Autor |
Wiadomość |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 153 Skąd: si? bior? dzieci?
|
Wysłany: 2011-01-07, 20:40 Tematy i Moderatorzy
|
|
|
Witam. Taka ma?a propozycja ode mnie:
Tematy skarg, kt?re zostan? dodane powinny by? otwarte co najmniej 24 godziny lub do wcze?niejszego zamkni?cia ich przez Administrator?w sieci. Co z tego, ?e kto? doda skarg?, jak wpadnie mod, zamknie/wyrzuci temat i owa osoba nie zostanie ukarana?
\/ OFFTOPIC \/
/problem skierowany do hsR (tajfun), kt?ry zamkn?? temap KOPIego. M?wisz, ?e g?osowanie pod koniec mapy jest s?uszne? Od tego jest map_cycle a nie ?e admin zmienia map? bo mu si? nie podoba wynik g?osowania etc.
Dodatkowo co do tamtej sprawy: M?wicie, ?e to koniec mapy? Koniec mapy to by? w momencie gdy sk?ada?em skarg? na Czesia, wyszed?em, napisa?em post w nieca?e 5minut, wr?ci?em do gry i to ju? by? koniec kolejnej mapy? Jak na moje oko to runda trwa 30 a nie 10 minut./
@kolega ni?ej OFFTOP ;D
Edit: PROSZ? O PRZENIESIENIE DO DZIA?U: propozycje |
_________________ H@ DiabloMod |
Ostatnio zmieniony przez Muphet 2011-01-07, 20:50, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Nirr3
Botek

Informacje
Pomógł: 13 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1050 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Anglia/Londyn
|
Wysłany: 2011-01-07, 20:43
|
|
|
hmm , to tak jestem na Tak , je?eli to prawda to temat slusznie zamkni?ty , a je?eli k?amstwo to mog?by? mnie poprosi? o otwarciu z powodu xxx i bym otworzy?, a nie odrazu wy?alasz mi si? na steam.. Proponuje te? gdyby Ci gracze , kt?rzy wypowiedzieli sie , ?e owa sytuacja by?a pod koniec mapy , a w og?le nie by?a k?amstem tylko prawda zostaj? ukaranie warnem powod : k?amiesz! ;]
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-04-03, 10:47 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Miszcz |
|