Autor |
Wiadomość |
Pchela

Informacje
|
Wysłany: 2010-07-28, 17:09 Skarga Guru!
|
|
|
Witam chcia?bym z?o?y? skarge na admina(?) Guruuu! Ot?? na mapce Temple jest niejaki TB i Hyla wyzywaj? graczy non stop, wbija podany admin wczesniej. I Tb i Hyla m?wi? banuj tego banuj Frytka, Banuj Pchele bo sie podszywa, banuj Agusie ! Guruu zrobi? wszystko zbanowa? all. Nawet nie ma dowod?w ze by? podszyw tylko pos?ucha? sie graczy kt?rzy ca?y czas wyzywaj? ! Ja jestem Pchela i jednocze?nie prosze o zabrania admina graczowi(nie za bardzo wie jaka jest prawda tylko slucha sie graczy) i odbanowanie mnie, ja tylko zmieni?em nick i...? Podszyw? Ban?! Oto wpis z konsoli:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Guruuu!
[AMXBANS] You have 23 godzin , 57 minut i 53 sekund left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : Pchela>Hyla
[AMXBANS] Reason : ' Podszywasz sie '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 195.117.67.163 '
[AMXBANS] ========================================
Je?li nikt nie potwierdza moich s??w prosze spyta?: Agusia ;**, FryTek, chce by? pro. Oni mnie popr? bo to jest przesada. Prosze jeszcze bana dla graczy: tB' i Hyla wyzywaj? graczy i nic nikt nie robi. Je?li kto? chce jakie s?owa padaj? z ich ust to moge zacytowa? nie ma sprawy :). Pozdrawiam i prosze o jak najszybsze rozwiazanie tej sprawy :) |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-07-28, 19:48
|
|
|
admin odebrany ... nic doda? nic uj??..
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku