Siemanko! Jak widzicie, jest to m?j pierwszy ale nie ostatni post na tym forum. Chcia?bym z?o?y? skarg? na adminka hiroshima. Prosze bardzo.
Wpis z konsoli!:Nie posiadam, gdy? bana nie dosta?em. Skarga tyczy si? czego? innego.
Mapa : deathrun_extreme
O Kt?rej Godzinie : 18:20 ; 18:35
Opis sytuacji!: hiroshima - nasz kochany admin jest: analfabet? i dysm?zgiem (przynajmniej dla mnie, nie chcia?em tego m?wi? na g?os, bo dosta?bym bana wi?c poni?ej zamieszczam dowody. K?ama? w podaniu ?e ma 21 lat, na prawd? ma 18 (Tak napisa? mi - poni?ej screen), a jak dla mnie ma z 11/12. Na dodatek na mapce deathrun_extreme skraca? (Z respa na schodki lecz nie posiadam dowodu..) :))
Dowody:
1 screen: Admin klnie na og?lnym + jego pr0 el0 el0 ortografia zachwycaj?ca ka?dego humaniste!
2 screen: Admin przyznaje si? do tego, ?e sk?ama? w podaniu, kt?rego chyba nie pisa? ( nie wiem czy pisa? z uwagi na to, ?e na serwerze gram od 30 minut. ;p)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum