| Autor |
Wiadomość |
ProKoxik
CrEaTiVe

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-13, 17:50 Skarga na admina Shift
|
|
|
Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin ShifT.
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : ^SKT^ ProKoxik
[AMXBANS] Reason : ' aktywny PERM!!! '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 83.11.8.32 '
[AMXBANS] =======================================
Mapa : surf_simpson
O Kt?rej Godzinie : 18:45
Opis sytuacji!: Gram sobie i dostaje nagle perma od admina shift za aktywnego perma ktorego dostalem wczesniej bez powodu. Tak jak wiekszosc jego banow bezsensownych. Admin Shift zawsze gdy sie wkurzy banuje graczy za nic tak jak mc boya. Gdy mnie ostatnio zbanowal za niby bicie w mario na style AKS a nawet w mario nie bilem. Tylko wyskoczylem z mario i go zabijalem. Zrobilem tak 2 razy, za 1 razem nic tylko sie zdenerwowal. Za 2 razem wlepil mi bana i gdzie tu sprawiedliwosc ? Banuje poprostu graczy za nic. Jeszcze wczesniejszego perma gdy dostalem to niby byl za aktywnego bana na 4h a poczekalem 4h te i dopiero wszedlem.
Dowody: Gracze moga sie podpisac ktorzy mieli taki sam przypadek jak ja.
PS: Shift nikt cie nie lubie nupie :< |
|
|
|
 |
McBoy

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 149 Skąd: Si? bior? dzieci :D
|
Wysłany: 2011-04-13, 17:55
|
|
|
| Co tu m?wi? taka jest prawda. Nadu?ywa swoich praw ale nikt nie reaguje na to. Ka?dy mu ufa bo zgrywa niewini?tko. Mam w d### co on o mnie my?li ale niech nie nadu?ywa tego je#### adma bo to strasznie wku#### i zra?a graczy. Jak b?dzie si? to co chwile powtarza?o to b?dziecie w ko?cu traci? dobrych graczy. Tyle w tym temacie. |
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 32 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-04-13, 18:13
|
|
|
| W logach nic si? nie ukryje. O godzinie 8:45 dosta?e? bana za zabicie w klatce na 4 godziny, ale wr?ci?e? na serwer i o 9:53 dosta?e? perma za wchodzenie na aktywnym banie. Postaram si? jak mog?, ?eby jak najmniej neo zosta?o w sieci. |
|
|
|
|
 |
ProKoxik
CrEaTiVe

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-13, 18:19
|
|
|
| Dosta?em nieslusznego bana bo nie bi?em w klatce/mario -.- Poprostu zbanowa? mnie za nic. Za co mia?em czekac te 4h ?! Za to ze shift to taki noob ze banuje za to ze pada ? |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 32 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-04-13, 18:42
|
|
|
| Trzeba by?o napisa? na forum, a nie na aktywnym wchodzi?. Zmiennego ip tutaj nie tolerujemy. Obiecuje ci, ?e z takim nastawieniem nie pograsz wi?cej w sieci. |
|
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-04-13, 19:53
|
|
|
| Prosze cie... Dalem ci bana za bicie w klatce i w mario. Nie wmawiaj mi ze tak nie bylo polowa serwera dze sie na Cb gdy wchodze, patrze a ty im rzez robisz w klatce. Banik, po 5-10 min pewien Jam Lasica mowi ze masz neo i ze jak wyjde to on ci powie o tym i se wejdziesz. Na probe wyszedlem na 5 min z serwa, oczywiscie mialem szpiega, ktory mnie zawiadomil ze wszedles na aktwynym. Perm dla Ciebie i temat do zamkniecia. |
|
 |
McBoy

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 149 Skąd: Si? bior? dzieci :D
|
Wysłany: 2011-04-13, 20:53
|
|
|
Temat chyba do zamkni?cia by nie nabija? post?w. Wszystko zosta?o wyja?nione ju?.
Zamykam
|
| Ostatnio zmieniony przez 2011-04-13, 21:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|