www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Nino 

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-01-09, 21:28   2 .:::NajaranyTHC:::. perfidne wh, brak reakcji admina

Zobacz demko a nie o ss mi tu prawisz... Odpal na wh to zobaczysz jak na d?oni bo niestety nie mam linii jak admini

A te wasze ss to g warte... wchodz? na serwa wpisuje record ss13 --> odpalam wh --> banujecie otwieram demo --> robi? swoje ss w tym samym momencie co wy mi tyle, ?e bez wh --> wrzucam na no forum. Po za tym ka?dy nowszy czit ma wgrany "anty-ss" wi?c mi tu o ss nie praw tylko otw?rz demko w ko?cu od tego tu jeste?... ?

To odpowied? dla moda ;] a admini i tak go nie zbanuj? bo nie zagl?daj? na forum a ziomek ci?nie w topke :)

Sory za dubla ale szybko zamkni?to temat

Skoro jest do zbanowania to najbli?sza okazja ju? teraz, gra w?a?nie na serwie
Postaw piwo autorowi tego posta

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje
Piwa: 2/1

Wysłany: 2011-01-09, 22:27   

Nino, gram w cs bardzo d?ugo, go?ci?em nie na jednym lanie. Sam m?wi?em ?e ma co?, to taki kozak ?e raz odpali raz nie ^^ najwi?kszy b??d na tej sieci jest taki ?e admina kupi ka?dy i tym sposobem jertih nie mo?e mie? zaufania do admin?w, potrzebuje jasnych dowod?w. Sam mi m?wi? ?e ju? robi? ss najaranemu i go nie z?apa?... W wakacje gra? typ lubisss na wh ss go nie ?apa?y, zauwa?y?em to i odszed?em z jego team, miech temu przyzna? mi si? ?e mia? wh pack

Nino 

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-01-09, 23:04   

Mahho a wiesz co mnie najbardziej rozwala ? To, ?e gdy on wchodzi na serwer to (prawie) ka?dy admin pisze mu siema...

bezimienny 

Informacje

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-01-10, 14:00   

no to fajnie ze ja mam wh hahah go?ciu masz demko dobra ogl?da?em je nie pierdol mi ze mam wh bo niemam poprostu gram w cs bardzo d?ugo nieraz ss mia?e robione nie jestem cziterem sory ale masz lipe wstawia?em ju? ss 15razy czyli co sadzisz ze mam wh haha ?al mi cie

[ Dodano: 2011-01-10, 14:02 ]
Jertih sory ale odk?d zakupi?em steama to ani razu na ns nie gra?em;)

[ Dodano: 2011-01-10, 14:11 ]
aha a druga rzecz to taka od czego ma si? ventrilo?od podpowiadania gdy dedniesz od czego ma si? steama od podpowiadania akurat mi na steamie podpowiada ca?y czas jak dednie Mizzz I Machlieva czy jako? tak mu leci wi?c nie wiem w czym problem ? jescze raz m?wi? nie posiadam wh ((2lata w cs grywam));))

Nino 

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-01-10, 19:06   

huahahaauh :D niestety wszystko wida? na demku ale przys?uguje ci obrona normalne, ?e z?odziej czy przest?pca zawsze si? broni? wi?c i oszustowi to przys?uguje :)

bezimienny 

Informacje

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-01-11, 10:00   

eej synek hamuj kur.wa do kogo m?wisz masz lipe dzieciaku niemam wh cepie robiono mi ss 15razy i niemam si? z czego t?umaczy? :lol: :lol: :lol:

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje

Wysłany: 2011-01-11, 14:17   

A ile ss robiono lubisss, to jak by powiedziec ze tlenu nie ma bo go nie widac, jestes typowym dresem. Wywalilem cie z klanu izaczeles mnie obrazac. Po mnie to splywa chlopie bo tekst "mystiC. jestes ciota" nie jest ci?t? ripost? a pokazuje tw?j poziom. Na serwie powiedzia?e? ?e grasz w cs 3,5lat. Przyst?puj?c do aT nie wiedzia?e? co to VT hahahahahhaha mapa de_inferno patrzy?em na cb. 3rundy mia?e? staty 10/1 gdy powiedzia?em ?e masz wh i wylatujesz nagle zaczeles lamic i kolejne dwie mapy tez na minusie byles. Nie gadaj ze jestes oporowy bo gdy wyskakujesz na czysty aim bije cie z glock'a a tak to wyczekujesz albo wbijasz i wiesz gdzie typ jest ^.^

To ze kupiles steam i jak lamisz odpalasz wh nie znaczy ze jestes czysty, ka?dy m?wi ?e raz grasz jak pizda a czasami masz info od boga. Mapa rats, miales staty 0/7 wyszedles z serwai wr?ci?e? na ns 1/1 staty i zmiana mapy

B3|MizZz

Informacje

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-01-11, 17:47   

Ja mog? za?wiadczy? ?e on nic nie ma :D. Gra?em wtedy razem z nim i mu podpowiedalem gdzie skanowa? itp., wi?c ogarnijcie troch? :/

Lito 

Informacje

Wysłany: 2011-01-11, 18:01   

sory ?e si? wbije w wasz temat ale najarany nic nie ma on jest czysty a demko co demko demko nic nie pokarze tak jak powiedziales nowsze czity maja "anty-ss" gosciu dobrze gra moze gra d?u?ej od Cb.. jak stwierdzasz ?e on ma wh to mo?na zawsze wbic na esl i obczajic wszystko.. a po drugie jak najarany dostaje info na steam to odrazu wh ma.. nie raz ja mu dawalem info na steam.. wiec dam sobie g?owe uci?? ?e on jest czysty jak dup* niemowlaka
za d?ugo z nim gram i widze jak on gra.. i jak by mia? wh to bym zauwarzy?.. jak dla mnie to wi?kszo?c serva mo?e po?wiadczy? ?e on jest czysty ... wi?c nie wiem czemu mia? by mie? dalej bana... :-| :-|

Nirr3 
Botek

Informacje
Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2011-01-11, 18:09   

Tak potwierdzam , jednak , ?e nigdy nie widzia?em go na ns jako? nigdy mi nie pod pad? i w?tpie , ?eby co? mial..

Mahho 
mahho aka mystiC.

Informacje

Wysłany: 2011-01-11, 18:12   

hsr ty juz tu nie pisz skoro go nie widziales na ns ok? 1. info a wh rozr??niam 2. mizZz skoro niby by?e? przy tym (mam cie na STEAM) a cie nie widzialem powiedz kiedy ostatni raz gralismy na rats, czy w og?le mnie na 4fun widzia?e? na rats. Jeden jedyny raz gra?em od 4tyg.

bezimienny 

Informacje

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-01-11, 18:17   

Mystic ty sie nie udzielaj ju? jak nie jeste? pytany dawaj na esl a nie pierd.. ?e mam wh

Nino 

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-01-11, 18:19   

hahahahaha Lito typie odpal demko a potem si? wypowiadaj bhauauha :D ta akcja w oknach w salonie jest boska i jak mnie zabija ze skana a ja si? pytam sk?d wiedzia?, ?e tam jestem jak wszyscy ?yli r?wnie dobrze mog?em skanowac z 3 stron dachu by? pod nim lub na respie ct hahaha zasrani koledzy si? bronia

B3|MizZz 1 Post ;p pozdro ;p Na tych ss zreszt? gdzie napisa?em skarg? na Hitmana wida? jaki z niego pro elo kucak ;p Odpal demo potem si? wypowiadaj jest totalna perfida ;]

A to, ?e lito go bronisz ?adnie o tobie ?wiadczy jako o adminie

No to linkuj bezimienny na esla zaraz si? umawiamy i gramy u mnie na serwie tak ?
Ostatnio zmieniony przez Nino 2011-01-11, 18:20, w całości zmieniany 1 raz  

Kurpies 
Ak/M4

Informacje

Ostrzeżeń:
 4/3/6
Wysłany: 2011-01-11, 18:19   

stary ty wiesz o czym ta gadasz wogle ? Najarany jest Czysty Jak ?za jak ci cos nie odpowiada to wypierdalaj na boty cwiczyc gram z nim juz troche czasu sammysallem ze na poczatku czituje ale dal mi demko i czysty pomysl co ty czasami piszesz . ; ] POZDRO POCWICZ !

Nino 

Informacje

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-01-11, 18:21   

Kurpies napisał/a:
stary ty wiesz o czym ta gadasz wogle ? Najarany jest Czysty Jak ?za jak ci cos nie odpowiada to wypierdalaj na boty cwiczyc gram z nim juz troche czasu sammysallem ze na poczatku czituje ale dal mi demko i czysty pomysl co ty czasami piszesz . ; ] POZDRO POCWICZ !

Piszesz to do mnie czy do H@ ? Bo sam H@ powiedzia?, ?e ma wh. Nie ma znaczenia ile z nim grasz i to, ?e chodzisz do tej samej klasy w szkole.

BOT AUTOZAMYKACZ
Pilnuje porządku

Wysłany: 2011-04-03, 11:41   BOT AUTOZAMYKACZ

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został Przesunięty przez: Miszcz

Z pozdrowieniami,
Zespół Cs-Zaborze.pl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi