Autor |
Wiadomość |
kukis093
~:.Pro Ogar.:~

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-15, 20:03 podanie o adma lof :D
|
|
|
Nick w grze:lof . ; OO
Imi?:?ukasz
gg:10238043
Posty:malo ostatnio zalozone konto bo gram od kilku dni :D
Sta? w CS: ponad 4 lata
Steam:Brak (sprzedalem bo mysla?em ze skoncze z cs ale znow zaczelem wiec kupiuje steama do tygodnia :)
By?e? ju? adminem?tak
Dlaczego my?:na hns gram juz dozo czasu ostatnio xudi mi mowi "chodz na diablo" i tak sie zacze?o fajny modek maly exp mam najwiekszy lvl :D og?lnie podoba mi sie serwer tylko ci mlodzi admini nieogarniaja ;) mowi sie im zrob mu ssy to nie ;/ musze gonic po serwerach za xudim i on ogarnia ich :D |
|
|
|
 |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 153 Skąd: si? bior? dzieci?
|
Wysłany: 2011-04-16, 14:51
|
|
|
Cytat: | Nick w grze:lof . ; OO
Imi?:?ukasz
gg:10238043
Posty:malo ostatnio zalozone konto bo gram od kilku dni :D //pograj d?u?ej.
Sta? w CS: ponad 4 lata
Steam:Brak (sprzedalem bo mysla?em ze skoncze z cs ale znow zaczelem wiec kupiuje steama do tygodnia :) //naucz si? zamyka? nawias. Poprawnej polszczyzny te? Ci brakuje..
By?e? ju? adminem?tak
Dlaczego my?:na hns gram juz dozo czasu ostatnio xudi mi mowi "chodz na diablo" i tak sie zacze?o fajny modek maly exp mam najwiekszy lvl :D og?lnie podoba mi sie serwer tylko ci mlodzi admini nieogarniaja ;) mowi sie im zrob mu ssy to nie ;/ musze gonic po serwerach za xudim i on ogarnia ich :D //nie poda?e? odpowiedzi na pytanie: dlaczego my. Jest tu tylko lanie wody na temat xudiego, kt?ry sam ma?o ogarnia a raczej bym powiedzia? - jest jednym z tych 'm?odych'. |
Moja odpowied? wygl?da jak zawsze tak samo, wi?c nie musz? podawa? jakie jest moje zdanie. Po za tym, co chwile jeste? podejrzany o wspomagacze, oraz piszesz mi bezsensowne prywatne wiadomo?ci typu: "odbanujesz mnie".
Definitywnie na nie. |
_________________ H@ DiabloMod |
|
|
|
 |
Nygga
Dix37&HG JLB

Informacje
Wiek: 33 Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 62 Skąd: Wroclaw/Helmond
|
Wysłany: 2011-04-16, 15:27
|
|
|
Podpisuje sie pod muphetem , no i jak dla mnie troszeczke naduzywasz mikro , momentami wydzierajac sie , lub smiejac jak nie wiem kto : >
Rowniez na nie . |
_________________ Jebac Tych ktorzy musza wiedziec wszystko. |
|
|
|
 |
xudi111x

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-17, 22:53
|
|
|
Moim zdaniem jako jedyny kt?ry sk?ada podanie ma 18lat. Jak ma mutacje i +18lat to niech sobie nadu?ywa micro lepiej on ni? jaki? 12-latek.
jestem na Takk. |
|
|
|
 |
CharlieP
Admin Diablo Mod'a

Informacje
Pomógł: 3 razy Wiek: 29 Dołączył: 20 Sty 2011 Posty: 195 Skąd: wziac kase na AK?
|
Wysłany: 2011-04-18, 08:38
|
|
|
Kr?tko ci? znam :P gra?em z tb tylko raz.
Pograj d?u?ej,po udzielaj si? na forum i wtedy z??? podanie a b?d? na Tak ;) |
_________________ Oddajcie nam stare diablo !:D |
|
|
|
 |
AbUk xD
;)

Informacje
Dołączył: 25 Sty 2011 Posty: 147 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2011-04-18, 09:39
|
|
|
Neutral. Pograj d?u?ej i posty nabij i b?d? na TAK |
|
|
|
 |
Nygga
Dix37&HG JLB

Informacje
Wiek: 33 Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 62 Skąd: Wroclaw/Helmond
|
Wysłany: 2011-04-18, 11:28
|
|
|
xudi111x napisał/a: | Moim zdaniem jako jedyny kt?ry sk?ada podanie ma 18lat. Jak ma mutacje i +18lat to niech sobie nadu?ywa micro lepiej on ni? jaki? 12-latek.
jestem na Takk. |
Nie jako jedyny , bo ja 30 kwietnia koncze lat 18 : )
A pozatym zaden 12 latek nie bedzie uzywal mikro na serwerze , poniewaz poleci ban :) |
_________________ Jebac Tych ktorzy musza wiedziec wszystko. |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
|
|
|
 |
|