| Autor |
Wiadomość |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-03, 10:56 Nokia E72
|
|
|
Za namow? Transportera jednak zaloze ten temat ;)
Ostatnio zakupi?em u?ywan? nokie e72. Fajny sprz?t wi?c nie narzekam. Mia?em problemy z netem ale nie wiem czy je rozwi?za?em bo wyda?em za du?o kasy "kombinuj?c" jak go w??czy?. Wiedzie? b?d? w czwartek bo w tedy wpada wyp?ata ;)
Wracaj?c do w?tku g??wnego. Mam problem z telefonem. Og?lnie telefon oryginalnie by? z PLUSa. Ja jestem szcz??liwym u?ytkownikiem Orange.
1. Czy da si? jako? usun?? ikonki PLUSNET? Mam j? na pulpicie i w wiadomo?ciach.
2. Nie mog? po??czy? koma z PC przez kabel. Musze zgrywa? duperele przez bluetooth. Od czego to wynika? Podczas zgrywania wyskakuje, ?e jest albo za ma?o miejsca (wchodz?? przez ZGRYWANIE OBRAZ?W), albo ze urzadzenie zostalo odlaczone (podczas zgrywania przez PC SUIT).
Znajc zycie bede mial jeszcze kilka pytan ;) |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 29 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-06-03, 19:41
|
|
|
Na 2 pytanie odpowiem tak : To co chcesz zgra? do ci idzie na pamie? wewn?trzn? a pamie? wewn?trzn? masz pewnie zapewnion?.
Na 1 pytanie odpowiem tak : Nieda si? usun?c ikonki Plusnet bo ja te? mia?em w plusie zdje?em blokade na i te? mia?em ikonki Plusnet. I ja te? jestem za Orange!^^
Pom?g?, Daj pom?g?
Plis |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-03, 20:55
|
|
|
| Wlasnie o to chodzi ze nie mam zapelnionej. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-04, 19:38
|
|
|
Ikonki z Plusa nie usuniesz gdy? s? one zapisane w plikach systemowych w twoim przypadku w Symbianie . Aby je zmieni? musia?by? zmieni? oprogramowanie z plusowskiego na orange co jest niepotrzebne gdy? wystarczy zainstalowa? Opere Mini (link poda?em na PW) . Wtedy b?dziesz m?g? bez problemu surfowa? po necie .
A co do do przesy?ania danych przez PC SUITE jest to niepotrzebne r?b to ale ptrzez opcje Pamie? Masowa wtedy kom?rka b?dzie rozpoznawana przez komputer jako dysk co? podabnie jak pendrive , (podszlifujesz Angielski) Attachments w ten folder wrzucasz Muzyke reszta tam b?dziesz wiedzia? i to nie wina komputera ani nic . Mam nadziej? ,?e pomog?em Ci ;) |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-04, 21:30
|
|
|
te ikonki mnie strasznie denerwuja ;)
I mam kolejne pytanie. Ile "zajmuje" korzystanie z gier przegladarkowych? Chodzi mi o to ze wykupilem 100mb i zastanawiam sie na ile mi to starczy... ja wiem ze ciezko to przeliczyc ;] Pytam z ciakwosci ;) |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-05, 08:00
|
|
|
| Hmm. Mi pakiet 125MB starczy na Miesi?c oko?o a codzioennie co? robi? na Telefonie. A z tym USB to napisz czy pomog?o to co poradzi?em |
|
|
|
 |
Night Knight

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-05, 10:53
|
|
|
| Niby pomoglo :D Taka komorka to fajna sprawa ale musze kupic sobiee karte bo pamiec wew jest zdecydowanie za malo. |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-05, 13:12
|
|
|
| Tak ,to trzeba przyzna? wi?c mog? zamkn?? ?? |
|