Pomógł: 3 razy Wiek: 29 Dołączył: 20 Sty 2011 Posty: 195 Skąd: wziac kase na AK?
Wysłany: 2011-03-25, 12:43 HaIco! - Polo 2pl
Witam.
Je?eli kto? zechcia?by zauwa?y? to gracz HaIco! to Polo 2pl czy ^SiT^Polo 2pl^ jak kto woli.
Dosta? perma za cheaty i gra pod innym nickiem.
Dowody? Screeny z tego nicku wstawiane s? z tego samego konta z kt?rego wczesniej by?y wstawiane ss Polo 2pl'a...
Wiem tyle ze on ma NA PEWNO zmienne ip bo raz na diablo modzie wlepilem perma wlasnie jemu sit polo czy jakos tak a potem jeszcze probowal mnie wprowadzic w blad i udawal ze nie wie o niczym.
Tak po sprawdzeniu jego post?w te? stwierdzam ze to polo.
poza tym nic mu nie zrobimy zmienne IP robi swoje tylko to ze b?dzie m?wi? przez micro doprowadzi nas do niego ...
_________________ Powy?szy post wyra?a moj? opinie jedynie w dniu dzisiejszym. Nie mo?e on s?u?y? przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani w ?adnym innym nast?puj?cym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo do zmiany pogl?d?w bez podania przyczyny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum