================================== Cs-Bosman ==================================
Ralism PaintBall Cs-Bosman
IP Serwera: 188.116.33.147:27110
Ilo?? Slot?w: 10
Czas Mapy: 30 minutBezpiecze?stwo: VAC + Niezawodna Administracja Cs-Bosman
Typ Serwera: Steam/NonSteam
Friendlyfire: Wy??czone
Godziny Uptime: 24/7
Rodzaj Moda: Ralism PaintBall
?wietn? zabaw?.
Mi?? atmosfer?.
Mi?? administracje.
Niskie pingi na serwerach.
Ci?g?y rozw?j serwer?w.
Szybki download plik?w. [Fast Download]
Ma?a informacja o Cs-Bosman:
Na pocz?tku zanim zaczniemy opisywa? nasz? sie?,chcieliby?my serdecznie przywita? ci? drogi graczu,userze,czytelniku.
Nasza sie? serwer?w istnieje ju? nie spe?na 2 lata. A co za tym idzie? Oczywi?cie to ?e jeste?my sieci? kt?ra ci?gle si? rozwija,mamy tu na my?li tworzenie nowych serwer?w pod graczy i tworzenie im komfortu podczas gry na naszych serwerach. Ponadto nasza sie? jako jedna z niewielu sieci posiada sw?j unikalny szablon strony internetowej. Co oczywi?cie stwarza komfort pracy,ale te? stwarza mi?? atmosfer? na naszej sieci oraz przede wszystkim to ?e gracze sp?dzaj? d?u?ej czasu z nami (nasz? sieci?). Nasze serwery s? oczywi?cie wyposa?one w zaawansowan? obs?ug? AMXBANS, kt?ra pozwala na zbanowanie nie uczciwych graczy "cheater?w" czytaj "cziter?w", nawet tych kt?rzy posiadaj? tzw.Zmienny Adres IP. Nie ma co d?u?ej si? rozpisywa? na temat naszej sieci ! Dlatego te? zapraszamy wszystkich serdecznie na nasz? sie? serwer?w Cs-Bosman (Najlepsza Sie? Serwer?w Na Polskim Wybrze?u). Na koniec ?yczymy wszystkim czytelnikom i userom mi?ej gry na naszych serwerach.