Autor |
Wiadomość |
EpSoN

Informacje
Wiek: 32 Dołączył: 08 Lut 2011 Posty: 122 Skąd: Komprachcice (Opole)
|
Wysłany: 2011-03-30, 16:52 EpSoN
|
|
|
Sprawie skargi hsr na mnie. wiec tak temat zosta? zamknieky po 11 minutach nawet sie nie zdarzy?em wypowiedzie? na ten poni?szy temat http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?t=6741 kilka os?b prosi?o mnie o to ?ebym zrobi? vote. wiec zrobi?em vote czy zmieni? oto cze?? dowodu:
jeja voted for option #1
ZbO^ CLaN# hsR : co ty za vote robisz?
Kowal :) #Malysz Team voted for option #1
Digital Mode voted for option #1
lukson voted for option #1
`Qqi^ ;f : niee
@BOMBA@ voted for option #1
Saymix : Nie przeklinam jestem kulturalny. dopiero po 10 min mozesz
*** Optymista killed Siwy with a headshot from ak47 ***
Optymista killed lukson with ak47
Voting successful (got "8") (needed "1"). The result: zmienic?? - tak
Wiec jak tak to nominowa?em 2 mapki kt?re rzadko sa na tym serwerze ale lubiane przez graczy. kolejny dow?d:
ADMIN EpSoN: vote map(s)
MaLy voted for option #2
wlodi voted for option #2
Digital Mode voted for option #2
@BOMBA@ voted for option #1
jeja voted for option #1
Siwy voted for option #1
Hitman killed Chester with famas
^G#T | M@teu$z_CFC^ voted for option #2
*** MaLy killed Optymista with a headshot from famas ***
Digital Mode killed Siwy with ak47
Hitman killed Digital Mode with famas
`Qqi^ ;f voted for option #2
K1ll3r voted for option #2
*** MaLy killed lukson with a headshot from famas ***
Siwy (RADIO): Fire in the hole!
`Qqi^ ;f killed Hitman with ak47
EpSoN voted for option #1
Saymix voted for option #2
@BOMBA@ (RADIO): Fire in the hole!
*** MaLy killed wlodi with a headshot from famas ***
*** `Qqi^ ;f killed ^G#T | M@teu$z_CFC^ with a headshot from ak47 ***
jeja killed C@rew with ak47
C@rew voted for option #2
ZbO^ CLaN# hsR killed MaLy with ak47
Voting successful. Map will be changed to de_kabul
ZbO^ CLaN# hsR killed Saymix with ak47
@BOMBA@ killed ZbO^ CLaN# hsR with famas
Saymix voted for option #2
@BOMBA@ (RADIO): Fire in the hole!
*** MaLy killed wlodi with a headshot from famas ***
*** `Qqi^ ;f killed ^G#T | M@teu$z_CFC^ with a headshot from ak47 ***
jeja killed C@rew with ak47
C@rew voted for option #2
ZbO^ CLaN# hsR killed MaLy with ak47
Voting successful. Map will be changed to de_kabul
ZbO^ CLaN# hsR killed Saymix with ak47
@BOMBA@ killed ZbO^ CLaN# hsR with famas
Saymix : epson skarge jjuz masz
Wiec o co wam chodzi chcieli zmiany to dostali jeden gracz m?wi? ze ta mapa westwood by?a 3 mapy temu wiec da?em vote |
|
 |
Nirr3
Botek

Informacje
Pomógł: 13 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1050 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Anglia/Londyn
|
Wysłany: 2011-03-30, 16:58
|
|
|
Nie wiem, mo?e nie zauwa?y?em tu ?adnych dowod?w na to, ?e chc? zmiane. Widz? tylko grazcy , kt?rzy nie chc? zmiany. |
|
|
|
 |
busu

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-30, 17:00
|
|
|
Jedn? z os?b prosz?cych o zmian? mapy by?em ja. S?dz? ,?e westwood jest grany za du?o na tym serwerze. Praktycznie co 4 mapy , to robi si? nudne. Admin ma prawo chyba zrobi? vote je?eli kto? go o to prosi? w 100% popieram Epsona!!!
P.S
Pogarda dla dzieci westa! |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-03-30, 17:34
|
|
|
busu napisał/a: | Jedn? z os?b prosz?cych o zmian? mapy by?em ja. S?dz? ,?e westwood jest grany za du?o na tym serwerze. Praktycznie co 4 mapy , to robi si? nudne. Admin ma prawo chyba zrobi? vote je?eli kto? go o to prosi? w 100% popieram Epsona!!! |
Jezeli westwood wygral w vocie tzn ze wiekszosc graczy go wybrala, a wiec jest niemozliwe ze duzo osob chcialo zmiany...
busu napisał/a: | P.S
Pogarda dla dzieci westa! |
Ten komentarz jest zupelnie nie na miejscu. Otrzymujesz warna. |
|
 |
Nino

