| Autor |
Wiadomość |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-06-01, 19:11 Skarga na gracza: GuTeK/HetmaN
|
|
|
Ten gracz expi? w nocy. Razem z inn? osoba *nicku jej nie wymieni?.
Prosz? o ukaranie gracza HetmaN poniewa? on jest nieogarni?ty.
Nie do?? ?e expi? i zabi? go si? nie da to jeszcze my?li ?e jest koxem na serverze -.-""
I my?li ?e wszystko mu wolni itp.
Prosz? o zabranie mu lvl i zbanowanie go.
Poniewa? kiedy? nie wstawi? ss a dosta? UB. Dziwne nie?!
Prawie ca?y DiabloMod si? skar?y na tego gracza. ?e on ma lvl 60 a my po 20+ A niekt?rzy dopiero zaczynaj? i jak takiego kolesia dedn???!
Ma 50 w si?e i 50 zr?. -.-'
_______
Prosz? o ukaranie go.
Pozdrawiam Ka$anow@ |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 29 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-06-01, 19:16
|
|
|
Kurna macie dowody ?e expi?em w nocy??
Czemu wy sie na mnie uwzieli?cie??
Nigdy nie gram w nocy!!
I Kasanowski nie spamuj bo ju? drugi temat taki sam!
Wy wszyscy si? uwzieli?cie na mnie!!
Mam 58lvl chyba bo dobrze gram. Przyjde o 3 ze szko?y i do 9 gram w c,s a potem id? spa?!!
I wi?cej nic nie robi?!! |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Forever Alone

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Maj 2011 Posty: 106 Skąd: z tej sieci
|
Wysłany: 2011-06-01, 20:19
|
|
|
| Acz kolwiek Kasia nie mo?esz wystawi? skargi na samego HetmaNa. Podaj nick drugiej osoby (Nie jestem pewien kto to wi?c nie b?d? pisa? fa?szywych oskarze?). |
|
|
|
 |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 153 Skąd: si? bior? dzieci?
|
Wysłany: 2011-06-01, 20:31
|
|
|
dzi? te? gram, kto? wpada i pyta: "dzi? te? b?dziesz ze mn? expi? w nocy?"
szkoda, ?e ju? nie dosta?em odp kto to m?wi?, bo chcia?em si? do??czy?.. ?e tak powiem, na kilka chwil :P |
_________________ H@ DiabloMod |
|
|
|
 |
lukaszczyz
BLACHAxD :P

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 155 Skąd: mama wie, ?e pije :)
|
Wysłany: 2011-06-01, 20:36 nie k?am ze chodzisz do szko?y
|
|
|
jak by?em chory nie dawno nadal kicham xD.Ale wiem ze HetmaN nie chodzi do szko?y i g?omb nie zda codzienie rano z ImMontalem chociasz ImMontal nie tak jak on na?ogowo gra prawie 24h na dobe i niech nie k?amie ze nie gra wieczorem widzia?em go duzo razy ale nie mam dowod?w co mia?em mu zrobic ss jak nie ma godz podanej.
bez urazy HetmaN ale taka prawda jest. |
|
|
|
 |
Forever Alone

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-01, 20:40
|
|
|
| YYYY ch?opaki s? dowody... Ilu graczy sie udziela na ten temat i to potwierdza???? Taki dow?d starczy!!! |
|
|
|
 |
rafiozab

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-01, 21:02
|
|
|
| Je?eli taki dow?d wystarczy to ja jestem za zbanowaniem gracza HetmaN. |
_________________ To ja Paj :D |
|
|
|
 |
Redo

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-01, 21:09
|
|
|
Wesz?em dzi? na serwer i hetman by? z jakim? go?ciem i se expili!
Ja wesz?em i si? mnie spyta? czy chce expi? powiedzia?e,?e nie to ten poszed?!
Zbanujcie go Bo my?li,?e jest kox! |
|
|
|
 |
GoesLikeHell
DiabloMod

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 17 Maj 2011 Posty: 438 Piwa: 8/3 Skąd: Pudliszki^^
|
Wysłany: 2011-06-01, 21:15
|
|
|
No Widze,?e kto? odwa?ny zaczo? temat!
Banowa? takich ludzi,expi? sobie po nocach i potem koxi?! |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 29 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-06-02, 06:12
|
|
|
Ja wi?cej nie expi?m od tematego czasu z Imortalem!
Ja w nocy nie gram w CS!!
Teraz chodze do szko?y ju? od tygodnia!!
Wcz?sniej tylko 3 dni nie posz?em do szko?y!!
I nie expie! |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-06, 09:17
|
|
|
Powiem tak , coprawda du?o graczy m?wi ,?e expi? i pewnie wiem z kim ,ale je?eli sami napisali?cie lub te? popieracie to stwierdzenie | Ka$anow@ napisał/a: | | Prawie ca?y DiabloMod si? skar?y na tego gracza. ?e on ma lvl 60 a my po 20+ A niekt?rzy dopiero zaczynaj? i jak takiego kolesia dedn???! | to w tym momencie przychodzi mi na my?l czy to exp to fakt czy MIT bo skoro wy go nie lubicie to jak wasza oopinia mo?e by? Niezale?na od emocji i prawdziwa , co prawda nie zmniejsza to faktu ,?e je?eli expi? to trzeba poda? Nick drugiej osoby (DO TANGA TRZEBA DWOJGA) . Podajcie jakie? dowody wystraczy SS say jak on pisze ,?e Expi? .... Zostawiam otwarty bo poczekamy na dowody .
NIE SPAMOWA? CZEKAMY NA DOWODY ,?E EXPI? POSTY NIE NA TEMAT B?D? KARANE WARNEM 2 RANGI |
|
|
|
 |
DrunK
DrunK

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-06, 11:32
|
|
|
wedlug mnie problem jest taki ze kazdy moze expic :) nawet jak jest sam na servie.
Ja sam tak ostatnio zrobilem i sie przyznam. Wszed?em na serva nikogo nie bylo wiec z ciekawosci poszedlem do terro i chialem zobaczyc czy bedzie lecial exp jak podloze pake i by?. A ze mialem 1 lvl to sie tak podexpilem do 10 lvl bo kazdy juz mial z 20 lvl i bym szans nie mial bez lepszego itemka.
Na COD jest jakas blokada ze nie mozna expic samemu i to jest bardzo dobre rozwiazanie, takie przydalo by sie w Diablo. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-06, 11:43
|
|
|
| DrunK, tak jak obieca?em WARN 2 rangi ! . Mo?esz odpracowa? wysy?aj?c reklamy Jertihowi na PW |
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-06-06, 20:08 aki
|
|
|
| Muphet napisał/a: | dzi? te? gram, kto? wpada i pyta: "dzi? te? b?dziesz ze mn? expi? w nocy?"
szkoda, ?e ju? nie dosta?em odp kto to m?wi?, bo chcia?em si? do??czy?.. ?e tak powiem, na kilka chwil :P |
W?a?nie te? to s?ysza?em xDddee.
A co do Goes'a
to ja nie jestem odwa?ny tylko wkurzaj? mnie takie neokidy.
A 2 osoba to gracz "ImMortal"
I si? przyznam wam ?e expi?em sam z nimi bo gra? nie chcieli -.-"
Wiec co mnia?em robi??
I wyexpi?em tylko 2 lvl od 28-30.
A to nic strasznego nie jest. Bo co mnia?em si? do??czy? na maksa? ?eby wbi? 50? Akurat wbi?em z exp 30. i i tak prawie to nic nie da?o .
Prosze o ukaranie ich. |
|
|
|
 |
Forever Alone

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-06, 21:04
|
|
|
| Hmm ImMortala prawie ka?dy lubi dlatego Kasanowa nie chcia? o nim napisa?, lecz niema ?adnych dowod?w (niema dowod?w niema tematu) do zamkni?cia moim zdaniem poniewa? spam sie robi, a dowod?w ca?y czas brak.HetmaN co prawda sie przyzna?...
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-08-30, 12:52 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Tr@nsporteR |
|