| Autor |
Wiadomość |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-04-25, 15:23 Na chalne posty.
|
|
|
Bardzo mi si? nie podoba ?e tacy gracze jak: WojaKk pisz? w dzia?ach DIabloMod,4fun. Nigdy nie by? na tym serv. I si? tam rozpisuje. My?li ?e dostanie moda albo co? ?e ma du?o post?w.. Wi?kszo?? ludzi to wkurza. Patrzysz DiabloMod a tam WojaKk ma posta bezsensowny jeszcze ...
To jest przyk?ad 1 gracza :)
I bym prosi? ?eby moderatorzy cz??ciej dawali warny za spam albo co? w tym stylu. |
|
 |
WojaKk [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-25, 16:23
|
|
|
| Ja spam?Ja si? udzielam a nie tak jak ty w?a?nie piszesz ten temat.Mo?e nie wiesz ale ja gram na ka?dym serwie opr?cz ffa i 4fun,war3 i DeathMatch.Tylko najwi?cej na JailBreak i Aim/Awp. |
| Ostatnio zmieniony przez WojaKk 2011-04-25, 17:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-25, 16:54
|
|
|
| Ka$anow@, Sam nie raz udzielasz si? w dzia?ach cb nie dotycz?cych w dodatku nic nie wnosz?cych do tematu . B?de zwraca? uwag? na takie osoby |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-04-26, 00:01
|
|
|
| No moze Kasanova tez tak robi, ale nie przecze ze wojak sapmuje ostro na surf nigdy nie widzialem a gram bardzo duzo tam dr to samo, na diablo tez cie nie ma, hns sam nie gram ale obstawiam ze tez tam nie grasz... A no i jeszcze COD mod tam to cie az 1 raz widzialem :) wiec nie wciskaj kitu ze grasz na kazdym bo grasz tylko na JB |
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 29 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-04-26, 06:33
|
|
|
| K@sanowa , juz dawno mia?em za?o?c ten temat z prsob? do cb. Bo niedawno mia?es 330 post?w juz masz 400 ile? . no to hello?? kto tu spamuje. Udzielasz sie na diablo a nawet na nim nie grasz na surfie tez sie czasami udzielasz a na nim NIE GRASZ!! . |
|
|
|
 |
WojaKk [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-26, 07:31
|
|
|
A ja przynajmniej gram.
I ja nie nabijam post?w by dosta? jak?? rang? czy co? tylko si? udzielam cz?sto.
[ Dodano: 2011-04-26, 08:34 ]
| Cytat: | | wojak sapmuje ostro na surf nigdy nie widzialem a gram bardzo duzo tam dr to samo |
ja gram mo?e 1h na tydzie? na tych serwach.Najmniej na hns.Czasami to w og?le nie gram jak mam straszne lagi i gram godzin? dziennie.Ostatnio net mi szfankuje wi?c b?d? gra? tylko na jb oko?o 3-4h tygodniowo. |
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-26, 11:14
|
|
|
| Shift napisał/a: | | K@sanowa , juz dawno mia?em za?o?c ten temat z prsob? do cb. Bo niedawno mia?es 330 post?w juz masz 400 ile? . no to hello?? kto tu spamuje. Udzielasz sie na diablo a nawet na nim nie grasz na surfie tez sie czasami udzielasz a na nim NIE GRASZ!! . |
Ja nie gram? Hahah Na diabloModzie jak by? stary by?em w top15 lvl 2000+ A tera Mam 7 lvl i gram codziennie. A na surf wchodze ale ca?y czas full ... A ty WojaKk nawet nie umiesz zapewne surfowac i gra? na innych s. ni? na jb ! |
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-26, 14:26
|
|
|
Kasanowa te? tak robisz a piszesz na WojaKk`a.. Wiemy, ?e lubicie pospami?
Kasanowa na Surfa ci?gle full? 1 min i jeste?, przynajmniej ja tak mam a tam Ci? nigdy nie widzia?em.
Kasanowa do??czy?e? mniej wi?cej w tym samy czasie co ja i ja mam prawie 90 post?w a Ty 450+, wi?c kto tu spamuje? Wi?c radze Wam si? ch?opaki ogarn??, bo ja na miejscu moderator?w za posty niewnosz?ce nic do tematu bym warnowa?. ; *
Tyle z mojej strony. ;P |
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-26, 14:33
|
|
|
| Carpie Diem. Ja mam wi?cej post?w poniewa? cz??ciej si? udzielam. I sp?dzam na forum od 3-5h wi?c wiesz. ^^ |
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-26, 14:42
|
|
|
Masz ~15h wi?cej sp?dzonych, wi?c nie wal mnie w chuja, ?e wi?cej. Przyznaj si?, ?e spamujesz jak g?upi i b?dzie po sprawie. Wielka ilo?? post?w nie zrobi z Ciebie wielkiego cz?owieka... ;x
Nie b?d? ju? Ci odpowiada? w tym temacie, bo jeszcze b?dzie, ?e ja spamuje. Masz co? do mnie wal na PW ; * |
|
|
|
 |
WojaKk [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-26, 15:40
|
|
|
Dobra, zamknijcie ten temat bo na prawd? robi si? spam.
/// Mo?ecie usun?? tego posta |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-26, 20:11
|
|
|
| Tak jak napisa? kolega WojaKk, Tak wi?c ZAMYKAM