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-30, 20:04
|
|
|
Przecie? west nie mo?e by? grany co 3 a nawet co 4 mapy -.- jest limit... Ja to jestem przeciwnikiem zmieniania map jak zdecydowana wi?kszo?? za tym nie jest, ka?demu nie podoba si? co? w ka?dej mapie wi?c w standardowym vote wygrywaj? najbardziej popularne ;x
Zobaczcie na screnie od hsr, ?e na serwie by?o 20 os?b a w wyniku g?osowania wysz?o : "Voting successful (got "8") (needed "1"). The result: zmienic?? - tak" czyli nawet jakby zag?osowa?a jedna osoba na tak to pokaza?o by ?eby zmieni?. Nie zawsze amx_vote odwzorowuje realny wynik. |
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-31, 00:53
|
|
|
To tak teraz ja sie wypowiem .
-Popieram Epsona ,poniewaz po co jest vote w amx'ie jezeli sa takie konflikty przez nie.
kolejna sprawa w ktorej nie popieram Epsona jest taka , ze nie jestem pewien czy odczekal czas przed ktorym NIE WOLNO zrobic vote , poniewz jest to wykroczenie regulaminu o ile sie nie myle.
Hmm , wiele postow jest popierajacy Epsona jak i rowniez posty od ludzi ktorzy chca ostrzezenie lub odebranie admina , dlatego to jestem za MALUTKIM! ostrzezeniem dla admina Epsona , mogl by zrobic kilka reklam i mysle ze konflikt by sie rozwiazal sam :)
Pozdrawiam Nirr3
PS. psycho nie badz taki rygorystyczny , dostales modka i dajesz same warny , popatrz na twoje posty przed modkiem hehe :D |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 11:43
|
|
|
Nirr3 napisał/a: | PS. psycho nie badz taki rygorystyczny , dostales modka i dajesz same warny , popatrz na twoje posty przed modkiem hehe :D |
To jest pierwszy warn ktorego wlepilem zreszta troszke tolernacji, rozumiem ze jak jest klotnia to emocje biora swoje, ale ten konetarz byl nie na miejscu. Jezeli koles westa nie lubi to ok, ale nie musi tu zaraz pol sieci obrazac bo np. ja i napewno wielu innych graczy bardzo lubi ta mape i moga sie czuc urazeni takim komentarzem.
Pozdrawiam sie serdecznie Nirr3 :))
P.S. jak bys mial jeszcze jakies waty wal smialo chetnie cie zgasze xD Nie no zarcik oczywiscie, ale jak bys mial pytania jestem otwarty :DD :)) |
|
 |
jochem
Jestem Pro

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 20 Lut 2011 Posty: 44 Skąd: Ruda ?l?ska
|
Wysłany: 2011-03-31, 16:47
|
|
|
Ta Skarga nie ma Sensu |
_________________ Mam szacunek do przyja?ni
Mam szacunek do mi?o?ci
cenie w cz?owieku uczucia
a nie jego posiad?o?ci
Mam szacunek dla prawdziwych
Mam pogard? dla fa?szywych
zaciskam pi?chy za te wszystkie wyrz?dzone krzywdy |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 17:00
|
|
|
jochem napisał/a: | Ta Skarga nie ma Sensu |
To wlasciwie nie jest skarga tylko tak jakby jej ciag dalszy. I owszem ma sens... |
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-31, 19:29
|
|
|
Psycho nie zgasiles mnie . ;] "slowa dzieci westa" nie sa obraz, to jest cos w stylu "dzieci pisaku" jezlei ludzie chca grac tylko i wylacznie dusty i to nie jest obraza tylko stwierdzenie .
a co do temat , skarga ma sensu ,poniewaz rozpatrzane jest zabranie admina epsonowi . |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 20:12
|
|
|
Kluczowe slowo tutaj to pogarda. Nie rzycze sobie zeby ktos(juz daruje sobie slowo dzieciak bo jednak nie wiem czy to jakis maly bachor czy nie) niby gardzil mna. W kazdym razie moze ty nie ale ja sie czuje urazony i tyle konczymy temat bo spam sie robi. |
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-03-31, 20:47
|
|
|
Rzeczywi?cie, powinienem pozostawi? temat otwarty, m?j b??d.
Jednak komendy amx_vote powinno si? u?ywa? jak najrzadziej, a powiedzia?bym nawet, ?e prawie wcale. Ma by? grana mapa, kt?r? gracze wybrali. Najcz??ciej zmiany chc? ci, kt?rzy przegrywaj?, niech wyjd?, a nie p?acz? do admina. Ci?g?e zmiany wprowadzaj? tylko zam?t na serwerze. Upomnienie nie znaczy utraty admina, wi?c Epson, po prostu wykonuj swoje obowi?zki. To tylko wiadomo??, ?e to Ty jeste? adminem, masz sw?j rozum i sam dobrze wiesz, co masz robi?. Temat zostanie otwarty dla ewentualnej wypowiedzi Epsona. Posty nie na temat zostan? odpowiednio "nagrodzone". |
|
|
|
|
 |
busu

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-01, 15:31 psychoo
|
|
|
Po pierwsze pisze si? ?ycz? a nie Rzycz? jak to napisa?e?. Po 2 je?eli s?owo pogarda jest dla ciebie obra?aniem to wr?? do szko?y , przestudiuj s?ownik j.p b?d? internet . Nie szkoda Ci by?o 10 z? na admina ?(mi by by?o szkoda gdybym nie ogarnia? tak jak ty) warning za damski ch..
PS. Pogarda dla sajcho! |
|
|
|
 |
Nino

Informacje
|
|
|
|
 |