Wysłany: 2011-03-20, 18:25 Sory Psychoo ale musia?em
Wi?c tak kiedys psychoo ogarnia? ca?y czas mikro on ok by?o banowa? dobrze . a teraz na mapie jes tak jestesmy on nie ogarania tak jak kiedys krzycze przez mikrofon do niego ze ban dla kamilka a on jakby g?uchy pisze na sayu on jakby bez monitora gra? . Troche minusowo .
Jakby? by? m?dry to by? zrozumia? o co chodzi .Ja nie chce ?eby mu odbierali adma . Niee.!! nie o to mi chodzi. Poprostu chce ?eby ta skarga da?a do my?lenia psychoo i troch? bardziej ogarnia? . A nie ja krzycze przez mikro pisze a on nic . ;/ o to chodzi
Czlowieku czy ty myslisz wgl co robisz?
Po 1 nadal ogarniam
Po 2 jak bys pomyslal ze moge grac no sound to sprawa wygladala by inaczej...Ostatnio w domu czesto mam gosci lub przychodza do mnie dzieciaki brata starszego i nie koniecznie chce zeby slyszaly jak jacys kretynie klna przez micro. A nicku nie bede zmieniac na pSychoO.[no sound] co chwile... A kolejna sprawa to jak mowisz i nie odpowiadam to mozesz wysilic paluszki i napisac...
Po 3 brak wzoru/kosz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum