| Autor |
Wiadomość |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 153 Skąd: si? bior? dzieci?
|
Wysłany: 2011-04-09, 18:29 Moderatorzy itd
|
|
|
Powie mi kto?, od czego s? moderatorzy na tym forum? Bo ja jak na razie widz?, ?e ka?dy pr?buje si? mnie pozby?.
Czy powiecie mi, w kt?rym miejscu obrazi?em administracj?? Lub zdenerwowa?em? Bo ja jako? nie przypominam sobie takiego zdarzenia. Wy mo?ecie po mnie je?dzi?, a ja je?li to zrobi?em, to nie mog? odp?aci? tym samym?
Przy okazji, moderatorzy to nie administracja forum a obs?uga.
I daj? s?owo, ?e je?li ten temat zostanie zamkni?ty przez osoby, kt?re robi? wszystko by si? mnie pozby?, to b?d? gn?bi? Jertiha a? w ko?cu co? z tym zrobi, bo nie wykonujecie swoich obowi?zk?w tak jak powinni?cie. Chc? tu zobaczy? wypowied? jego b?d? Zuli. |
_________________ H@ DiabloMod |
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-04-09, 19:16
|
|
|
No w?a?nie to troch? nie fear. Czyta?em posty Mupheta i w ?adnym nie by?o nic obra?liwego. Jedynie oni na tobie si? wy?ywali itp.
My?l? ?eby usun?? warna. Bo to odp?acanie..
Moderator cb przezywa oddasz mu i warn -.- Pff ja dzi?kuje .. |
|
 |
Bulletproof
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 590 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Gostynin/P?ock
|
Wysłany: 2011-04-09, 20:11
|
|
|
| Poczekajmy na wypowiedz jednego z moderatorow :) |

|
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-04-10, 09:52
|
|
|
O jak fajnie :) To moze tak
Kasanova chciales chyba napisac fair xP
A muphet ja sie czulem obrazony poniewaz napisales cos o pro graczu a potem skad sie wzial moj nick - analfabetyzm. Ja sobie wypraszam zeby kto kolwiek mnie wyzywal od analfabetow a ze to zrobiles to jednoczesnie mnie wkurzyles.
Kasanova nie prawda jest ze tylko my po nim jezdzimy, jezeli on powie cos co ja, lub ktos inny uwaza za niestosowne to sam sie odplacam jak to powiedzial sam muphet. |
|
 |
Cro$s

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-10, 14:28
|
|
|
| pSychoO. napisał/a: | O jak fajnie :) To moze tak
Kasanova chciales chyba napisac fair xP
A muphet ja sie czulem obrazony poniewaz napisales cos o pro graczu a potem skad sie wzial moj nick - analfabetyzm. Ja sobie wypraszam zeby kto kolwiek mnie wyzywal od analfabetow a ze to zrobiles to jednoczesnie mnie wkurzyles.
Kasanova nie prawda jest ze tylko my po nim jezdzimy, jezeli on powie cos co ja, lub ktos inny uwaza za niestosowne to sam sie odplacam jak to powiedzial sam muphet. |
A czy Tobie trudno wykaza?, ?e posiadasz cho? odrobin? szarych kom?rek?
Kt?ry moderator i na jakiej sieci zachowuje si? tak jak Ty? Por?wna?bym Twoje zachowanie do jakiego? rozkapryszonego bachora, kt?ry my?li ?e jak ma pozycje w sieci to jest ju? kim?. Ot?? nie!
Nie znam Ci? kole? ale dla mnie ju? jeste? zerem pisz?c ten post. Wed?ug mnie moderator to powinien by? kto? wywa?ony, spokojny, rozwa?ny i dojrza?y. Ty z pewno?ci? nie pasujesz to ?adnego z tych okre?le?. Mo?esz mnie zwarnowa? dowoli. I tak nie dam Ci za wygran?. Jestem w tej sieci od samego pocz?tku (patrz data do??czenia 2 dni po Jertihu). Mo?ecie mnie nie zna? ale mnie to nie obchodzi. Ca?y czas ?ledz? te forum i mam niez?y ubaw czytaj?c te wszystkie posty.
A powiedz, ?e Ci? tym postem obrazi?em to Ci? wy?miej?. ;* Prawda boli. ;))
Poczekajmy na odpowied? kt?rego? z h@. |
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-04-10, 15:33
|
|
|
Odebrany, takie sytuacje nie mog? mie? miejsca .
Mam zreszt? wiele innych uwag ale zostawi? je dla siebie .
|
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|