi?ksza do 200-300. A co do tej komendy to mo?na wgrac :| ci co maj? lagi 500-1000 a s? tacy ;> taka komenda u?atwi im gr?. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-31, 18:48
|
|
|
Komenda fps te? ejst bardzo przydatna, lecz uwa?am, ?e /invis te? nie ejst najorsza. ;)
Poczekamy do wypowiedzi kt?rego? z H@ ;]
|
|
|
|
 |
|