www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
DAN

Informacje

Wysłany: 2011-03-05, 12:54   Sprawa

Nie wiem dlaczego na tym serwie ka?dy mo?e dosta? adma chocia? cz??? nawet AMX-a nie zna!!! Admini nie banuj? dzieci co krzycz? na serwie(tzn bez mutacji), dra?ni to uszy i przeszkadza w grze!!! Prosz? zr?bcie co? z tym. Pozdro
Postaw piwo autorowi tego posta

Nirr3
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-03-05, 13:22   

DAN... sluchaj jak narazie na serverze admini to same dzieci jedymi ''wyjatkami'' jestesmy ja i psycho , i spx ktory narazie nie gra , ale nie damy rade ogarnac w 3 a w sumie w 2 tak jak powiedzielm spx nie gra .... poniewaz sami mamy swoje zycie ja przychodze okolo 17-18 i pierwsza rzecza jaka przychodzi mi do glowy nie jest cs...
Mysle ze to samo dotyczy psycho , tez czasu nie ma

Punkt mojej wypowiedzi jest taki zebys sie cieszyl z takich adminow jacy sa choc powiem ze sam za nimi nie przepadam
a co do nonika sam skarge zaraz na niego zloze :)

Mateusz 
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Piwa: 13/1

Wysłany: 2011-03-05, 14:34   

Nasi m?odociani admini nie banuj? praktycznie nikogo za brak mutacj, przecie? sami jej nie maj?, nic dziwnego. Generalnie mi?o by by?o jakby pojawi?a si? na naszym serwerze opcja mute, kt?ra ju? od jakiego? czasu dzia?a na Death Runie. Pomog?o by to zdecydowanie w odpr??eniu si? po szkole, pracy czy po innych zaj?ciach.

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-06, 21:41   

Problem ten dotyczy wlasciwie tylko surfa bo na innych serwerach nie zauwazylem tego problemu. Ale w czym tkwi najwiekszy problem, chodzi tutaj o to ze dzieciaki maja za duzo pieniazkow albo rodzice im nie zaluja w zwiazku z czym jak im odbiora admina to ci se kupia na inny nick i tak w kolko. Wiekszosc tych ludzi kupuje tego admina tylko dla tego ze chca pokazac ze sa "wazni" a gdy takiego dzieciaka sie poddenerwuje to zaczyna sie dewastacja serwera czyli admini sa banowani przez adminow i to permanetnie.
Niestety nic nie da sie zrobic z tym zeby dzieci nie dostawaly tych adminow no bo coz Jertih i ZULA jednak tak samo jak ja czy Nirr maja wlasne zycie i nie moga robic niczego poza sprawdzaniem tych ktorzy kupuja.
Ja mam pomysl ktory moglby pomoc. Chodzi bynajmniej o to ze jakis czas temu bylo cos takiego ja tzw. mini H@ na kazdy mod. Czyli ze na surfie jest surf H@ na diablo jest diablo H@ itd. Czlowiek ten mialby prawo do zbanowania admina ktory go naduzywa(oczywiscie po strzezeniu) miedzy innymi poprzez ciagle zmianianie mapy gravitacji itp czy tez nie dosc komfortowej sytuacji ktora dotyczy banowania admina przez admina(oczywiscie nie mam tu na mysli tego H@)
Mysle ze to by bardzo pomoglo gdyz tak jak wspomnialem tych dzieci ktore w kolko kupuja tego admina jest az za nad to.

pSychoO.

Mateusz 
S?ownik Forum/Padawan

Informacje

Wysłany: 2011-03-07, 00:22   

Popieram, dobrym sposobem na takie ci??kie przypadki by?oby wychowanie tward? r?k?. Poprzez cz?ste pozbawianie "admin?w jojo" statusu admina zgodnie z my?l? "Straci? admina mo?na szybciej ni? si? go zdoby?o.", nie tylko serwer by zarobi? wi?cej pieni??k?w ale tak?e w ko?cu kara spotka?aby takiego osobnika w domu, pr?dzej czy p??niej mama zobaczy rachunek za telefon. Nie wiem na jakiej zasadzie by?by wybierany taki "uber admin", mo?e poprzez zrobienie na ka?dym podforum danego serwera ankiety? Nale?y pami?ta? jednak, ?e dzieci te? s? na tym forum i tak? ankiet? nale?a?oby przeanalizowa?. Kupa roboty ale efekty mam nadziej?, ?e by?yby warte zachodu.

Nirr3
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-03-07, 00:42   

Padawan masz racje.
Prosze jertih i zuli na zwaracnie uwagi na WIEK adminow poniewaz admin niby od 15 a wieksozsc ma ponizej albo pisza na forum 15 a kiedy sie takiego spytasz mowi 11?...
Kazdy admin nawet poprzez formularz powinien miec ankiete czy moze dostac adma czy nie

Sumekler 

Informacje
Postawił 1 piw(a)

Wysłany: 2011-03-07, 07:47   

Ale wy my?licie, ?e to jest takie z?e ale przecie? jak kupi? tego admina i jest JEDNA mocna skarga z twardymi dowodami to od razu go traci, a tych 11 z?otych czy ile tam si? p?aci ju? ten "admin" nie odzyska... To kasa idzie na rozw?j serwera lub na jego op?acenie...

Ment 
Admin Surf

Informacje

Wysłany: 2011-03-07, 12:12   

nie wiem jak reszte ale ja baanuje.

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-07, 18:26   

Ment nie rozumiem twojej wypowiedzi

Bezimienny niby tak ale zdziwilbys sie co moze dzieciak zrobic w ciagu jednego dnia

Miszcz 
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2011-03-07, 18:49   

Kiedy? by? pomys? mini H@ na ka?dy serwer, ale nie wypali?. Pisa?em o tym w jakim? temacie, s? takie osoby, kt?re mog? banowa? innych admin?w w wyj?tkowych sytuacjach, podaj? przyk?ad:
Admin, maj?cy ju? jedno ostrze?enie, nadu?ywa swojej funkcji pomimo zastrze?e? graczy. Wtedy mo?na go zbanowa? na jaki? czas, dop?ki Administracja si? nim nie zajmie. My?l?, ?e mo?na da? tak? mo?liwo?? najbardziej rozs?dnym adminom, nie tylko na surfie, ale te? deathrunie, bo w ko?cu ani ja, ani hsR nie jeste?my wiecznie online, podobnie, jak H@. Poczekajmy, co powiedz? Jertih i ZULA.

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-09, 06:51   

Ja bym chcial wrocic do tego miniH@ czemu on w koncu nie wypalil? No bo w koncu jednak na serwie sa mniej i bardziej zaufani gracze ktorym by mozna przydzielic chyba ze to kwestia czegos innego. A druga rzecz to zuwazylem ze na kzdym serwie sa gracze bardziej i mniej godni zaufania np. Diablo-Miszcz DR-HsR Surf-ja czy spx lub tez paru innych i moglbym tak dalej wymieniac ale nie ma po co.
A tego miniH@ mogliby dostawac np tylko klanowicze lub zeby byly jakies ograniczniki

Sumekler 

Informacje
Postawił 1 piw(a)

Wysłany: 2011-03-09, 07:44   

pSychoO. napisał/a:
Bezimienny niby tak ale zdziwilbys sie co moze dzieciak zrobic w ciagu jednego dnia
no co mo?e zrobi?.? Da par? perm?w.? Przecie? UB to jest chwila. Pomiesza w ustawieniach cvar?w.? Reset serwa to te? jest chwila.

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-09, 15:24   

Po 1 jak by gracze zobaczyli takiego idiote jak blue np. to odrazu sie zniechacaja i siec traci na tym....

Miszczu 
KiLLer

Informacje
Postawił 3 piw(a)

Wysłany: 2011-03-09, 16:05   

ja banuje takich dep?w a i jak co? to ja mam 17 lat

Mateusz 
S?ownik Forum/Padawan

Informacje

Wysłany: 2011-03-10, 19:34   

Bezi napisał/a:
pSychoO. napisał/a:
no co mo?e zrobi?.? Da par? perm?w.? Przecie? UB to jest chwila. Pomiesza w ustawieniach cvar?w.? Reset serwa to te? jest chwila.

Owszem chwila, pod warunkiem, ?e admin jest online. Na t? "chwil?" mo?na poczeka? i to do?? d?ugo..

Nowi gracze odwiedzaj?cy nasz serwer NA PEWNO si? zniech?c? gdy zetkn? si? z paroma permami. Ja nie zajrza?bym wi?cej na taki serwer, gdzie admin ma IQ r?wne rozmiarowi jego buta. Lepiej dmucha? na zimne ni? potem bawi? si? w jakiekolwiek "chwilki"

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi