Witam otoz mam taki problem :
Ja jako admin diablo moda i jego gracz Nygus posiadam takie samo ip jak moj kuzyn Xtc,biorac pod uwage to ze moj kuzyn jest nerwowy w miare czesto dostaje bany za obraze graczy. Nie wiem jak mam to zalatwic , poniewaz kiedy on dostaje bana ja go dostaje rowniez tak naprawde za nic .
Pozdro600v
PS:Prosilbym o nie odpisywanie to ogarnij kuzyna zeby sie uspokoil ,poniewaz nie jestem jego ojcem ani matka.
_________________ Jebac Tych ktorzy musza wiedziec wszystko.
Pogadaj z nim ?eby nie bulwersowa? si? bez powodu. Jak kto? go dednie itp.
Albo sam mu wlep bana. Za obraze admina. :D Ale w ten spos?b prawdopodobnie ty dostaneisz bana r?wnie?
Ja tam by skasowal z listy zaborze diablo mod i se gdzies w dokumentach ip serwera skitral tak zeby znalezc nie mogl to jak nie da rady miec ip serwera to nie da rady wbic z tym ze
Jezeli twoj brat nie jest 10 latkiem lub sie ogarnie i wejdzie na strone serwerowni to juz masz problem. Sproboj go ogarnac bo naprawde to jest chyba jedyna opcja + wiem ze tego nei chciales ale inaczej sie nie da
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum